RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 19 mar 2015, 22:12

vm22 je napisao/la:Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu... :hmmmmm:
Ja sam sjedio tacno preko puta njih i zelio sam se uvjeriti u njihovu navijacku moc.Niti jednu pjesmu nisu pjevali svom klubu,sve i jedna je bila nacionalisticka i sovinisticka.Da li oni stvarno nemaju pjesama o svom klubu?
Mislim da je ponovo izaslo na vidjelo slabost pravne drzave,jer je koliko ja znam svugdje u svijetu zabranjeno velicanje fasizma i svega vezanog za to zlo.Po mom misljenju ,kako se budemo primicali prema EU mozemo ocekivati da se ta grupica ugasi,mada sto se mene licno tice volio bih da ostanu,cisto da nam Armija ne mora d.r.k.a.t.i
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:12

vm22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu... :hmmmmm:
Pa brato nisu radi zrinskog dosli jao tebe :D
Znam ali eto kontam da im se slučajno nije omakla jedna o Zrynskom ko će znat :mrgreen:
Bit ce protiv širokog jedna jer im ovaj kvari koncepciju standardnog repertoara :urnebes: :urnebes: nego ko yebe brnje da odg drugu dobojliji. Avdo ce bit dok se ne nađe novi :salut:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 22:15

rodjenisa je napisao/la:
Ja sam sjedio tacno preko puta njih i zelio sam se uvjeriti u njihovu navijacku moc.Niti jednu pjesmu nisu pjevali svom klubu,sve i jedna je bila nacionalisticka i sovinisticka.Da li oni stvarno nemaju pjesama o svom klubu?
Mislim da je ponovo izaslo na vidjelo slabost pravne drzave,jer je koliko ja znam svugdje u svijetu zabranjeno velicanje fasizma i svega vezanog za to zlo.Po mom misljenju ,kako se budemo primicali prema EU mozemo ocekivati da se ta grupica ugasi,mada sto se mene licno tice volio bih da ostanu,cisto da nam Armija ne mora d.r.k.a.t.i
Tako je.
Nisam čuo ni jednu pjesmu o njihovom klubu ni u prvoj utakmici, ali nisam htio ništa pisati dok ih ne čujem uživo.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:16

A bola saskograd alias bekic najveci retardinjo ovog foruma :urnebes: :urnebes: Zgužen i ponižen s moje strane milion puta. Bola ljudi s foruma su kasnili na posao dženaze i vjencanja da ostanu gledat kako ga camži i ismijavam :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

otofonribentrop
Kontakt:

Post Postao/la otofonribentrop » 19 mar 2015, 22:42

Postovaoci VELIKOG kluba sportski pozdrav. Jos rezimiram u glavi jucerasnju tekmui nikako da sazvacem neke stvari. Ono sto sam cuo jucer na tribinima me zaprepastilo, a radi se o slijedecem: kaze Fida Tanovic da je uzet novac da zrinja ide dalje i to se sve odigralo kod njega u hotelu u Blagaju. Ako je jos neko cuo ovo sto pisem nek se javi. Nema tih para da bih pustio da neko ide dalje , a kamoli njima. Zali boze jucer onakve posjete i euforije. Mostar u srcu VELEZ do groba.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 mar 2015, 22:47

Čuo sam i ja druže nešto tako , pa sad da li je to istina , ne bih ti znao reći. :problem:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:48

otofonribentrop je napisao/la:Postovaoci VELIKOG kluba sportski pozdrav. Jos rezimiram u glavi jucerasnju tekmui nikako da sazvacem neke stvari. Ono sto sam cuo jucer na tribinima me zaprepastilo, a radi se o slijedecem: kaze Fida Tanovic da je uzet novac da zrinja ide dalje i to se sve odigralo kod njega u hotelu u Blagaju. Ako je jos neko cuo ovo sto pisem nek se javi. Nema tih para da bih pustio da neko ide dalje , a kamoli njima. Zali boze jucer onakve posjete i euforije. Mostar u srcu VELEZ do groba.
Brato šupljak i ne iznosi na forum svakakve glupost. Prica ovaj prica onaj i još Fida :urnebes: :urnebes: sad baš ne vjerujem
From father to son

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 19 mar 2015, 22:52

Daj bola, oni su toliko nesposobni i glupi da ne bi utakmicu znali prodati
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 22:55

hskzmostar je napisao/la:Rodjenisa mislim stvarno ako je velicanje fasizma, vi ste nasa severina,velez u vrapicice i ostale navijacke provokacije onda smo svi kolektivo za zatvora ,pogotovo jer RA poziva na genocid i istrebljenje jedne citave grupe ljudi kada pjeva svoju pjesmu ubi ubi ultrasa,mislim da je to za Hagga! :urnebes:

Kanite se fasizma i gluposti u 21. stoljecu,pjevali su nasi navijaci i pjesme o nasem klubu,imate na youtube snimak pa malo ohanite i odmorite uz pobjednicku pjesmu!
Do iduceg susreta! :wave:
Kako te nije stid? Standardne vaše pjesme koje su obično provociranje, a koje si naveo su odavno poznate. One koje paraju uši su pjesme o ustaštvu, o vandalizmu i divljaštvu, o fašizmu, a sve u smislu isticanja nacionalnog ponosa i prkosa Hrvata, i prezentiranja hrvatstva na ovim prostorima.

Meni je jako žao da na taj način ističete vaše domoljublje. Pjevanjem fašističkih pjesama, pjevanjem i ponosom na rušenje svjetske kulturne baštine i jasnim iskazivanjem vašeg načina razmišljanja. Mnoge stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom, sa nadmetanjem, sa zdravim sportskim rivalstvom, a sve u smislu prenošenja političkih poruka kroz sport.

Vi jeste pjevali 3-4 pjesme o ljubavi prema vašem klubu to je fakt, ali je fakt također da je to premalo za minimalno 70 minuta prezentiranja vaše ljubavi prema vašem klubu, grbu, igračima, i svemu onome što treba da privlači vas oko njega.

Pokazali ste šta je koheziona snaga koja vas drži zajedno.

@ribentrop je petokolonaš. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 23:05

Ja znam da mali broj ljudi kod njih stvarno osjeca ljubav prema tom mladom novoosnovanom klubu ali vecina je tu iz drugih razloga. Mislim ko ih yebe meni je ponos na nas jer ljubav i pjesme o veležu koje su se pjevale svih 90 minuta ne moze kupiti ni jedna stranka ni pare
From father to son

otofonribentrop
Kontakt:

Post Postao/la otofonribentrop » 19 mar 2015, 23:10

Sta ima peta kolona. Ja iznosim samo ono sto sam cuo od vlasnika hotela gdje su rodjeni spavali. Ako je zlo sto sam prenio ono sto je Dida rekao onda se stvarno izvinjavam. O nacionalizmu i pjevanju koje kakvih pjesama od federalnih kolega necu ni da komentarisem, jer to nije nista novo. Raja vjerujte nemam nikavu losu namjeru dogrijavati ulje na vatru, ali ovo sto je javno receno na tribinama se mora ispitati i provjeriti. To je moje misljanje.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 23:10

slika
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 19 mar 2015, 23:11

slika

SVI KO JEDAN....ja vec zaboravio tekmu od juce i jedva cekam iducu..ZALJUBLJENI U TEBE'81

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 mar 2015, 23:13

Zaista nema potrebe porediti Rodjene sa bilo kim na svijetu a ne s njima ,iritira ta cinjenica,to se kosi sa zdravim razumom.
@oto druze ja bih te zamolio da odmah ta svoja saznanja proslijedis policiji i tuzilastvu,to je tzv krupni kriminal,nije forum mjesto gdje se o tome raspravlja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 23:15

otofonribentrop je napisao/la:Sta ima peta kolona. Ja iznosim samo ono sto sam cuo od vlasnika hotela gdje su rodjeni spavali. Ako je zlo sto sam prenio ono sto je Dida rekao onda se stvarno izvinjavam. O nacionalizmu i pjevanju koje kakvih pjesama od federalnih kolega necu ni da komentarisem, jer to nije nista novo. Raja vjerujte nemam nikavu losu namjeru dogrijavati ulje na vatru, ali ovo sto je javno receno na tribinama se mora ispitati i provjeriti. To je moje misljanje.
Brato kakav Dida i pizde materine jesi li ti normalan da javno iznosiš ono što si čuo. I ja sam čuo da je Merlin Monroe pušila qurac dedi Emanu 1953-ce ispod lučkog mosta pa sta trebam vjerovat u to. Daj bola
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 23:15

otofonribentrop je napisao/la:Sta ima peta kolona. Ja iznosim samo ono sto sam cuo od vlasnika hotela gdje su rodjeni spavali. Ako je zlo sto sam prenio ono sto je Dida rekao onda se stvarno izvinjavam. O nacionalizmu i pjevanju koje kakvih pjesama od federalnih kolega necu ni da komentarisem, jer to nije nista novo. Raja vjerujte nemam nikavu losu namjeru dogrijavati ulje na vatru, ali ovo sto je javno receno na tribinama se mora ispitati i provjeriti. To je moje misljanje.
Brato kakav Dida i pizde materine jesi li ti normalan da javno iznosiš ono što si čuo. I ja sam čuo da je Merlin Monroe pušila qurac dedi Emanu 1953-ce ispod lučkog mosta pa sta trebam vjerovat u to. Daj bola
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 19 mar 2015, 23:16

Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 23:16

Prodati ćeš utakmicu bilo kome, samo ne njima. To je fakt. Preko nekih stvari se ne prelazi. Evo ti je @shaman napisao da bi dobili duplu plaću da su prošli dalje, i to je info iz prve ruke, jer momak ima uvijek tačne info.
Traženje istine i inspekcije preko foruma i nije baš najbolje riješenje.

Oprostiti ćeš mi što te nazvah onako, međutim, u ovo turobno vrijeme po sve nas, dolijevanje ulja na vatru kako ti reče je zadnje što nam treba. Vjerujem da si mogao/možeš riješiti svoje nedoumice preko drugih "kanala".

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 19 mar 2015, 23:18

Cernica je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: što ti znaš nasmijat niko ne zna :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 23:22

pravnik1981 je napisao/la:Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice
:tokralju:

To je posao. Ako bi ovo mogli isposlovati bila bi dobra stvar. Mada, jako teško.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.