hskzmostar je napisao/la:Rodjenisa mislim stvarno ako je velicanje fasizma, vi ste nasa severina,velez u vrapicice i ostale navijacke provokacije onda smo svi kolektivo za zatvora ,pogotovo jer RA poziva na genocid i istrebljenje jedne citave grupe ljudi kada pjeva svoju pjesmu ubi ubi ultrasa,mislim da je to za Hagga!
Kanite se fasizma i gluposti u 21. stoljecu,pjevali su nasi navijaci i pjesme o nasem klubu,imate na youtube snimak pa malo ohanite i odmorite uz pobjednicku pjesmu!
Do iduceg susreta!

Kako te nije stid? Standardne vaše pjesme koje su obično provociranje, a koje si naveo su odavno poznate. One koje paraju uši su pjesme o ustaštvu, o vandalizmu i divljaštvu, o fašizmu, a sve u smislu isticanja nacionalnog ponosa i prkosa Hrvata, i prezentiranja hrvatstva na ovim prostorima.
Meni je jako žao da na taj način ističete vaše domoljublje. Pjevanjem fašističkih pjesama, pjevanjem i ponosom na rušenje svjetske kulturne baštine i jasnim iskazivanjem vašeg načina razmišljanja. Mnoge stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom, sa nadmetanjem, sa zdravim sportskim rivalstvom, a sve u smislu prenošenja političkih poruka kroz sport.
Vi jeste pjevali 3-4 pjesme o ljubavi prema vašem klubu to je fakt, ali je fakt također da je to premalo za minimalno 70 minuta prezentiranja vaše ljubavi prema vašem klubu, grbu, igračima, i svemu onome što treba da privlači vas oko njega.
Pokazali ste šta je koheziona snaga koja vas drži zajedno.
@ribentrop je petokolonaš.