klasik je napisao/la:Ako nosas roza tangice, onda komonto mozes i radler pitGorki je napisao/la:RADLER
Blizu si..crvene

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
klasik je napisao/la:Ako nosas roza tangice, onda komonto mozes i radler pitGorki je napisao/la:RADLER
TaRgEt_ je napisao/la:Moja Gradino, moj Grbesicu pa gdje ce vam dusa
Pitaj Fuada ili onog ko je trenerBrcko87 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Moja Gradino, moj Grbesicu pa gdje ce vam dusa??
Sta je bilo? Moze na PP...TaRgEt_ je napisao/la:Moja Gradino, moj Grbesicu pa gdje ce vam dusa
takodje...harry_90 je napisao/la:Sta je bilo? Moze na PP...TaRgEt_ je napisao/la:Moja Gradino, moj Grbesicu pa gdje ce vam dusa
Ne pitaj bicemo na mukama. Ja se vec dogovorio sa prijateljima iz Srebrenika, ja janjetinu oni rakiju i pivu.harry_90 je napisao/la:Sta je bilo? Moze na PP...TaRgEt_ je napisao/la:Moja Gradino, moj Grbesicu pa gdje ce vam dusa
+1harry_90 je napisao/la:Zasto meni niko nista nece da kaze..ajd recite
O čemu je riječ, haj pošalji na ppklasik je napisao/la:Joj havarije, jos nam je samo ovo trebalo
On je dobar kakav je ovaj Grgić Mario. Inače sudi Drugu ligu FBiH-Sjever, za male pare spreman je povaliti bilo kogahule_barca je napisao/la:Ovaj Avdić sudija je katastrofalan. Nadamo se da neće zeznuti. Tu je samo zato što je babo predsjednik NSTK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.