NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa i sam je naveo RudarWolffire je napisao/la:Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zeljuPrijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinomda se ja pitam rudar prijedor bi bio sigurni putnik za nizi rang, ah vidi stv jest...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i sam je naveo Rudar
[/quote]
[/quote]
Znam haha, samo sam ja iznio cinjenicu a on zelje
Znam haha, samo sam ja iznio cinjenicu a on zelje
Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premijaPrijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.Wolffire je napisao/la:Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premijaPrijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
? &
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija
[/quote]
Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.[/quote]
Dobro mi smo zeleni jos pa se upecamo lahko
. Ja mislim da nam je dobar raspored i da ce nas upravo bodovi osvojeni prije zimske pauze spasit. Igra nam jeste katastrofa iskreno razlog koji je ne znam. Jalovo sve, valjda proigraju prije nego sto bude kasno. Travnik Olimpik kuci ako rjesimo u svoju korist uz remi kuci (siroko ili zrinjski) i kod drine u gostima, mislim da ce biti dovoljno...moje misljenje.
Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.[/quote]
Dobro mi smo zeleni jos pa se upecamo lahko
Posteno, sretno vam!
Treba samo biti realan evo gospodin iz Tuzle npr ima novac i kao sto sam kaze moze u Tuzli izgraditi stadion gdje bi mozda i repka mogla igrati... Ali i ovoga gospodina kao i sve ostale investitore ovakve utakmice javno na tv-u ko ova danas na bht-u odbijaju, i nazalost nikada necemo imati prave investitore i kvalitetan fudbal u BH ligi dok god se ne rijesimo seljacke politike pojedinih klubova.
Treba samo biti realan evo gospodin iz Tuzle npr ima novac i kao sto sam kaze moze u Tuzli izgraditi stadion gdje bi mozda i repka mogla igrati... Ali i ovoga gospodina kao i sve ostale investitore ovakve utakmice javno na tv-u ko ova danas na bht-u odbijaju, i nazalost nikada necemo imati prave investitore i kvalitetan fudbal u BH ligi dok god se ne rijesimo seljacke politike pojedinih klubova.
? &
Ovo je do sada trebalo biti 7-8:0. Sramotna igra Slavije. Veljko znaš šta ti je činiti.
Joj Duljevica katastrofa.
Koliko ono vrijedi....5 milki.
Pa ovo sto prikazuje nije za opstinske lige.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
losa slavija bas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
"Volim te Zeljo"
ArenasportGKhan je napisao/la:ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
? &
GKhan je napisao/la:ko prenosi utakmicu imal streamsolinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
I onda kada više ne bude me ovdje
**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.ZZtop10 je napisao/la:na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
losa slavija bas.
Pitarska nemoc ili Slavija sto skinula gace cim su krocili na Kosevo.
Katastrofa.
Sarajevo na mišiće al' dobro nije se ni očekivala neka ljepota u igri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije Slavija skinula gaće nego igrači koji igraju ne znaju. Koji Pliska, koji ****. Marušić Dovedanov igrač, mora igrati očigledno, Barić u napadu nikada ranije igrao, dvojica koja su prošle sedmice trebala biti suspendovana dobili trenerovo obećanje da će ih ubaciti u igru, Rikalo psuje treneru najavljuju suspenziju juče, danas na klupi.solinas je napisao/la:**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.ZZtop10 je napisao/la:na ljeto ce vrijediti 4 m....solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
losa slavija bas.
Pitarska nemoc ili Slavija sto skinula gace cim su krocili na Kosevo.
Katastrofa.
-
sergejevic
- Kontakt:
Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Nema veze otkinucete vi bodove Zrinji,svi smo uz vas.I pitari i manijaci a bogami i tuzlaci.Pappy je napisao/la:Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Evo ja ako bude sanse dolazim maksuz i ima da navijam ajmoooo sokoloviii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.