Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2016, 17:50

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ja da se pitam obe ove ekipe bi izbacio iz lige zajedno sa kaknjom travnikom rudarom drinom
Sreca nasa pa se ti jako puno pitas, probaj sa emisijom ispuni mi zelju :P da se ja pitam rudar prijedor bi bio sigurni putnik za nizi rang, ah vidi stv jest...
Pa i sam je naveo Rudar :roll:

:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 17:52

Pa i sam je naveo Rudar :roll:[/quote]

:mrgreen:[/quote]
Znam haha, samo sam ja iznio cinjenicu a on zelje :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 17:53

Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 17:58

Prijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 18:00

Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Svako normalan razmislja ko i ja... Rudaru sa seljackom upravom i ubacivanjima dve lopte u teren, ubacivanjem psa, izlezavanjem i kradjom vremena apsolutno nije mjesto u Ligi 12, Prijedor kao veliki grad i Rudar kao klub sa velikom tradicijom vratice se u Ligu 12 kada bude spreman na istu. Dok god Rudar i klubovi koje sam naveo vode seljacku politiku, napredak BH fudbala nije moguc. Treba biti realan
Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D
Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.
? &

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 18:07

Posteno...Moje misljenje da nasa (Mladost) uprava radi dobar posao, ni raspored nam nije toliko los jer jos dva konkurenta za ispadanje cekamo kuci i imamo hajmo reci jedno lakse gostovanje Drini mada kako svi igraju a kako mi u ovom trenutku lagano nije nista. Ostala gostovanja bilo sta da osovojimo bit ce premija :D[/quote]

Moje iskreno misljenje je da se Mladost nalazi u jako teskoj situaciji sto se tice rasporeda, a igra im je jako blijeda ni blizu one od prosle polusezone. Nekad se nasalim sa vama Kakanjcima (tacnije vecinu sezone) ali sve je to iz sale jer se primate pa mi zanimljivo... Nemam nista ni protiv Mladosti ni protiv nekog drugog kluba ali ovo danas sto smo gledali na BHT je sramota i takvim klubovima u Ligi 12 nije mjesto.[/quote]

Dobro mi smo zeleni jos pa se upecamo lahko :D. Ja mislim da nam je dobar raspored i da ce nas upravo bodovi osvojeni prije zimske pauze spasit. Igra nam jeste katastrofa iskreno razlog koji je ne znam. Jalovo sve, valjda proigraju prije nego sto bude kasno. Travnik Olimpik kuci ako rjesimo u svoju korist uz remi kuci (siroko ili zrinjski) i kod drine u gostima, mislim da ce biti dovoljno...moje misljenje.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 18:12

Posteno, sretno vam!

Treba samo biti realan evo gospodin iz Tuzle npr ima novac i kao sto sam kaze moze u Tuzli izgraditi stadion gdje bi mozda i repka mogla igrati... Ali i ovoga gospodina kao i sve ostale investitore ovakve utakmice javno na tv-u ko ova danas na bht-u odbijaju, i nazalost nikada necemo imati prave investitore i kvalitetan fudbal u BH ligi dok god se ne rijesimo seljacke politike pojedinih klubova.
? &

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 mar 2016, 18:14

Ovo je do sada trebalo biti 7-8:0. Sramotna igra Slavije. Veljko znaš šta ti je činiti.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 mar 2016, 18:15

Joj Duljevica katastrofa.
Koliko ono vrijedi....5 milki.
Pa ovo sto prikazuje nije za opstinske lige.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 mar 2016, 18:16

solinas je napisao/la:Joj Duljevica katastrofa.
na ljeto ce vrijediti 4 m....

losa slavija bas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 20 mar 2016, 18:16

ko prenosi utakmicu imal stream
"Volim te Zeljo"

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2016, 18:17

GKhan je napisao/la:
Arenasport
? &

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 mar 2016, 18:18

GKhan je napisao/la:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 20 mar 2016, 18:19

Havala
"Volim te Zeljo"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 mar 2016, 18:19

ZZtop10 je napisao/la:

losa slavija bas.
**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.
Pitarska nemoc ili Slavija sto skinula gace cim su krocili na Kosevo.
Katastrofa.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 mar 2016, 18:21

Sarajevo na mišiće al' dobro nije se ni očekivala neka ljepota u igri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 mar 2016, 18:25

solinas je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:

losa slavija bas.
**** odma ce se javiti pojedini neobjektivni bolidi ali ja neznam ko je gori.
Pitarska nemoc ili Slavija sto skinula gace cim su krocili na Kosevo.
Katastrofa.
Nije Slavija skinula gaće nego igrači koji igraju ne znaju. Koji Pliska, koji ****. Marušić Dovedanov igrač, mora igrati očigledno, Barić u napadu nikada ranije igrao, dvojica koja su prošle sedmice trebala biti suspendovana dobili trenerovo obećanje da će ih ubaciti u igru, Rikalo psuje treneru najavljuju suspenziju juče, danas na klupi.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 20 mar 2016, 18:27

Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 mar 2016, 18:30

sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 mar 2016, 18:34

Pappy je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.
Nema veze otkinucete vi bodove Zrinji,svi smo uz vas.I pitari i manijaci a bogami i tuzlaci.
Evo ja ako bude sanse dolazim maksuz i ima da navijam ajmoooo sokoloviii :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.