FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samosarajevo je napisao: Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.
S tim se ne bih složio, jer je Željo te 2003.,2004. i 2005. godine bio drugi i 2010. prvi u prvenstvu BiH i igrao je u Evropi, osim ono kada su nas, ali i Vas kaznili zbog neispunjavanja uvjeta za licenciranje. Završio bih samo sa još jednom konstatacijom, a ona je da je Željo u ovom zadnjem desetljeću, znači od 2001.-2010. godine, Osvojio tri titule prvaka, zatim tri puta bio drugi u prvenstvu, iz čega proizlazi da smo u zadnjih 10 godina, na koje se često pozivate, bili 6 puta ispred Vas na prvensrvenoj tabeli. U tom periodu smo osvojili i 2 KUPa isto kao i Vi, a u tom periodu ste Vi osvojili jedno prvenstvo.
S tim se ne bih složio, jer je Željo te 2003.,2004. i 2005. godine bio drugi i 2010. prvi u prvenstvu BiH i igrao je u Evropi, osim ono kada su nas, ali i Vas kaznili zbog neispunjavanja uvjeta za licenciranje. Završio bih samo sa još jednom konstatacijom, a ona je da je Željo u ovom zadnjem desetljeću, znači od 2001.-2010. godine, Osvojio tri titule prvaka, zatim tri puta bio drugi u prvenstvu, iz čega proizlazi da smo u zadnjih 10 godina, na koje se često pozivate, bili 6 puta ispred Vas na prvensrvenoj tabeli. U tom periodu smo osvojili i 2 KUPa isto kao i Vi, a u tom periodu ste Vi osvojili jedno prvenstvo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Puna tri dana i haman pet sati ..MU'MIN T.M. je napisao/la:JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Tako je kaznu od tri utakmice suspenzije zaradio sudija Robert Zrilić, koji je bio glavni sudija na utakmici između Veleža i Željezničara u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Zrilić je svirao nepostojeći jedanaesterac za Željezničar u susretu sa Veležom, a propustio dosuditi očiti prekršaj u šesnaestercu rođenih.
Tekst sa sportsport.ba:
Tako je kaznu od tri utakmice suspenzije zaradio sudija Robert Zrilić, koji je bio glavni sudija na utakmici između Veleža i Željezničara u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Zrilić je svirao nepostojeći jedanaesterac za Željezničar u susretu sa Veležom, a propustio dosuditi očiti prekršaj u šesnaestercu rođenih.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ERARE HUMANUM EST, RESPECT.Stole iz Bora je napisao/la:Puna tri dana i haman pet sati ..MU'MIN T.M. je napisao/la:JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
P.S.DOK JE BRKE--NEMA FRKE
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Kad možeš čekati 2 onda možeš i 3 dana. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
IGRA se raspala...joj humora...reci raspalo se primitivno ponasanje, udaranje, guranje i maltretiranje sudije, i trebali ste dobiti jos 2 crvena...ne da ste pali na niske grane, nego na humus...vise je sudija pogrijesio sto nije dosudio onakav penal na lazi, nego sto je za onaj duel svirao penal...vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Idi jadi nekom drugom ko nije gledao utakmicu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
E moj rođeni koliko ste vi napaćeni,a mogu vas i razumjeti gigant poput Veleža tavori na dnu,bio je i sudionik 1. lige,otet mu je stadion i tako sve u nedogled,ali na pogrešne se istresaš taj prvi penal da li je bio ili nije ne znam rečemo da jeste ali se zato može reći da je taj sudija kompenzirao taj penal nedosudivši NAMA čisti penal nad Lazom.Svoje probleme i jade istresaš na pogrešno mjesto...vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Ma vi ste super prosli,kako ste igrali.Samo me interesuje sto nama prebacujes losu edukaciju sudija?vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Vaša blistava karijera počela je u "Željezničaru". Vi ste jedini nogometaš koji je uspio u gradskom derbiju dati tri gola u jednoj utakmici. Sjećate li se tog okršaja?
Svakako. Nešto ću vam i otkriti. Prije tog dvoboja bio sam bolestan, imao sam temperaturu. Međutim, kada sam pročitao izjave nekih igrača bordo tima kako se bojim da igram, rekao sam sebi - moraš istrčati na teren Grbavice. No, nisam se nadao takvom scenariju, pogotovo što sam kod vodstva "Sarajeva" promašio jedanaesterac. Ipak, kasnije je sve bilo kao iz snova. Pored tri gola, četvrti sam asistirao Škori. Ti sudari su zaista nešto posebno. Kada si mlad imaš samo jednu želju - da uskočiš na teren u ludilo gradskog derbija. To je bit nogometa.
fin intervju na iksu...
Svakako. Nešto ću vam i otkriti. Prije tog dvoboja bio sam bolestan, imao sam temperaturu. Međutim, kada sam pročitao izjave nekih igrača bordo tima kako se bojim da igram, rekao sam sebi - moraš istrčati na teren Grbavice. No, nisam se nadao takvom scenariju, pogotovo što sam kod vodstva "Sarajeva" promašio jedanaesterac. Ipak, kasnije je sve bilo kao iz snova. Pored tri gola, četvrti sam asistirao Škori. Ti sudari su zaista nešto posebno. Kada si mlad imaš samo jednu želju - da uskočiš na teren u ludilo gradskog derbija. To je bit nogometa.
fin intervju na iksu...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Radmilo Mihajlović
"Da sam igrao protiv Videotona dao bih tri gola, otišli bi na megdan Realu"
AMAR OSIM
Ipak je sebi priuštio Mercedes! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
iz intervjua sa Cicom Kranjcarom
Za kraj se hrvatski stručnjak sjetio i jedne zgode iz jugoslavenske lige.
- Sjećam se jednog Dinamovog gostovanja Želji na legendarnoj Grbavici. Ja sam tek počinjao, a Željinu su obranu činili prekaljeni «vukovi» poput Katalinskog, Hadžiabdića, Jelušića... U jednom trenutku Škija kaže: Hadžija pripazi ovu djecu, odoh ja gore u napad». Željo je tada bio superioran - ispričao je Kranjčar.
Za kraj se hrvatski stručnjak sjetio i jedne zgode iz jugoslavenske lige.
- Sjećam se jednog Dinamovog gostovanja Želji na legendarnoj Grbavici. Ja sam tek počinjao, a Željinu su obranu činili prekaljeni «vukovi» poput Katalinskog, Hadžiabdića, Jelušića... U jednom trenutku Škija kaže: Hadžija pripazi ovu djecu, odoh ja gore u napad». Željo je tada bio superioran - ispričao je Kranjčar.
-
- Kontakt:
Suska se da bi nam poslije tekme sa pitarima trebao doci nekakav napadac na probu!? Pa ako neko zna nesto vise...
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
E,ovakve price vec ne volim,SBB KBB. Zasto nije "zabio ta tri komada",ili bar jedan, u Szekezsfehervaru kad je vec bio tako dominantan da tvrdi da bi dao tri gola?Stole iz Bora je napisao/la:Radmilo Mihajlović
To ne moze tvrditi ni Pele,a kamoli Radmilo.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
uvijek su imali svoje teorije, hahahahSeyo_TM je napisao/la:Vaša blistava karijera počela je u "Željezničaru". Vi ste jedini nogometaš koji je uspio u gradskom derbiju dati tri gola u jednoj utakmici. Sjećate li se tog okršaja?
fin intervju na iksu...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
baš sam se zabrinuo za tebe. Pitamo se cijelo jutro što se ne javljaš. Ajd da Bog da se ti prilagodio nekome, bar zivotinjama kad ne mozes ljudimaNeprilagodjen je napisao/la:E,ovakve price vec ne volim,SBB KBB. Zasto nije "zabio ta tri komada",ili bar jedan, u Szekezsfehervaru kad je vec bio tako dominantan da tvrdi da bi dao tri gola?Stole iz Bora je napisao/la:Radmilo Mihajlović
To ne moze tvrditi ni Pele,a kamoli Radmilo.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Krenuh da ti odgovorim,ali onda se sjetih svog potpisa.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
znaci sjetio si se, hvala sto si to podjelio sa nama, haj sad razligu u skokovima kad vec provociras!Neprilagodjen je napisao/la:Krenuh da ti odgovorim,ali onda se sjetih svog potpisa.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic, SamoDaKazeem i 35 gostiju.