Kaze Tana beee beeeee a Cevra be be beeeeeeeeeeeeeeeeezizu1991 je napisao/la:Šta kažu Aleme, nisam upratio?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
From father to son
drug nije ni bilo.zizu1991 je napisao/la:Šta kažu Aleme, nisam upratio?

Cernica je napisao/la:Kaze Tana beee beeeee a Cevra be be beeeeeeeeeeeeeeeeezizu1991 je napisao/la:Šta kažu Aleme, nisam upratio?

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Brato udri brigu na veseljerodjenisa je napisao/la:Cernica je napisao/la:Kaze Tana beee beeeee a Cevra be be beeeeeeeeeeeeeeeeezizu1991 je napisao/la:Šta kažu Aleme, nisam upratio?![]()
neka ...dobrina te nosila

From father to son
u muci se poznaju junaci @Cernica
polahko, neće ovo stanje još dugo trajati. 

Sve se treba promijeniti. Od uprave,trenera pa do igrača.
Kao prvo,nema "official" facebook stranice. Imaju 2-3 stranice sa možda 5000-9000 lajkova.
Ljudi danas vise na facebooku cijeli dan,pogotovo oni mlađi,zar je toliko teško napraviti stranicu i preko nje informirati navijače o svemu ?
Također web stranica kluba izgleda staro i nema dovoljno vijesti.
To je samo početak,nešto što je lako srediti.
Kuka se da nema para. U redu,ali skoro nitko u regionu nema para. Šta se radi u vezi toga ? Čeka se na navijače da doniraju,po ko zna koji put.
Pa umjesto donacija nek se uprava malo potrudi,plasira neke proizvode na tržište,dobar marketing čuda radi.
Eno npr. Hajduk,klub nema praktički nikakvih uspjeha u zadnjih 10 godina,bili su u minusu od nekih 30 mil. maraka,što je znatno gora situacija nego u kojoj je Velež sada.
Okrenulo se navijačima,oni sada biraju većinu uprave kluba,isto tako marketing radi jako dobro,u ponudi su sokovi,jogurti,mlijeko,stvari za djecu,pivo itd.
Firme vide da klub ima jaku armiju navijača iza sebe tako da nije teško nać sponozore.
Uključili su navijače u klub i sad se klub polako izvlači iz dugova,rezultatski to ne izgleda dobro ali financijski se ide prema naprijed.
Velež treba ići istim putem. Klubu nitko neće ništa dati,za sve se treba izboriti.
Pokrenuti malo marketing,nisu dresovi i šalovi jedino što se može prodati.
Nek se navijači klubova više pitaju,nek im se nude svakakve stvari sa logom Veleža,nek se organizira besplatan prijevoz na utakmice,ima tu hiljadu mogućnosti.
Ljudi u klubu samo stoje i čekaju da navijači sve sami urade. E pa ne može tako.
Govori se da se štedi na igračkom kadru zbog infrastrukture. Šta se to napravilo ? Nasulo malo zemlje na pomoćni teren i napravio onaj tunel za igrače. Koliko se govori o toj infrastrukturi čovjek bi rekao da su sagradili Allianz Arenu.
Kao prvo,nema "official" facebook stranice. Imaju 2-3 stranice sa možda 5000-9000 lajkova.
Ljudi danas vise na facebooku cijeli dan,pogotovo oni mlađi,zar je toliko teško napraviti stranicu i preko nje informirati navijače o svemu ?
Također web stranica kluba izgleda staro i nema dovoljno vijesti.
To je samo početak,nešto što je lako srediti.
Kuka se da nema para. U redu,ali skoro nitko u regionu nema para. Šta se radi u vezi toga ? Čeka se na navijače da doniraju,po ko zna koji put.
Pa umjesto donacija nek se uprava malo potrudi,plasira neke proizvode na tržište,dobar marketing čuda radi.
Eno npr. Hajduk,klub nema praktički nikakvih uspjeha u zadnjih 10 godina,bili su u minusu od nekih 30 mil. maraka,što je znatno gora situacija nego u kojoj je Velež sada.
Okrenulo se navijačima,oni sada biraju većinu uprave kluba,isto tako marketing radi jako dobro,u ponudi su sokovi,jogurti,mlijeko,stvari za djecu,pivo itd.
Firme vide da klub ima jaku armiju navijača iza sebe tako da nije teško nać sponozore.
Uključili su navijače u klub i sad se klub polako izvlači iz dugova,rezultatski to ne izgleda dobro ali financijski se ide prema naprijed.
Velež treba ići istim putem. Klubu nitko neće ništa dati,za sve se treba izboriti.
Pokrenuti malo marketing,nisu dresovi i šalovi jedino što se može prodati.
Nek se navijači klubova više pitaju,nek im se nude svakakve stvari sa logom Veleža,nek se organizira besplatan prijevoz na utakmice,ima tu hiljadu mogućnosti.
Ljudi u klubu samo stoje i čekaju da navijači sve sami urade. E pa ne može tako.
Govori se da se štedi na igračkom kadru zbog infrastrukture. Šta se to napravilo ? Nasulo malo zemlje na pomoćni teren i napravio onaj tunel za igrače. Koliko se govori o toj infrastrukturi čovjek bi rekao da su sagradili Allianz Arenu.
- pravnik1981
- Kontakt:
evo da i ja napisem post nakon jucerasnje tekme...sta reci za igrace...prije svega svaka cast Jankovicu sto je jedini skinuo dres kad smo im govorili da skinu, da imalo vole Velez i postuju navijace skinuli bi svi dresove...za igru nemam sta reci, osim da kazem Maleta svaka ti cast, nisi imo snage za 90 min trcanja ali si se trudio za razliku od ostalih manekena...jucer me neko dobro nasmija kad je reko da smo sa Zvonicem dobro izgledali...Dno dna...nista ostaje mi samo rec...Svi protiv Sarajeva na tekmu svi iza gola...
O ovoj utakmici je i 24 h poslije definitivno deplasirano pisati... Premda je za razliku od prošle srijede teren bio jedino što se može komentarisati, apsolutno nemam volje, snage i vremena prolaziti kroz jučerašnji "wanna be" fudbal naših vedeta pogotovo iz razloga jer ste skoro svi bili na toj utakmici, sve ste vidjeli pa vam i ne treba nikakav izvještaj. Vidjela sam da jedan broj vas lijepo taktički rezonuje utakmicu i daje primjedbe na njeno postavljanje dok se većina opredijelila da burnim izljevom emocija iskaže svoje nezadovoljstvo. Sasvim opravdano, moram reći...
Ono što ja mogu reći, na osnovu sve 4 pogledane zvanične utakmice ovog proljeća je da je jučerašnja "predstava" veoma blizu apsolutnom limitu ove ekipe "rođenih" i prosječna utakmica kakvu sam već vidjela na 2 prethodna prvenstvena gostovanja. Zvornik, Ugljevik, BB, jučerašnja utakmica- 2 udarca u okvir gola koja su kapitalizirana i jedan penal je sve što je Velež dosad pokazao
Premda sam bila ubijeđena da nam se loša utakmica kao Zvornik ne može 2 x desiti, desio se Ugljevik i ovo juče... Malo previše za neku slučajnost... Utakmica pod BB između 2 prvenstvene je došla kao neka vrsta satisfakcije svima nama koji paćenički i mazohistički volimo ovaj klub premda smo realno i tu bili jako loši, možda jednako taktički loši kao jučer s tim da smo u toj utakmici izuzetnom borbenošću, ali ponajprije velikom dozom sreće uspjeli izvući za nas povoljniji rezultat koji je prevario sve navijače koji nisu imali priliku gledati npr. utakmicu u Ugljeviku. Mogu vam garantovati da smo jučer odigrali čak i bolje nego protiv Mladosti (zvuči nevjerovatno, zar ne...). Nisam mogla vjerovati da se protiv zadnje ekipe na tabeli ne može uputiti NIJEDAN udarac u okvir gola, a kamoli nešto više (tome u prilog govori i preskakanje komentara više od pola tima na svim utakmicama- svako preskakanje je hrpa neizrečenih uvreda i kontrolisanje negativne emocije
). Pošto u mom poimanju fudbalske igre ne postoje "male" utakmice, nije mi bio jasan taj nedostatak sportskog i takmičarskog duha, volje i motiva za nadigravanjem i pobjedom. Da ste vidjeli tu utakmicu, izvršili biste masovni harakiri
, ali bi vam se mnoge stvari posložile i možda nakon svega ne biste bili toliko razočarani. Poslije te utakmice sam bila ozbiljno zabrinuta ne samo za četvrt finale Kupa nego i za nastavak prvenstva... I onda se desio Zrinjski...
Odlična atmosfera i posjeta, cijeli Mostar na nogama i na stadionu...nisu bili dovoljni da trznu ovu ekipu iz zimskog sna. I ne samo da se nisu probudili i osokoljeni krenuli sa 110 % svojih mogućnosti nego su se tako žestoko obrukali prije svega svojim nezalaganjem da je mene stid njihovog stida
Da se ne lažemo, prolaz u 1/2 finale Kupa bi vjerovatno bio naš krajnji domet jer ovaj tim nema prije svega dovoljno znanja, homogenosti i dovoljnu širinu klupe da napravi nešto više protiv ekipa koje su se plasirale u dalje takmičenje, ali bi bilo lijepo čekati ždrijeb, nadati se Olimpicu, a u međuvremenu još jednom protiv Sarajeva napuniti stadion do vrha... Međutim, maske su pale, desio se ovaj bolni poraz i sad svi znamo koliko je Velež loš... Postavlja se pitanje- Šta i kako dalje?
Naša navijačka ingerencija bi trebao biti teren i ekipa i to se uvijek trudim isticati u svojim postovima. Mene lično ne interesuje ništa više i već normalno planiram sljedeće gostovanje u Travnik... Razočarana i do bola uvrijeđena činjenicom da dres našeg kluba sada nose neki uhljebići koji će možda na svakoj utakmici otkinuti, poniziti i pogaziti komadić dostojanstvenog imena- Velež ipak neću dopustiti da me bilo šta odvoji od tribina stadiona širom BiH, jer Velež smo mi, a ne oni...
Ono što ja mogu reći, na osnovu sve 4 pogledane zvanične utakmice ovog proljeća je da je jučerašnja "predstava" veoma blizu apsolutnom limitu ove ekipe "rođenih" i prosječna utakmica kakvu sam već vidjela na 2 prethodna prvenstvena gostovanja. Zvornik, Ugljevik, BB, jučerašnja utakmica- 2 udarca u okvir gola koja su kapitalizirana i jedan penal je sve što je Velež dosad pokazao

Odlična atmosfera i posjeta, cijeli Mostar na nogama i na stadionu...nisu bili dovoljni da trznu ovu ekipu iz zimskog sna. I ne samo da se nisu probudili i osokoljeni krenuli sa 110 % svojih mogućnosti nego su se tako žestoko obrukali prije svega svojim nezalaganjem da je mene stid njihovog stida

Naša navijačka ingerencija bi trebao biti teren i ekipa i to se uvijek trudim isticati u svojim postovima. Mene lično ne interesuje ništa više i već normalno planiram sljedeće gostovanje u Travnik... Razočarana i do bola uvrijeđena činjenicom da dres našeg kluba sada nose neki uhljebići koji će možda na svakoj utakmici otkinuti, poniziti i pogaziti komadić dostojanstvenog imena- Velež ipak neću dopustiti da me bilo šta odvoji od tribina stadiona širom BiH, jer Velež smo mi, a ne oni...
Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici
From father to son
- hercegovac236
- Kontakt:
Ti si kraljica RedOne
Uglavnom preskočim duge postove, ali tvoje pročitam u slast

Uglavnom preskočim duge postove, ali tvoje pročitam u slast

- pravnik1981
- Kontakt:
Nije gotovo, tek pocinje !!! Svi na tekmu protiv Sarajeva...tvrdo jezgro ne odustaje !
- hercegovac236
- Kontakt:
Ma da pekari igraju bar bi bilo vrućih kifli poslije utakmiceCernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici

Ovako ni kifli ni profesionalizma. Sve same Zvijezde Granda (da ukradem RedOne poređenje) pa neće da isprljaju dresove.
Brato da te ispravim nije zvijezde nego "zvezde"hercegovac236 je napisao/la:Ma da pekari igraju bar bi bilo vrućih kifli poslije utakmiceCernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici![]()
Ovako ni kifli ni profesionalizma. Sve same Zvijezde Granda (da ukradem RedOne poređenje) pa neće da isprljaju dresove.

From father to son
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Samo me dva metra bez geometra mogu odvojiti od Veleza niko vise...Cernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Tako je brato samo mi žao one raje od juce sto nisu dolazili par godina a bili su standardni kad nam je bio prosjek 3-4 milje po tekmi. Zahvaljujem se isto raji sto nije bilo nacionalizma i divljanja po tribinama. Jedino ona dva narkica na kraju ali sta ces brato kad spid ili kristalni meth pođu lucit serotonin u mozgu . Samo pjesme o Veležu i svom klubu za razliku od gostujuce sakice koja se nije ni cula do poluvremena negobkad se raja usutila onda je poceo cirkusni repertoaremil02in je napisao/la:Samo me dva metra bez geometra mogu odvojiti od Veleza niko vise...Cernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

From father to son
Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu...
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu...

Pa brato nisu radi zrinskog dosli jao tebevm22 je napisao/la:Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?

From father to son
daj ljudi sta se vracate sta je bilo ,imal neko koju informaciju ko bi trebo biti trener i sta kazu kad bi trebala bit skupstina..ko od ovi jucerasnji invalida-igraca nece igrat protiv pitara ...
R O D J E N I D O G R O B A
pozdrav od dobojlije
R O D J E N I D O G R O B A
pozdrav od dobojlije
Znam ali eto kontam da im se slučajno nije omakla jedna o Zrynskom ko će znatCernica je napisao/la:Pa brato nisu radi zrinskog dosli jao tebevm22 je napisao/la:Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?

Što izbjegavaš odgovorhskzmostar je napisao/la:Pa kazete nisu se culi?!vm22 je napisao/la:Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu...![]()
Drug cernica!
Samo bez gluposti sutra na tribinama,oni ce ici da se prekine utakmica svim silama sto bi ljudi u crnom rado uradili. Ja razumijem emocije ali vjerujte bit ce jaca ona kad ih nabijemo nogom iz kupa. FORZA
Zabi ga Stevo i prekinu utakmicu!

Reci je li bila ijedna pjesma o Zrynskom ili nije ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.