@Heller
kad cemo piti ..cest si gost ovih okupljalista

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tu čast možeš da imaš najmanje triput sedmičnoharry_90 je napisao/la:Cuj na Solnom trgu,pa da nas Faraon potjera sa specijalnim jedinicima sa njegovog trga![]()
@Heller
kad cemo piti ..cest si gost ovih okupljalista
Šta bi ti rekoharry_90 je napisao/la:Jaka cast u pm ,spusti se malo letis visoko ,osjecu ti rep
pjeske iz srebrenikaharry_90 je napisao/la:Jos da nam napuni jezeraa...tobogan gratis da dodje,mada bi ga razje.bali u trenu..volio bih da se napravi neko okupljanje da se proslavi po gradu,bilo bi jos jace nakon meca u Srebreniku,ako budemo dobili..ludnica bi bila srijeda i subota u Tuzli !
Ne treba pretjerivati tolikofukarezv je napisao/la:pjeske iz srebrenikaharry_90 je napisao/la:Jos da nam napuni jezeraa...tobogan gratis da dodje,mada bi ga razje.bali u trenu..volio bih da se napravi neko okupljanje da se proslavi po gradu,bilo bi jos jace nakon meca u Srebreniku,ako budemo dobili..ludnica bi bila srijeda i subota u Tuzli !
Ja fino dijete..ovaj @heller kvari djecu..ja ih odvikavam alkohola,al oni slusaju @hellera ...ahmad_tz je napisao/la:morete popit haman, ja nzm kako cu dans matura sutra gostovanje u cet ce bit turn off
![]()
Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mladozla2 je napisao/la:u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuo
dernecit cemo mi i ovako i onako boli na takiThranduil je napisao/la:Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mladozla2 je napisao/la:u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuo
Vjerujem da neće praviti probleme što @Heller kaže i izbori će ubrzo a na proslvi bi bili i grači i Ćiro i Amir pa i on sam vjerujem da bi došao...zla2 je napisao/la:dernecit cemo mi i ovako i onako boli na takiThranduil je napisao/la:Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mladozla2 je napisao/la:u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuofaraon ne bi trebao srat,ipak nam se sad malo ulizuje,mislim da tu nece bit nikakvih problema,samo da momci iz udruzenja i iz jezgra skupine to sve fino organizuju,hocu 5000 ljudi da zapalimo trg i čaršiju citavu
naravno uz Boziju pomoc da preguramo ova 2 finalna testa
Zato se uvijek nađe osiguranje i gospoda sa pendrecimaThranduil je napisao/la:Vjerujem da neće praviti probleme što @Heller kaže i izbori će ubrzo a na proslvi bi bili i grači i Ćiro i Amir pa i on sam vjerujem da bi došao...zla2 je napisao/la:dernecit cemo mi i ovako i onako boli na takiThranduil je napisao/la: Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mladofaraon ne bi trebao srat,ipak nam se sad malo ulizuje,mislim da tu nece bit nikakvih problema,samo da momci iz udruzenja i iz jezgra skupine to sve fino organizuju,hocu 5000 ljudi da zapalimo trg i čaršiju citavu
naravno uz Boziju pomoc da preguramo ova 2 finalna testa
Problem bi mogli biti jedno miuvjek se nađe budala da prave *ranje
pa onda jošzlajci je napisao/la:1. Grb se mijenja Statutomklasik je napisao/la:Jos jednom bi molio ako neko ima da mi posalje ovaj novi grb Slobode u png formatu, dakle bez pozadine, u sto vecoj rezoluciji bio bi veoma zahvalan.
2. Da bi Statut bio promjenjen mora se održati skupština
3. Znači još uvijek nema "novog grba" dok se ne dese radnje iz tački 1 i 2
Ja znam da ovdje ima mlađarije, ali i da imaš 15 godina nije teško shvatiti princip.zlajci je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Pa jel ko informisan o tome moze li se u pola sezone promijeniti grb? Mozda i ne moze..![]()
U pola koje sezone?![]()
Pokušat ću objasniti da se shvati suština jer vidim da je zanjih mjesec se često spominjao novi grb, gdje je, šta je itd![]()
I naš klub kao i skoro svih sa ovih podneblja je koncipiran kao udruženje građana. Tako je klupski najviši akt tj. temelj statut sve dok je u skladu sa zakonom o udruženjima građana i fondacija (normom).
Kod država je temelj ustav sve dok je u skladu sa Međunarodnom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i sloboda (normom); kod resora tipa policija zdravstvo, obrazovanje su to zakoni sve dok su u skladu sa ustavom (normom); kod firmi su ugovori o osnivanju sve dok su u skladu sa zakonom o privrednim društvima (normom) itd itd itd.
Promjenom dijela temelja u skladu sa normom ne znaći stopiranje procesa. Država ako mijenja ustav ne znači da u tom vremenu prestaje da postoji već dok se ne promjeni djeluje po starom formatu; firma ako mijenja logo ne znaći da neće 10 dana prodavati usluge ili proizvode već će do trenutka donošenja odluke o novom logu imati stari.
E tako je i sa tim famoznim grbom. Nema drugih prepreka osim onih iz tački 1 i 2 te dok se to ne desi (a hoće) klub djeluje sa važećim grbom.
fukarezv je napisao/la:alkohol je zlo
Ako nosas roza tangice, onda komonto mozes i radler pitGorki je napisao/la:RADLER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.