FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:32

Cuj na Solnom trgu,pa da nas Faraon potjera sa specijalnim jedinicima sa njegovog trga :mrgreen:

@Heller

kad cemo piti ..cest si gost ovih okupljalista :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 00:34

harry_90 je napisao/la:Cuj na Solnom trgu,pa da nas Faraon potjera sa specijalnim jedinicima sa njegovog trga :mrgreen:

@Heller

kad cemo piti ..cest si gost ovih okupljalista :mrgreen:
Tu čast možeš da imaš najmanje triput sedmično :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:37

Jaka cast u pm ,spusti se malo letis visoko ,osjecu ti rep :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 00:39

harry_90 je napisao/la:Jaka cast u pm ,spusti se malo letis visoko ,osjecu ti rep :mrgreen:
Šta bi ti reko :mrgreen: :mrgreen: treba u Subotu grupno na Panonsko i slavit tamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 maj 2014, 00:41

morete popit haman :mrgreen: , ja nzm kako cu dans matura sutra gostovanje u cet ce bit turn off :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:41

Jos da nam napuni jezeraa...tobogan gratis da dodje,mada bi ga razje.bali u trenu..volio bih da se napravi neko okupljanje da se proslavi po gradu,bilo bi jos jace nakon meca u Srebreniku,ako budemo dobili..ludnica bi bila srijeda i subota u Tuzli !

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 maj 2014, 00:43

harry_90 je napisao/la:Jos da nam napuni jezeraa...tobogan gratis da dodje,mada bi ga razje.bali u trenu..volio bih da se napravi neko okupljanje da se proslavi po gradu,bilo bi jos jace nakon meca u Srebreniku,ako budemo dobili..ludnica bi bila srijeda i subota u Tuzli !
pjeske iz srebrenika :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:44

fukarezv je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jos da nam napuni jezeraa...tobogan gratis da dodje,mada bi ga razje.bali u trenu..volio bih da se napravi neko okupljanje da se proslavi po gradu,bilo bi jos jace nakon meca u Srebreniku,ako budemo dobili..ludnica bi bila srijeda i subota u Tuzli !
pjeske iz srebrenika :D
Ne treba pretjerivati toliko :lol:
ahmad_tz je napisao/la:morete popit haman :mrgreen: , ja nzm kako cu dans matura sutra gostovanje u cet ce bit turn off :lol: :lol:
Ja fino dijete..ovaj @heller kvari djecu..ja ih odvikavam alkohola,al oni slusaju @hellera ... :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 maj 2014, 00:46

alkohol je zlo :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 27 maj 2014, 00:53

u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuo ;)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 maj 2014, 00:56

zla2 je napisao/la:u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuo ;)
Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mlado :D

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 27 maj 2014, 01:00

Thranduil je napisao/la:
zla2 je napisao/la:u subotu ako Bog da proslava je na Sonom trgu,bit ce postavljena bina i to,tako sam nacuo ;)
Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mlado :D
dernecit cemo mi i ovako i onako boli na taki :mrgreen: faraon ne bi trebao srat,ipak nam se sad malo ulizuje,mislim da tu nece bit nikakvih problema,samo da momci iz udruzenja i iz jezgra skupine to sve fino organizuju,hocu 5000 ljudi da zapalimo trg i čaršiju citavu :cool: naravno uz Boziju pomoc da preguramo ova 2 finalna testa

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 01:02

Izbori su blizu, tako da nema problema ;) :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 maj 2014, 01:23

zla2 je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:
dernecit cemo mi i ovako i onako boli na taki :mrgreen: faraon ne bi trebao srat,ipak nam se sad malo ulizuje,mislim da tu nece bit nikakvih problema,samo da momci iz udruzenja i iz jezgra skupine to sve fino organizuju,hocu 5000 ljudi da zapalimo trg i čaršiju citavu :cool: naravno uz Boziju pomoc da preguramo ova 2 finalna testa
Vjerujem da neće praviti probleme što @Heller kaže i izbori će ubrzo a na proslvi bi bili i grači i Ćiro i Amir pa i on sam vjerujem da bi došao...
Problem bi mogli biti jedno mi :rol: uvjek se nađe budala da prave *ranje :puke:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 01:24

Thranduil je napisao/la:
zla2 je napisao/la:
Thranduil je napisao/la: Meni je to na pameti od utakmice s Iskrom. To bi bila najbolja solucija uz štandove TZ pivare i Menproma pa da dernečimo do ujutro i staro i mlado :D
Vjerujem da neće praviti probleme što @Heller kaže i izbori će ubrzo a na proslvi bi bili i grači i Ćiro i Amir pa i on sam vjerujem da bi došao...
Problem bi mogli biti jedno mi :rol: uvjek se nađe budala da prave *ranje :puke:
Zato se uvijek nađe osiguranje i gospoda sa pendrecima
Nullius in verba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 maj 2014, 09:40

Zar svakih mjesec dva se moraju objašnjavati osnovne stvari :mrgreen:
Evo objašnjenje od kraja januara
zlajci je napisao/la:
klasik je napisao/la:Jos jednom bi molio ako neko ima da mi posalje ovaj novi grb Slobode u png formatu, dakle bez pozadine, u sto vecoj rezoluciji bio bi veoma zahvalan.
1. Grb se mijenja Statutom

2. Da bi Statut bio promjenjen mora se održati skupština

3. Znači još uvijek nema "novog grba" dok se ne dese radnje iz tački 1 i 2
pa onda još
zlajci je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa jel ko informisan o tome moze li se u pola sezone promijeniti grb? Mozda i ne moze..
:mrgreen:

U pola koje sezone? :mrgreen:

Pokušat ću objasniti da se shvati suština jer vidim da je zanjih mjesec se često spominjao novi grb, gdje je, šta je itd :mrgreen:

I naš klub kao i skoro svih sa ovih podneblja je koncipiran kao udruženje građana. Tako je klupski najviši akt tj. temelj statut sve dok je u skladu sa zakonom o udruženjima građana i fondacija (normom).
Kod država je temelj ustav sve dok je u skladu sa Međunarodnom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i sloboda (normom); kod resora tipa policija zdravstvo, obrazovanje su to zakoni sve dok su u skladu sa ustavom (normom); kod firmi su ugovori o osnivanju sve dok su u skladu sa zakonom o privrednim društvima (normom) itd itd itd.

Promjenom dijela temelja u skladu sa normom ne znaći stopiranje procesa. Država ako mijenja ustav ne znači da u tom vremenu prestaje da postoji već dok se ne promjeni djeluje po starom formatu; firma ako mijenja logo ne znaći da neće 10 dana prodavati usluge ili proizvode već će do trenutka donošenja odluke o novom logu imati stari.

E tako je i sa tim famoznim grbom. Nema drugih prepreka osim onih iz tački 1 i 2 te dok se to ne desi (a hoće) klub djeluje sa važećim grbom. ;)
Ja znam da ovdje ima mlađarije, ali i da imaš 15 godina nije teško shvatiti princip.
Te da ponovim, ako pričamo o grbu samo ga skupština može promijeniti. Zadnja skupština FK Sloboda je održana u februaru 2013.godine i još uvijek je na snazi grb koji je na snazi od 1992.godine.

Ovim slatinašima što se okupljaju po kladionicama savjet da pročitaju sljedeće :cool:

slika
tuzlanska Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 maj 2014, 09:41

fukarezv je napisao/la:alkohol je zlo :kafa:

ali tuzlansko nije :twisted:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 maj 2014, 11:05

RADLER :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 maj 2014, 11:37

Gorki je napisao/la:RADLER :mrgreen:
Ako nosas roza tangice, onda komonto mozes i radler pit :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2014, 14:35

Mene je ljudi strah utakmice u Srebreniku. Vjerujte. :roll: Kako god pricam sa prijateljima iz Srebrenika, nesto me prpa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.