FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Irfan je imao do 18.1. da se izjasni o dolasku.
Kasnije je pokusan kontaktt da se ostvati ali nasi nisu htjeli da cuju.
Kasnije je pokusan kontaktt da se ostvati ali nasi nisu htjeli da cuju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Evo ga stigao, resetovao, sad možekirba je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:43provjeri spam, meni je uredno dosao. Ako nema javi se na [email protected] pa im objasni problembetrezengorbachev je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:38Zasto ne mogu da se Logujem na zvaničnu stranicu..Pise mi uneseni podaci ne odgovaraju nasim zapisima, a ja imam zapisano sta sam stavio kao mail i pw.. kuknjava Klikam na "zaboravili ste sifu" i pise poslali smo vam mail, al' maila nemaaa. Jel jos neko imao ovaj problem?

Hvala puno!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- forza_juve
- Kontakt:
Ako je tako onda podržavam pa makar se radilo o Ronaldu, nema mi ništa gore eto ako bude inostrani angažman onda ćemo tamo a ako ne onda eto javimo vama pa da se dogovorimo. Vala i to jednom treba presjeći hoces- nećeš ae zdravo.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kad mi budemo imali terene za nekih 10god kao sto sad imas u Hrvatskoj, tada ce Hrvatska imati svaki stadion ko Wembly...tako da nikad ih necemo stici ni u cemu. Jednostavno smo jadni i kao drzava i kao narod.
Unjesto da se boris sam sa sobom da dovedes igraca vrhunskog kvaliteta, ti iza sebe imas 101 stvar koju igraca sprecava da dodje ovde... Ybga, samo su ljudi nerealni...ado-hz je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:55
Kad mi budemo imali terene za nekih 10god kao sto sad imas u Hrvatskoj, tada ce Hrvatska imati svaki stadion ko Wembly...tako da nikad ih necemo stici ni u cemu. Jednostavno smo jadni i kao drzava i kao narod.
Kae ponudi mu pa ce doci... Pa nece doci, jer nisi toliko bogat da mozes ponuditi vise od turske, hrvatske itd...
I kad lik vaga izmedju tih drzava i nas, koga bi ti izabrao, al realno?
Necemo pretjerivat sad, ali mi je drago da taj lik nece nama a samim tim ni njegovo smece od managera...feniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:29Denchi nikad sretniji mislim. Nego vidim i ovaj ne dodje, ocit znak da se raspadamo
Nek nam zadnja opcija bude Bekic
A ima jos spiceva slobodnih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma novac je problem. Jeste i liga, tereni sve to utice na transfere al novac je ključ svega. Šerif Tirasopl, Astana i slicni klubovi dovodili su strašne igrace, tako sto plate masno, ni kod njih ni liga ni reprezentacija nisu uspješne ni atraktivne al kad imaš šolde sve se moze. Znam da ce sad ovi pametnjakovici pisati raspsdamo se i slicne finte. Mi smo stabilni za nase uslove al daleko još od nekog euro nivoa, kao što reko za nesto vise treba više novca, koliko para toliko muzike.
-
- Kontakt:
Jel se moze barkod clanske dobiti na mail,ili nista dok ne dodje clanska na adresu? Jer sam na mail dobio samo ono postali ste clan itd..?
Vecina igraca ce prije izabrati da igraju za manje para npr u Lokokotivi ili Olimpiji nego kod nas.
Kaljuža npr na Tusnju gdje mozes nogu da slomiš ili stadion onaj po meni jedne prosjecne Istre( a i ta Istra kao ekipa sad ima nekog ulagaca) je nebo i zemlja.
O drzavi i uredjedju Slovenije i Hrvatske da ne spominjem. Lige, ulaganja, uslova i sigurnosti zivota itd itd.
Mi ako i dovedemo nego "zvucno" ime to je bukvalno na neku "prevaru".
Kaljuža npr na Tusnju gdje mozes nogu da slomiš ili stadion onaj po meni jedne prosjecne Istre( a i ta Istra kao ekipa sad ima nekog ulagaca) je nebo i zemlja.
O drzavi i uredjedju Slovenije i Hrvatske da ne spominjem. Lige, ulaganja, uslova i sigurnosti zivota itd itd.
Ma posalji mail ili nazovi sigurno ce ti dati, znaju zbog cega pitas....Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 10:26Jel se moze barkod clanske dobiti na mail,ili nista dok ne dodje clanska na adresu? Jer sam na mail dobio samo ono postali ste clan itd..?
A mislim da ako ti pise na profilu na stranici da je aktivno clanstvo da ti ne treba nista vise
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Urodi plodom ovo oko plaćanja gledanja prijateljskih. Bili smo skroz stali sa učlanjivanjem, po 10ak novih dnevno a nakon jučerašnje objave da članovi gledaju utakmice besplatno dobili smo od tada do sada cirka 100 članova.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Alfred i ja prodajemo stream za 2km, bujrum u pp ko zeli.
Sve za one koji nisu clanovi kluba.
Sve za one koji nisu clanovi kluba.
Ybg postavljen je visok standard nakon sto si doveo susica da mu kao ozivis karijeru a covjek najbolji igrac lige, doveo si oremusa najboljeg beka lige, strasna su to pojacanja.. I sada ko god dodje ocekujes da je tog kvaliteta medjutim...forza_juve je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:46Zato i jesi da kažem u pet deka gore dole, ne može niko da dovede baš neka imena osim onih koji se traže i da ožive karijeru.
Dok savez ne proradi na terenima, korupciji, pomoći klubovima i tim stanjima neće ni biti nekih Bog zna velikih imena.
NEMA NAZAD
Samo tereni i infrastruktura. To nas zakla. Zato 50% transfera u ligi, ne realiziramo iz tih razloga. 50% je novac.forza_juve je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:46Zato i jesi da kažem u pet deka gore dole, ne može niko da dovede baš neka imena osim onih koji se traže i da ožive karijeru.
Dok savez ne proradi na terenima, korupciji, pomoći klubovima i tim stanjima neće ni biti nekih Bog zna velikih imena.
Upravo.Stroj1946 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 10:37Samo tereni i infrastruktura. To nas zakla. Zato 50% transfera u ligi, ne realiziramo iz tih razloga. 50% je novac.forza_juve je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:46Zato i jesi da kažem u pet deka gore dole, ne može niko da dovede baš neka imena osim onih koji se traže i da ožive karijeru.
Mi se nebi obrukali kad bi sve igrali u kampu, al kad odes na Tusanj... Molis boga da ne ograjises...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Netačno.ado-hz je napisao/la: ↑30 jan 2021, 10:29Vecina igraca ce prije izabrati da igraju za manje para npr u Lokokotivi ili Olimpiji nego kod nas.
Pare su jedini problem.
Hrvati su se baš izdigli, Lokomotiva ti je skoro napravila top uspjeh i rasprodala sve igrače, zaradili su nevjerovatne pare za naše uslove i mogu dati vjerovatno više nego mi a i moraju kako bi izborili opstanak.
Uslovi i tereni ne igraju nikakvu ulogu, pare su bitne.
Ja garantujem da ponudimo iste ili čak i malo manje pare nego Lokomotiva, Istra, Radnički Niš, Bačka, Domžale itd da bi nama igrači prije došli.
Ja sam ubjeđen da ćemo bit redovni učesnici grupa konferencijske lige i igrat ćemo 14+ utakmica u evropi na top terenima.
FK Sarajevo
Samo lova je u pitanju. Ti ako zelis igrati grupe i napraviti iskorak moras biti spreman u ekipi imati 2-3 vrhunska fudbalera, obavezno jedan od njih da bude napadac. To znaci da u startu moras biti spreman u ta 2-3 fudbalera uloziti 2 milje Eura, da bi kasnije izvukao 10+ miliona. To je uradila Zvezda odmah u startu, Dinamo itd. Nema iskoraka bez ulaganja, TACKA.
Da se odrijesi kesa uprava bi mogla da bira izmedju najmanje 5-6 jako kvalitetnih napadaca koji bi pjeske dosli u Sarajevo da igraju. Tereni za igru, sve ostale gluposti dolaze tek kasnije na red, iza love. Niti jedan fudbaler NIKADA ne pita kakav vam je teren, vec koliko cete ga platiti. Dok god u napadu budu igrali parmaci tipa Harisa Handzica nema napretka. Godine prolaze i zestoko neambiciozni igraci, navijaci i uprava se zadovoljavaju mrvicama i osvajanjem buranije BH lige. Kad se proda neki fudbaler za nekoliko stoja hiljadarki slavi se mjesec dana, dok klubovi u susjedstvu koji su daleko po svemu iza Sarajeva prodaju fudbalere za nekoliko miliona (ne mislim na Dinamo i Zvezdu koji su daleko naprijed). Sprdnja
Da se odrijesi kesa uprava bi mogla da bira izmedju najmanje 5-6 jako kvalitetnih napadaca koji bi pjeske dosli u Sarajevo da igraju. Tereni za igru, sve ostale gluposti dolaze tek kasnije na red, iza love. Niti jedan fudbaler NIKADA ne pita kakav vam je teren, vec koliko cete ga platiti. Dok god u napadu budu igrali parmaci tipa Harisa Handzica nema napretka. Godine prolaze i zestoko neambiciozni igraci, navijaci i uprava se zadovoljavaju mrvicama i osvajanjem buranije BH lige. Kad se proda neki fudbaler za nekoliko stoja hiljadarki slavi se mjesec dana, dok klubovi u susjedstvu koji su daleko po svemu iza Sarajeva prodaju fudbalere za nekoliko miliona (ne mislim na Dinamo i Zvezdu koji su daleko naprijed). Sprdnja
-
- Kontakt:
Ma nece bez barkoda clanske,moram onda mail poslati da trazim jbg,nista hvala ipakDenchi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 10:29Ma posalji mail ili nazovi sigurno ce ti dati, znaju zbog cega pitas....Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 10:26Jel se moze barkod clanske dobiti na mail,ili nista dok ne dodje clanska na adresu? Jer sam na mail dobio samo ono postali ste clan itd..?
A mislim da ako ti pise na profilu na stranici da je aktivno clanstvo da ti ne treba nista vise

EU je ta razlika isto, zasto je svaki posao u hrvatskoj bolje placen nego u Bosni,
Nemali dio slagalice koji ljudi redovno preskacu da naglase
Prodavanje igraca iz eu zemlje dalje u svijet je prelagano...
Nemali dio slagalice koji ljudi redovno preskacu da naglase
Prodavanje igraca iz eu zemlje dalje u svijet je prelagano...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Homelander, mosarajvosa83 i 24 gosta.