Omerbavarac je napisao/la: Sutra u 18h igramo prvu pripremnu utakmicu. Valjda bude kakvih streamova, jer sam se ja bas zazelio Bayerna.
Utakmica ima na Sport 1 (stari DSF) free.
Parametri (astra - 19,2e - 12480 V 27500)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Omerbavarac je napisao/la: Sutra u 18h igramo prvu pripremnu utakmicu. Valjda bude kakvih streamova, jer sam se ja bas zazelio Bayerna.
Was, jadan i ne bio.Bilall je napisao/la:nema gorih navijaca od zutih..
Iniciram dolazak najdrazeg.Hare_BvB je napisao/la: Nu @Ome i mocnog avatara. Uvijek smo sumnjali u njegovo opredjeljenje.
Grossonje jel?Omerbavarac je napisao/la:Iniciram dolazak najdrazeg.
E jbg sad.Hare_BvB je napisao/la: Grossonje jel?
Dobro Harisone ne se nervirati. Nisam znao da ces se bas ti upecat'Hare_BvB je napisao/la: Was, jadan i ne bio.![]()
Reklo bi se da je ovo zgotovljeno vec prosle godine, ali da su se misevi nadali drugom scenariju pa da probaju ugrabiti malca.Saurman je napisao/la:Izgleda posao oko Rodea završen,momak dolazi na ljeto naravno kao free transfer.U zadnje vrijeme igrači dolaze džabe u Bayern.
Kako je krenulo, jos malo pa ce igraci placati Bayernu, samo da malo zaigraju za najdominantniji klub na dunjalukuSaurman je napisao/la:Izgleda posao oko Rodea završen,momak dolazi na ljeto naravno kao free transfer.U zadnje vrijeme igrači dolaze džabe u Bayern.
Mozda je arsicima zatrebalo za vazelinaBayern@heart je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/gladni- ... onu/121960
Giganti na tereni giganti van terena svaka čast upravi najboljeg tima na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.