FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2010, 13:36

Stole iz Bora je napisao/la:jer ti na ovom forumu niko nece dati 100% tacnu informaciju.
nece, ne zeli i ne treba da daje :mrgreen:
pregovara se i idemo dalje...

Lukmira je preca trenutno!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 13 okt 2010, 13:42

avlami97 je napisao/la:Volio bih da neko ko raspolaže sa 100% informacijama, vezanim za gradnju stadiona, to i napiše. Dokle se stiglo? Je li išta dogovoreno? Potpisano? U kojoj su fazi razgovori? Konkretno. Konkretno. 100% informacije?
evo ja bas citam u svedskim novinama o tome: 60-80 miliona evra!!!
samo se ceka dozvola tj. sefova merces firme da kazu DA.eto ako oni kazu DA, BIH dobija jedan ljep stadion

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 okt 2010, 13:49

U kojim to svedskim novinama ti citas bogati?? :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2010, 13:52

sajo10 je napisao/la:U kojim to svedskim novinama ti citas bogati?? :(
Malme Times

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2010, 13:55

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:jer ti na ovom forumu niko nece dati 100% tacnu informaciju.
nece, ne zeli i ne treba da daje :mrgreen:
pregovara se i idemo dalje...

Lukmira je preca trenutno!!
Bolje ti je da si se bacio na "posao" nego sto si ovo odgovorio a ne da me covjek proziva svaki put kad me vidi ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2010, 13:57

Stole iz Bora je napisao/la:Bolje ti je da si se bacio na "posao" nego sto si ovo odgovorio a ne da me covjek proziva svaki put kad me vidi ... ;)
Sve je gotovo, opet je do tebe (skeniranje) ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2010, 14:04

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Bolje ti je da si se bacio na "posao" nego sto si ovo odgovorio a ne da me covjek proziva svaki put kad me vidi ... ;)
Veceras cu uzeti nove pa cemo se naci da ti dam to!
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 okt 2010, 14:26

Seyo_TM je napisao/la:
:mrgreen: vas dvojica ste meni uzor definitivno...toliko posla radite da je to nevjerovatno...samo naprijed :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2010, 14:44

boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
:mrgreen: vas dvojica ste meni uzor definitivno...toliko posla radite da je to nevjerovatno...samo naprijed :mrgreen: :mrgreen:
Zamolio bih samo bez provokacija inace cu prijaviti post administraciji .. 8-)
AMAR OSIM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 okt 2010, 16:34

a fkt stole , seyo , boccaccio , bistrik prekucali forum xD

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 okt 2010, 16:37

samir_tm87 je napisao/la:a fkt stole , seyo , boccaccio , bistrik prekucali forum xD
Neka ih, svaka cast im to su pravi Manijaci i osim zoga daju nam mnoge informacije vezane za klub voljeni nam, zato momci SVAKA CAST !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 okt 2010, 16:39

evo sad sa treninga, nista posebno uigravalo se i mozda jedino vrijedno pazenje je sto je amar izbacio svraku s treninga, 2-3 puta uradio ono sto ne treba
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 okt 2010, 16:52

avlami97 je napisao/la:Vidim da se neki naši navijači "lože" na provokacije iz "susjedstva". Istorijat Želje, ali isto tako i mlađeg sarajevskog kluba je svima nama poznat. U iole ozbiljnijim raspravama o cjelokupnoj situaciji u ova dva kluba od osnutka pa do sada u naučnoj metodologiji se uvažavaju samo činjenice. I upravo te činjenice govore o svemu. Ko je kako nastao? Ko je uspješniji? Protiv koga je ko više golova primio? Ko je u svojoj istoriji igrao sa jačim klubovima i kako? Sva ta pitanja imaju i odgovore. FK Sarajevo je igralo protiv Engleza (Mančester junajted) i zijanilo. To je činjenica. Činjenica je također, da je taj isti Mančester u to doba imao jednu titulu prvaka Engleske i da je desetine klubova iz "kolijevke fudbala" imalo više titula i uspjeha od tadašnjeg Mančestera. Danas je Mančester gigant i to valjda niko ne spori. Najveći uspjesi FK Sarajeva u evropskim takmičenjima su izgubljene utakmice protiv engleskih, a potom i njemačkih klubova (HSV). Možda će jednog dana Kusisi, ako još postoji, za dvadesetak godina osvojiti 5 titula prvaka Evrope i tada će navijači FK Sarajeva pričati ponositi se kako su dva puta zijanili od vanzemaljaca iz Finske. Možda. Sve je to pretpostavka, a iznad pomenutog primjera činjenice.
Činjenice su također da je Željo u evropskim takmičenjima izbacivao višestruke prvake Italije (Bolonja 7-9 titula, nisam siguran), potonje finaliste KUP-a prvaka Briž. Činjenica je da je u četvrtfinalu UEFE ispao i od tada moćnog Ferencvaroša (koji i sada pripada skupini od desetak najuspješnijih klubova 20-og stoljeća), činjenica je da smo trebali igrati finale KUPA UEFA, sa najvećim Real Madridom, ali nažalost nismo.
Da su navijači Sarajeva doživjeli da izbacuju potonje finaliste KUPA prvaka, italijanske višestruke prvake, bodove uzimali španskim ekipama, da su u više navrata bili među najboljim klubovima u KUPU EUFE, da imaju 5 titula prvaka države, da su aktuelni prvaci države, da su oficijelno na svečanosti UEFE proglašeni najboljim klubom iz Bosne i Hercegovine i još mnogo toga. Ko zna šta bi sve pričali. Ali, postoji ono ALI, što djevojci sreću kvari. Zato nemojte sa njima ulaziti u polemike, jer oni su igrali sa Njemcima i Englezima i normalno zijanili i oni se time ponose. Da su pobjedili, ja bih im čestitao. Pustite ih da žive u iluzijama.
Sve sto si ti nabrojao su cinjenice koje su neoborive. Ali si vjerovatno zaboravio nabrojati to da mi imamo isti medjusobni omjer,tj isto pobjeda i jedni i drugi ali mi imamo bolju gol razliku,da smo mi samo jednu ili dvije sezone bili u drugoj ligi yugoslavije dok ste v 6 ili 7 godina kuburili po drugim ligama. Zaboravio si jos reci i da mi imamo bolje omjere i gol razliku sa klubovima velike cetvorke.Zaboravio si jos i to da je Sarajevo ubljedljivo najbolje rangirani bh. klub na vjecnoj listi prve lige yugoslavije ( 6 mjesto ) i vjecnoj tabeli BiH od 1995 - 2010 (1 mjesto sa 25 bodova ispred drugoplasiranog Zeljeznicara)
Slazem se sa tobom da su vasi uspjesi u Europi PRIJE RATA bili veci mada smo i mi imali svoje (cetvrt finale i osmina finala Kup uefa i Lige prvaka ).Ti bi se trebao sloziti sa mnom da su nasi uspjesi u EUROPI poslje rata veci.
Ovo ostalo je sve bare bare.Zaboravio si jos i to da smo mi igrali sa Real Madridom 2:2.
Isto tako nisi rekao da mi imamo 4 kupa a vi 3 .. ;) Toliko od mene,nadam se da nece poceti neka svadja ili nesto slicno.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 okt 2010, 17:02

samo sarajevo@

sta je sa superkupom?
kako to da ste vi uspjesniji poslije rata U EVROPI?
sta je sa vasom titulom koju ste samo vi priznali 1999 godine?

na rang listi uefe je zrinjski najbolji bh klub!??? **** .....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 okt 2010, 17:22

samosarajvo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Vidim da se neki naši navijači "lože" na provokacije iz "susjedstva". Istorijat Želje, ali isto tako i mlađeg sarajevskog kluba je svima nama poznat. U iole ozbiljnijim raspravama o cjelokupnoj situaciji u ova dva kluba od osnutka pa do sada u naučnoj metodologiji se uvažavaju samo činjenice. I upravo te činjenice govore o svemu. Ko je kako nastao? Ko je uspješniji? Protiv koga je ko više golova primio? Ko je u svojoj istoriji igrao sa jačim klubovima i kako? Sva ta pitanja imaju i odgovore. FK Sarajevo je igralo protiv Engleza (Mančester junajted) i zijanilo. To je činjenica. Činjenica je također, da je taj isti Mančester u to doba imao jednu titulu prvaka Engleske i da je desetine klubova iz "kolijevke fudbala" imalo više titula i uspjeha od tadašnjeg Mančestera. Danas je Mančester gigant i to valjda niko ne spori. Najveći uspjesi FK Sarajeva u evropskim takmičenjima su izgubljene utakmice protiv engleskih, a potom i njemačkih klubova (HSV). Možda će jednog dana Kusisi, ako još postoji, za dvadesetak godina osvojiti 5 titula prvaka Evrope i tada će navijači FK Sarajeva pričati ponositi se kako su dva puta zijanili od vanzemaljaca iz Finske. Možda. Sve je to pretpostavka, a iznad pomenutog primjera činjenice.
Činjenice su također da je Željo u evropskim takmičenjima izbacivao višestruke prvake Italije (Bolonja 7-9 titula, nisam siguran), potonje finaliste KUP-a prvaka Briž. Činjenica je da je u četvrtfinalu UEFE ispao i od tada moćnog Ferencvaroša (koji i sada pripada skupini od desetak najuspješnijih klubova 20-og stoljeća), činjenica je da smo trebali igrati finale KUPA UEFA, sa najvećim Real Madridom, ali nažalost nismo.
Da su navijači Sarajeva doživjeli da izbacuju potonje finaliste KUPA prvaka, italijanske višestruke prvake, bodove uzimali španskim ekipama, da su u više navrata bili među najboljim klubovima u KUPU EUFE, da imaju 5 titula prvaka države, da su aktuelni prvaci države, da su oficijelno na svečanosti UEFE proglašeni najboljim klubom iz Bosne i Hercegovine i još mnogo toga. Ko zna šta bi sve pričali. Ali, postoji ono ALI, što djevojci sreću kvari. Zato nemojte sa njima ulaziti u polemike, jer oni su igrali sa Njemcima i Englezima i normalno zijanili i oni se time ponose. Da su pobjedili, ja bih im čestitao. Pustite ih da žive u iluzijama.
Sve sto si ti nabrojao su cinjenice koje su neoborive. Ali si vjerovatno zaboravio nabrojati to da mi imamo isti medjusobni omjer,tj isto pobjeda i jedni i drugi ali mi imamo bolju gol razliku,da smo mi samo jednu ili dvije sezone bili u drugoj ligi yugoslavije dok ste v 6 ili 7 godina kuburili po drugim ligama. Zaboravio si jos reci i da mi imamo bolje omjere i gol razliku sa klubovima velike cetvorke.Zaboravio si jos i to da je Sarajevo ubljedljivo najbolje rangirani bh. klub na vjecnoj listi prve lige yugoslavije ( 6 mjesto ) i vjecnoj tabeli BiH od 1995 - 2010 (1 mjesto sa 25 bodova ispred drugoplasiranog Zeljeznicara)
Slazem se sa tobom da su vasi uspjesi u Europi PRIJE RATA bili veci mada smo i mi imali svoje (cetvrt finale i osmina finala Kup uefa i Lige prvaka ).Ti bi se trebao sloziti sa mnom da su nasi uspjesi u EUROPI poslje rata veci.
Ovo ostalo je sve bare bare.Zaboravio si jos i to da smo mi igrali sa Real Madridom 2:2.
Isto tako nisi rekao da mi imamo 4 kupa a vi 3 .. ;) Toliko od mene,nadam se da nece poceti neka svadja ili nesto slicno.
Ne bih želio da se prepucavam, jer mi predbacuješ zaboravnost. Kada smo već kod toga jasno je da nam je međusobni omjer isti i da je vaša gol razlika bolja, ali kada ideš u detalje trebao si napisati da smo mi osvojili više bodova u tim međusobnim okršajima. Igrale su se 3-4 utakmice u kojima se nakon nerješenog rezultata izvode penali i bolji izvođač osvaja bod, a poraženi ne osvaja ništa. Mi smo svaki put pobjedili u penal završnici. Volio bih da mi navedeš protiv koga i kada ste igrali četvrtfinale značajnijeg evropskog kupa, ne sjećam se. Navodiš prijateljske utakmice Real Madrid, a ja ih uopće nisam spominjao. Inter, Santos sa Peleom itd... Kada si spomenuo KUP, trebao si spomenuti i Superkup, kada već detaljišeš. Najveći uspjeh FK Sarajeva u Evropi je izbacivanje 2 kluba iz daljnjeg takmičenja. Navedi mi primjer u kojem je FK Sarajevo izbacilo tri kluba zaredom. Takav primjer ne postoji. Nemoj se ljutiti. Pozdrav. Ostatak posta ti je korektan.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2010, 17:33

slika

Dovzon
Kontakt:

Post Postao/la Dovzon » 13 okt 2010, 18:28

U koliko sati se igra utakmica protiv Borca u srijedu ??

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 13 okt 2010, 18:34

seyo, mozes li staviti sliku u vecoj rezoluciji?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 okt 2010, 18:54

Izgleda da Velibor gori od želje da već jednom debituje. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 okt 2010, 19:30

dobro bi bilo da dodju ti papiri da igra umjesto kerle u Lukavici, iz razloga sto ja mislim Kerla ima dva zuta i u koliko bi ga dobio u lukavici (sto je vrlo vjerovatno sobzirom kako se tamo mora igrati) nebi mogao nastupiti u derby-u
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.