FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma i ja sam prvo par minuta listao stranice tamo oko februara
al nisam mogao naći i onda se sjeti da je i fb stranica objavljivala prijedloge.

Čestitam staragarda na prinovi u porodici.
Jedva čekam ovu izvještajnu skupštinu da vidim kakav plan Azmir ima, i onaj što očekuje novi grb mislim da to neće biti na ovoj skupštini, već redovna kad se zakaže.
I lijepo bi bilo ponovo vidjet jarca na tribini, uz proslavu povratka aBd

Jedva čekam ovu izvještajnu skupštinu da vidim kakav plan Azmir ima, i onaj što očekuje novi grb mislim da to neće biti na ovoj skupštini, već redovna kad se zakaže.

novi grb je usvojen.Coraco je napisao/la:Čestitam staragarda na prinovi u porodici.![]()
Kad je usvojen ? ja koliko se sjećam da nije bilo skupštine
grb je usvojen 100% pricao mi jedan igrac,i kaze da ce novi dresovi bit perverzijaCoraco je napisao/la:Kad je usvojen ? ja koliko se sjećam da nije bilo skupštine

Ma dobro to brate, al' ga treba potvrdit skupština, ne mogu ga stavit na dres bez potvrde od skupštine. A obzirom da je ovo sad samo izvještajna mislim da se to neće desit sad u petak. Mislim da poslije Azmirovog preuzimanja se nisu uspjeli ni jednom skupiti da se održi redovna skupština 

Nije te slagaozla2 je napisao/la: kaze da ce novi dresovi bit perverzija

Evo još malo materijala... Da se sve završi dobro u Srebreniku aBd i onda da se slavi na Tušnju, da bude ludilo

Evo jedna prikladna pjesma, 2 kola su do kraja pa da se spremimo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Što više ne skolne onu j.e.b.e.n.u. zaštitnu ogradu ispred sjevera,kvari ugođaj

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
a moze li kako druze da ove sponzore sklonis sa strane da se svi igraci sa ovih slika vide, posto pojedinim se i ne vide face, mislim to je moj prijedlog ako se moze uraditiNKMramor je napisao/la:Nije te slagaozla2 je napisao/la: kaze da ce novi dresovi bit perverzija
Evo još malo materijala... Da se sve završi dobro u Srebreniku aBd i onda da se slavi na Tušnju, da bude ludilo![]()
I mene nervira opasnointercontinental je napisao/la:Što više ne skolne onu j.e.b.e.n.u. zaštitnu ogradu ispred sjevera,kvari ugođaj![]()
![]()

-
- Kontakt:
Evo čitam sad naredna sezona PL počinje 2. augusta,kako će onda odigraati sa Bekšitašom ako je najavljeno za august 

u transu pjesma nek zagrmi
intercontinental je napisao/la:Evo čitam sad naredna sezona PL počinje 2. augusta,kako će onda odigraati sa Bekšitašom ako je najavljeno za august
Vjerovatno će se već nešto dogovoriti sa Turcima ili da dođu oni ovde na Hukin turnir ako Bog da

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ako Bog da veliki broj raje iz Banovica dolazi na utakmicu protiv Konjica. Da se i ta titula proslavi 

1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:ako Bog da veliki broj raje iz Banovica dolazi na utakmicu protiv Konjica. Da se i ta titula proslavi

-
- Interni moderator
- Kontakt:
hvala svima na lijepim zeljama....aBg jos jedna siguran clan crveno crne armije..... u srijedu ako pregrmimo srebrenik u subotu PRVI put vodim sina od 4 godine na Tusanj....valja se navikavat na grmljavinu sjevera pa reko bolje dok je mladzi
.....i mene je moj stari otprilike sa isto godina odveo na ISTOK....kako vrijeme leti,jbt...sto se tice Besiktasa to me nije nimalo iznenadilo...VELIKI SA VELIKIMA...
....kao i u zivotu....hvala gospodinu Husicu po ko zna koji put...ako je mogao Ferguson dobit j.e.b.e.n.i kipic izgleda da cemo i mi morat neke pare sabirat za Azmira
....prekosutra samo jako i bez kalkulacija....nas ce svakako bit bruka tamo...i vrijeme bi nas trebalo posluzit..mislim da je oko milje realna cifra da nas se pojavi....vucite za rukav,molite i kumite sve znane i neznane da napunimo stadion...ako jedinstvo dole kiksa ici cemo pjeske do tz

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
doći će i iz Živinica dosta raje aBd!!!Ljumani_Banovici je napisao/la:ako Bog da veliki broj raje iz Banovica dolazi na utakmicu protiv Konjica. Da se i ta titula proslavi
staragarda i od mene čestitke

-
- Kontakt:
Staragarda,cestitam!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.