Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ma meni je najvise bilo ono igranje rukom Valverdea ovo sve ostalo simuliranja na koja smo navikli godinama i od jednih i drugih i onda stavi ruku na usta idi za sudijom pravi pritisak sve vise prevazideno
Zato sto magarac od pocetka zbog pritiska ne sudi objektivno, oprostilo se najmanje 3-4 zuta i 2 penala: onaj kad vuce cubarsija i ovo nad ferranom. Sta mi sviras ovu glupost kod raphinhe.. joj sudije allaha mi ovo je cirkus
Pa trebo je al jbg
Jel bio penal nad Kubarsiem u prvom i ovo nad Feranom na kraju?JayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:03jel realno da ljudi misle da je ovo penal dan te nej.ebo![]()
Nema potrebe za vrijedanjem, ali sam zaboravio da vi nemate nikakve kulture.
mogućeEvander je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:09Jel bio penal nad Kubarsiem u prvom i ovo nad Feranom na kraju?JayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:03jel realno da ljudi misle da je ovo penal dan te nej.ebo![]()
Oba su bila penala, ali ovo realno nije i da ga nije poništio bijeli štakori bez karaktera bi kmečali do diuće godine, jer naravno nemaju srama.Evander je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:09Jel bio penal nad Kubarsiem u prvom i ovo nad Feranom na kraju?JayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:03jel realno da ljudi misle da je ovo penal dan te nej.ebo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.