Mozda su zaboravili da objave kako su ono za SFK stavili, pa pao Ikic u drugi plan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozda su zaboravili da objave kako su ono za SFK stavili, pa pao Ikic u drugi plan.
Kakvi likoviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:479 sati proslo Bogte.Ja konto objavit ce odma za 15-20 min.Hajde admine ziv bio necu moci zaspati,ne predstavljas Mo Salaha druze
Lacoste jos uvijek provjerava krvna zrnca zato se ovoliko zavuklo
Biće da su se zajebali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:479 sati proslo Bogte.Ja konto objavit ce odma za 15-20 min.Hajde admine ziv bio necu moci zaspati,ne predstavljas Mo Salaha druze
E ovo je nasa najveca navijacka zabluda. Prvi ugovor + plate 2-je god. + drugi ugovor + plate za sezonu 21/22 + sad raskid ugovora.Lucas je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:25Oremuš je finih para uzeo u Hajduku, te u Izraelu gdje je igrao šest sezona, pa vjerovatno nije previše zatezao prilikom dogovora o raskidu.Ne bi smetalo ni da je ostao još jednu sezonu, kao iskusna alternativa s klupe. Mene najviše zanima kako se odvija prica oko raskida sa HVA trojcem, oni su najveci problem.
Lalatovic je kratko radio u Saudijskoj Arabiji, vjerovatno ga od tamo zna.
Ma mislim da mu ne mogu ili nece ponuditi nesto vise od nas, a vjerovatno bi se odlučio za nas tad, najviše zbog sredine tj. grada, lakše mu je zivit u Sarajevu nego u Banja Luci, blize mu je i kuca
Nista onda do srijede, ne gine nam cekati. Utorkom isto ne valja objavljivati
Trenutno korisnika/ca: kontra, MaroonBjelave, Proximic i 32 gosta.