Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Trebao je Daniil do seta,no sve ključne poene izgubi.
Alexander Zverev has reached SF or better at 3 of the 4 majors.
Statistical Truth
AO 2020 SF - Def Rublev in R4 & a compromised Wawrinka in the QF. Defeated 0 Top 14 opponents
USO 2020 F - Def 0 Top 26 opponents
RG 2021 SF - Def 0 Top 45 opponents
0-9 vs Top 10 in majors
Sada možda s najvećim šansama ulazi iako je Grkljan favorit. Nadam se da će polufinala biti spektakl,četvrtfinala izgleda šetnje,a ja eto očekivao da svakoem se omakne pokoji set
Alexander Zverev has reached SF or better at 3 of the 4 majors.
Statistical Truth
AO 2020 SF - Def Rublev in R4 & a compromised Wawrinka in the QF. Defeated 0 Top 14 opponents
USO 2020 F - Def 0 Top 26 opponents
RG 2021 SF - Def 0 Top 45 opponents
0-9 vs Top 10 in majors
Sada možda s najvećim šansama ulazi iako je Grkljan favorit. Nadam se da će polufinala biti spektakl,četvrtfinala izgleda šetnje,a ja eto očekivao da svakoem se omakne pokoji set
Novak i Beretini u vecernjem terminu?
Kome ce vise odgovarati uslovi?
Ovo je dobra priprema hrvatskom crnogorcu za SF jer Beretinijev fh se vrti vise od Rafinog.
Kome ce vise odgovarati uslovi?
Ovo je dobra priprema hrvatskom crnogorcu za SF jer Beretinijev fh se vrti vise od Rafinog.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Novaku ce vise odgovarati jer su sporiji uslovi, Berettini kao glavno oruzje ima servis i forhend. Ne vidim kako moze dobiti Novaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Prava talijanska pi.zda"Ne, ne, ne. Nisam predao zbog povrede. Bilo je malo grčeva i bolova u donjim leđima, ali ja više nisam mogao da osvojim ni poen. To nije bilo dobro ni za publiku i zato sam odlučio da predam. Nisam imao šansu, mislio sam da je najbolje rešenje da to napravim", rekao je Museti.

Koševo Zapad
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- Jakobsen91
- Kontakt:
Valjda sporiji uslovi vise odgovaraju Berretiniju jer ima vise vremena da se namjesti za fh. Teze mu je iznuditi gresku na bh, jer opet s druge strane ne dolazi brza lopta itd. U Londonu gdje je brzo, bila je jednosmjerna ulica za Novaka. Makar je Novak kroz karijeru obicno bez vecih problema izlazio na kraj sa visokim igracima, koji imaju dobar servis i fh a nesto losiji bh.
Ja svakako od ova 4 meca 1/4 ocekujm da mec Novak vs Berwttini bude najbolji mec,nekako tu ocekujem neki otpor malo veci od da kazem autsajdera. Juce se pokazalo da su ona dvojica izraziti favoriti sto su i odradili,a danas ce to i Rafa odraditi i onda eto zadnji mec ocekujem nesto malo uanimljivije. Tipovao sam 3-1 na Novaka al mozda to bude novi mec u 5 setova,jer Novak nije ove godine nikako ubjedljiv na sljaci
Jesu ovo ipak oba 1/2 u petak? Znaci vrlo lako moguce da ce jedan mec biti ovaj nocni termin? Francuzi i logika
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek je na RG bilo polufinala petkom. Prvo ide u 13h čini mi se.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo da ne bude nocni termin. Ipak izgleda nista od one info da ce u nekom momentu moci do 5 milja navijaca na tribine? Zna li iko ista o tomeUnofficialpage je napisao/la: ↑09 jun 2021, 12:14Uvijek je na RG bilo polufinala petkom. Prvo ide u 13h čini mi se.![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Bodi nam se nesto plasi Novaka, moramo ga ohrabriti

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Swiatek izgubila set na RG!
Od danas je dozvoljeno 5 hiljada navijaca na tribinama,znaci bice fino popunjen stadion za mec Nadal vs Diego,e sad ne znam jesu li od danas francuzi ukinuli to da ljudi moraju od 8 napustiti stadion. Valjda ce i Novak i Berettini imati podrsku publike.
Pomjeren je policijski na 23:00h navodno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
ženski RG, ko to više gleda 

Tuci to Rafooo
Prava steta je sto Diego nije veci za 15cm, ovako je toliko limitiran na servisu da protiv Nadala nikad u ovako vaznom mecu nece doci do dobrog rezultata.
Nadam se da moze barem malo neizvijesnost unijeti u preostala dva seta..a i za Rafu bi bilo dobro da se malo rastegne pred Novaka, dosad sve kao trening
Nadam se da moze barem malo neizvijesnost unijeti u preostala dva seta..a i za Rafu bi bilo dobro da se malo rastegne pred Novaka, dosad sve kao trening
⚽FK Garaže⚽
Ti

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.