NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Da mi je netko prije tri mjeseca rekao da će mi u playoff utakmici fantasy footballa pored Lawrencea, Cousinsa, Strouda i Lovea danas najbolji QB biti Joe fucking Flacco rekao bi mu da nije normalan. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar osjecaj za filing. 
Ja propo u polufinalu, one and done ko Dallas

Ja propo u polufinalu, one and done ko Dallas

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tako je to obicno kad nema mnogo jakih ekipa, onda bude interesantnije, i realno da ce 6 i 7 seed biti neka bezze ekipa ko god uzme te seedove, jer fakat i 8, 9, 10 seed bi fakat bio isti q ko i ova dva u wc.jestamaji je napisao/la: ↑24 dec 2023, 23:01koltsi su samo jedna od gomile loših ekipa, kojih je ove godine malo više nego inače. to što imaju par nerealnih navijača ovde koji glasno maštaju ništa ne znači, to su repovi od payton manning vremena kad su bili relevantni.
a trka za playoff u obje konferencije se samo još više zakuhava, izvrsno, nikad interesantnije![]()
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
mahomes izgubio od QB koji tri četvrtine nije jednog jedinog jarda bacio
ovo polako postaje sumanuto

ovo polako postaje sumanuto
tek sad vidim da je edo ispo
fino sam mu reko, ko visoko leti…… padoše onoliki hvalospjevi i traktati o samom sebi u vodu

na kraju će elmo opet uzet ligu

fino sam mu reko, ko visoko leti…… padoše onoliki hvalospjevi i traktati o samom sebi u vodu

na kraju će elmo opet uzet ligu

- muhamedhulk
- Kontakt:
utrka za mvp-a se zahuktala. purdy sinoc **** bio, dak ne moze dobiti tima sa preko 0.5 a mahomboy nema kome baciti loptu da ga proslavi (swiftov zagondzija izgleda energiju trosi negdje drugo) 
moj neki favorit je CMC jer igra kao na igrici sa injury out

moj neki favorit je CMC jer igra kao na igrici sa injury out

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Na mogucnost da ce se ljutit Elmo: Nije trebao ni proci u polufinale. Protivik mu u 1/4 finale igrao bez kickera i sa 3. RB-om Chargersa...
Odlicna sezona i liga bila na kraju smo je usrali.
gledao sam sinoć prvi puta ove godine first down …. nevjerovatno koliko su zglajzali a sami to ne primjećuju. tema koledž i oni umjesto da najave playoff isti niti ne spomenu nego pet minuta čitaju nekakve rezultate irelevantnih sporednih bowlova. a onda rade nfl prognoze kola koje to više uopšte nisu nego savjeti za klađenje. grozomorno! najbolje bi im bilo da ukinu emisiju.
sa druge strane arena sport sve što je obećala nije ispunila, prenose manje utakmica i sve ostalo im je za podvoz. ovi momci što to rade se trude, ali badava, jako tanko. srozali su nfl na ovim prostorima još niže nego što je bio.
sa druge strane arena sport sve što je obećala nije ispunila, prenose manje utakmica i sve ostalo im je za podvoz. ovi momci što to rade se trude, ali badava, jako tanko. srozali su nfl na ovim prostorima još niže nego što je bio.
georgia iskalila sav svoj gnijev na florida stateu
a dallas-detroit opet sudije preuzele u svoje ruke … ovo polako ali sigurno gubi smisao

a dallas-detroit opet sudije preuzele u svoje ruke … ovo polako ali sigurno gubi smisao
Ma nije iskalila, nisu ovi iz Floride htjeli da igraju, ljudi bili neporazeni i povrijedio im se QB, i nisu ih izabrali u playoff, i niko nije htio da igra juce.
- muhamedhulk
- Kontakt:
zavrsena sezona u fantasyju, na kraju sam treci zavrsio. jedini kiks mi je proslo kolo kad sam zijanio polufinale...poklopilo se.
cestitke pobjedniku, u PO je uzeo sve tri utakmice uz obje prve bye ekipe.
idemo dallas uzeti dc i lagano prvi u grupi
cestitke pobjedniku, u PO je uzeo sve tri utakmice uz obje prve bye ekipe.
idemo dallas uzeti dc i lagano prvi u grupi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Roll Bama roll
vrhunski college playoff 

Al me Stroudira

Aj sto me Collonira

dobili sakate coltse a on slavi ko da su superbowl osvojili
steeles@ravens sinoć sa klizavom loptom je bilo jako loše ali ipak zabavno
večeras je pored dolphins-bills najinteresantnije vidjeti šta će prevarant billy da uradi
a college finale sutra se mora gledati. 

večeras je pored dolphins-bills najinteresantnije vidjeti šta će prevarant billy da uradi

nego nema nam ede, sakrio se u mišju rupu nakon ispadanja u fantaziju poslije višesedmičnih hvalospjeva o samom sebi, a sad mu i glavni superbowl kandidati ispadoše i to ni manje ni više od teksansa … trebaće mu sad garant mjesec dva da se dozove 

Playoff, CJ top 3 qb lige veci, Collins bolji od Hopkinsa, svijetla buducnost svatasjestamaji je napisao/la: ↑07 jan 2024, 11:05dobili sakate coltse a on slavi ko da su superbowl osvojili![]()
![]()
večeras je pored dolphins-bills najinteresantnije vidjeti šta će prevarant billy da uradia college finale sutra se mora gledati.
![]()
stroud jeste razlog za optimizam ali bio je i watson pa je sve propalo
ali što jes jes, drugi pick je bio tri klase bolji od prvog
ali što jes jes, drugi pick je bio tri klase bolji od prvog

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.