Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 03:07

Bianconeri1988 je napisao/la:@GunnerS

Ma rade hormoni još uvijek, znaš ti več kako je jednu noć bez čkapi, valja to izdržat, ipak njegov guzni haver Dylan je jedini pravi 'ebač ovdje :mrgreen:
Ma znate vi i kako je 1000 noći bez čkapi nisam ja zabrinut za vas :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 22 okt 2011, 03:09

LBJ MVP je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la::lol: :lol: :lol:

E jbg LBJ, šta da ti kažem :mrgreen:

Sreća pa nisi lijek potražio u alkoholu :mrgreen:
Morat cu krenuti tvojim stopama,ti si ono curi ovako dosao :?
slika
slika jel ova :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 okt 2011, 03:09

Dylane,baš zato, ja sam se adaptirao na takvu situaciju, već ne znam kako ćete vas dvojica, valjda jadne kokoške neće nastradati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 03:10

:D :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :mrgreen: :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 03:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane,baš zato, ja sam se adaptirao na takvu situaciju, već ne znam kako ćete vas dvojica, valjda jadne kokoške neće nastradati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ne brini se ti za nas,ako si ti imao sklonosti prema životinjama ne mora značit da su svi :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 03:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane,baš zato, ja sam se adaptirao na takvu situaciju, već ne znam kako ćete vas dvojica, valjda jadne kokoške neće nastradati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Puno ti o kokoskama za jednog Sarajliju,da ti nisi odrastao negdje malo dalje od sehera :lol:
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 okt 2011, 03:13

Nije, već ja tako zovem od milja djevojke koje bi htjele vas dvojicu :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 22 okt 2011, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 03:13

Nemojte sad vas dvojica se izvlačit. Vi ste jeb*** nismo nas dvojica :) Nego, neodgovori ti Dog na Zomby-evo pitanje, jel' to ona treba ?! :D :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 03:15

GunnerS je napisao/la:Nemojte sad vas dvojica se izvlačit. Vi ste jeb*** nismo nas dvojica :) Nego, neodgovori ti Dog na Zomby-evo pitanje, jel' to ona treba ?! :D :lol:
Pitanje je postavio LBJ-u i ono je bianchonerijeva "mala" nakon što joj je prišao taktički :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 03:17

Dylan Dog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Nemojte sad vas dvojica se izvlačit. Vi ste jeb*** nismo nas dvojica :) Nego, neodgovori ti Dog na Zomby-evo pitanje, jel' to ona treba ?! :D :lol:
Pitanje je postavio LBJ-u i ono je bianchonerijeva "mala" nakon što joj je prišao taktički :lol:
Taktika mu je momacka,ali sta ocekivati od momka kojemu su samo kokoske na pameti :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 03:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Nije, već ja tako zovem od milja djevojke koje bi htjele vas dvojicu :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ma ja poznata ona kad te nijedna neće onda se sve žene kurve il' u tvom slučaju kokoške :mrgreen: Očigledno si u djetinjstvu imao neugodna iskustva s kokoškama i sada kada imaš neugodna iskustva sa ženama zamišljaš njih kao te kokoške iz djetinjstva :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 03:19

A onda ti se ja duboko isprčavam ako prihvataš ?! :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 okt 2011, 03:21

GunnerS je napisao/la:A onda ti se ja duboko isprčavam ako prihvataš ?! :)
Ma đe ne prihvatam,opušteno čovječe :D Aj odo vam ja spavat ostavljam vas nasamo s LBJ-om pazite se sad kakav će biti :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 03:24

Mojne ba spavanja sad. Zajedno da dočekamo to jutro. Hajd, popij koju. Živio :) !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 okt 2011, 03:25

Vi ste pogorešno razumjeli priču oko buketa, ustvari neko od vas ju je zloupotrijebio jer sam ga ja provalio, pa se on iz očaja odlučio na takav potez, ne vidim ništa čudno tu pokloniti djevojci buket ruža :mrgreen:

To što vi ne praktikujete, to je vaš problem :mrgreen:
Dylan Dog je napisao/la: Ma ja poznata ona kad te nijedna neće onda se sve žene kurve il' u tvom slučaju kokoške :mrgreen: Očigledno si u djetinjstvu imao neugodna iskustva s kokoškama i sada kada imaš neugodna iskustva sa ženama zamišljaš njih kao te kokoške iz djetinjstva :D
Kako ti provodiš svoje djetinjstvo? Karinđaš svako večer tastaturu i monitor, a ponekad ti miš šipopu :mrgreen: :lol: :lol:

A LBJ u tebi vidi svog uzora, sad mi je sve jasno :lol:
Ž '21!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 03:26

Dylan Dog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:A onda ti se ja duboko isprčavam ako prihvataš ?! :)
Ma đe ne prihvatam,opušteno čovječe :D Aj odo vam ja spavat ostavljam vas nasamo s LBJ-om pazite se sad kakav će biti :lol:
Odo i ja,zao mi gunnersa,za njeg jos ima nade,al s ovim bjelancecerom ce potpuni do dna,pruzam mu sansu da se pridruzi nasem drustvu **** dok nije kasno :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 03:28

@1988 ko ne praktikuje. Ja jesam. Kad god kod stare mi u vrtu procvate ruža ja je odlomim i maloj ponesem :) Za 8 mart evo več dvije godine buket joj poklonim sa čokoladama nakvim, za rođendan isto tako... Da ti više ne iznosim privatnosti ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2011, 03:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Vi ste pogorešno razumjeli priču oko buketa, ustvari neko od vas ju je zloupotrijebio jer sam ga ja provalio, pa se on iz očaja odlučio na takav potez, ne vidim ništa čudno tu pokloniti djevojci buket ruža :mrgreen:

To što vi ne praktikujete, to je vaš problem :mrgreen:
Dylan Dog je napisao/la: Ma ja poznata ona kad te nijedna neće onda se sve žene kurve il' u tvom slučaju kokoške :mrgreen: Očigledno si u djetinjstvu imao neugodna iskustva s kokoškama i sada kada imaš neugodna iskustva sa ženama zamišljaš njih kao te kokoške iz djetinjstva :D
Kako ti provodiš svoje djetinjstvo? Karinđaš svako večer tastaturu i monitor, a ponekad ti miš šipopu :mrgreen: :lol: :lol:

A LBJ u tebi vidi svog uzora, sad mi je sve jasno :lol:
slika

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 22 okt 2011, 03:29

Nego Bijankori jeli buket zavrsio gdje je trebo :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 okt 2011, 03:30

Dobro ti @GunnerS nego ova dvojica.

Ja neko večer pričao kako sam bivšoj poklonio buket ruža, a oni se sad s tim naslađuju, pokušavaju da me provale :mrgreen:
Zomby je napisao/la:Nego Biancori jeli buket zavrsio gdje je trebo :lol: :lol:
Buket je odradio svoj dio posla, a ja sam za to nagrađen u naturi. :lol:

Zadovoljan odgovorom? :mrgreen:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Noke995 i 3 gosta.