Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
citiram sam sebeIstinamalo losiji dan Waw-a ili neka povredica da ga muci i uz to fenomenalan dan Damira = pobjeda
iako je to mnogo okolnosti koje treba da se poklope - sve je moguce
ako nista, Damir ce izvuci jos jedno veliko iskustvo plus velika je cast igrati sa Waw-om
UltraSA je napisao/la:Psiho je to, ne bih se začudio i da pobijedi
Ujedi se za jezik._dreamer_ je napisao/la:choker bio, choker ostao, nebi me iznenadilo da izgubi ovaj mec u pm.
ronaldo99 je napisao/la:Ma uvijek ima sanse da se pobjedi, Stan uobicajno slabije ulazi u turnir i tu Damir moze traziti svoju sansu,nek se potrudi uz sto manje nerviranja pa kako god bude,ovi mecevi su mu neophodni za jedno dodatno iskustvo
Sretno Damire i zao mi sto nmg gledati posao ****
sa zadovoljstvomnewton_heath_lyr je napisao/la:Ujedi se za jezik._dreamer_ je napisao/la:choker bio, choker ostao, nebi me iznenadilo da izgubi ovaj mec u pm.
Doktoreshminka je napisao/la:Naravno da Stan ima slabe tačke, jer da ih nema imao bi do sad 10+ osvojenih slemova. Prva slabost je retern, jer prvi servis blokira bez obzira servirao mu Isner ili @biki. Prva dobra stvar za Damira - mogućnost igranja servis voleja. Na drugi servis reternira daleko iza osnovne linije, jer mu je za takav retern potrebno malo više vremena. Druga dobra stvar - drugi servis ne bi trebao biti pod nekim prevelikim pritiskom. Servis je ubojit, ali jako često je na oko 50% ubačenog prvog servisa, a na drugi se itekako da dobro reternirati. Četvrta dobra stvar je podloga na kojoj se igra, jedna od najbržih na svijetu, koja Stanu ne odgovara iz više razloga. Bekend ni blizu nije ubojit kao na sporijima, čak ga prošle godine u Dubaiju gotovo nikako nije ni udarao, nego je konstantno koristio slajs. Generalno mu za namještanje na udarce treba nešto više vremena nego ostalim top igračima i ovakva podloga ga često sputava. I konačno njegova defanzivna igra, koja se prečesto zanemaruje u analizi njegovih velikih mečeva, na ovakvoj podlozi nije ni blizu dobra kao na sporijim i neko ko je u stanju često izlaziti na mrežu poslije raznovrsnih napada može imati protiv njega dosta uspjeha. A sve to je Damirovo najveće ofanzivno oružje.
Uz sve to je sasvim jasno da Stan na Slemovima i Stan na ovakvim turnirima nije isti igrač, pogotovo ne u prvom kolu ovakvog turnira. Prošle godine je spašavao živu glavu u meču protiv Škugora, kao i u meču protiv Stakhovskog.
Ovo je bilo malo navijacki, ali sam, poslije meca sa Delpom, vjerovao u Damira! Svaka cast, momak!hm59 je napisao/la:Ma uzima Stana, dok se ovaj snadje Damir ce to zavrsiti![]()
Teško je u cijelom MD naći lošijeg igrača od Wawrinke u današnjem izdanju osim onog rekreativca s pozivnicom što će igrat protiv Medvedeva.ronaldo99 je napisao/la:Sad samo se nadam da ce isto odigrat protiv 'losijeg' igraca od Stana iduce kolo
Šta nije bio očajanVirtu4l je napisao/la:Željno isčekujem bošnjake sa 'Stan je bio očajan' komentarima
2016 ATP World Tour Masters 1000 Indian Wells CA, U.S.A. Outdoor Hard R128 Marcel Granollers-Damir Džumhur 61 60ElCartel11 je napisao/la:Bravo Dzumi! Samo, da mu se sad ovaj Pujol nepretvori u Federera iz najboljih dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.