RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2015, 21:16

primasquadra je napisao/la:nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko
Nas uprava, tebe gramatika. :wave:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 mar 2015, 21:19

Samo da napisem i cestitam Maleticu i Hebibovicu na partiji danas,vi sto kudite Hebibovica ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali,svaka cast ovom dvojcu :clap: :clap:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 21:22

Feja najveci krivac. Yebote otisla nam dva igraca iz odbrane a on doveo nekog reljica lafo napadaca lik nezna hodat.Nek je on istetovirao ruke a sto trci na petama nema veze. Bjeri bola
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 21:23

Cernica je napisao/la:Feja najveci krivac. Yebote otisla nam dva igraca iz odbrane a on doveo nekog reljica lafo napadaca lik nezna hodat.Nek je on istetovirao ruke a sto trci na petama nema veze. Bjeri bola
možda ima dus tabane :lol: :lol:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 mar 2015, 21:29

Avdo trener.. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 21:31

1922VFC1981 je napisao/la:Avdo trener.. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Hajde bar cemo se malo smijat njegovim psihodelicnim prelazima u mozgu
From father to son

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 21:33

Avdo magistriro pozitivan šok, samo ga yebe što dolazi poslije toga.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 mar 2015, 21:39

NeverGiveUp je napisao/la:Avdo magistriro pozitivan šok, samo ga yebe što dolazi poslije toga.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: kralju :thumbup:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 21:44

Hajd ako ništa konačno će dobiti uporište ona...MIJENJAJ AVDOOOOO
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 21:47

Jel' Kalajdžić?

Danas je bio sukomentator na RTM-u, šta god komentator kaže Avdo na to doda "Pa jeste" i onda kaže rečenicu. Jedno 700 puta u toku utakmice je rekao "Pa jeste" :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 21:49

slika
From father to son

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 21:50

NeverGiveUp je napisao/la:
gost je napisao/la:Što toliko vike na Zvonića, dok je on bio u igri izgledali smo bolje. Bez obzira na to što je Zvonke stvarno izgledao trapavo. Njegovim izlaskom nismo centra prešli.
Doduše, to više govori o Feji.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

HAJ NE RISE ŽIV BIO I PONOVO PROČITAJ KAKVU SI NEBULOZU NAPISAO !

P.S Feja po meni očekivano ispao ipak ok na kraju i povukao se što je i bio jedini logičan potez.
Na stranu to, ovaj igrački kadar je PONAVLJAM već #100 puta PRECIJENJEN!

Ani, Daka, Jovanče, (Nikolić na pravoj poziciji) o.k, ostali su rinaka !!!
Da ti je zdravo glava junače, ne seri ti. Ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem kažeš nije tako, ja mislim ovako....na ovaj način, em ispadneš glup em ispadneš seljak....

Feja je ostavio ovdje dobar utisak. Želim mu sve najbolje u daljnjoj trenerskoj karijeri....

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 21:51

Žemo, ja sam najveća Mostarska seljačina, a Zvonić da mi je brat izbacio bi salvu kritika na njegov račun (i to ne samo što se tiče današnje tekme).

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 mar 2015, 21:52

MostaracVelezovac je napisao/la:Zivot ide dalje.

Velez se mora okrenuti sredjivanju situacije da prezivi 2015 i 2016 u Premijer ligi jer ce sljedece godine doci do skracenja lige i na osnovu rezultata i na osnovu infrastrukture.

Feja je podnio ostavku. Mislim da je bio dobar trener ali ocigledno nesto nije funkcionisalo. Mislim da su preko zime otisli igraci koji su valjali i nisu dosla pojacanja. Nemoze se od govana pita napravit niti od polovne ekipe pobjednik kupa.
i preko zime a bogami i jos vazniji igraci ljetos! nije da branim feju ali cinjenica je da je ovaj isti feja u drugoj polusezoni lani napravio najduzi pobjednicki niz u historiji kluba.. od tog tima, evo ni godinu dana kasnije nema okica, skaljica, merzica, letica i okica! sve i jedan od njih igrao u prvoj postavi i to sve i jedan od njih odigrao najbolju polusezonu u zivotu! nadodaj na to da su blagoje i jankovic sjene od sebe zbog povreda i eto brojke od 7 igraca iz udarne postave koji fale... jedino ani, maleta i pejic su ostali od sigurni u udarnoj postavi sa kraja prosle polusezone, znaci 7 od 11 mozes rec da fali ako racunamo tu povrede i bolest jankovica i blagojevica... feja nedovodi i odvodi igrace nego uprava! nemoze ni feja od **** pitu napravit kad mu fali 8 od 11 sastojaka za tu pitu.... e sad za taktiku i borbu i cuda mozemo ga krivit ali je cinjenica da ovaj sadasnji tim veleza nije ni blizu kvalitetom kao onaj iz prosle sezone...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 21:54

Gdje je taj Nermin Hadzic ? Mali je talenat ogroman , koliko sam mogao vidit .

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 21:56

NeverGiveUp je napisao/la:Žemo, ja sam najveća Mostarska seljačina, a Zvonić da mi je brat izbacio bi salvu kritika na njegov račun (i to ne samo što se tiče današnje tekme).
Pazi druže, ja ne branim ovdje Zvonića, ja samo kažem da smo lošije izgledali nakon što je on izašao iz igre......vjerovatno zato što Blagojević ne može igrati zadnjeg veznog, a Janković je otišao suviše naprijed, jednostavno nam je nakon izlaska ZVonića falio igrač u sredini......Janković je trebao ući umjesto Dine ili Haurdića....ili je trebao Zolja poslati u vezni red mjesto Zvonića....

pišaj ga sad.....naprdujem samo

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 22:01

gost je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Žemo, ja sam najveća Mostarska seljačina, a Zvonić da mi je brat izbacio bi salvu kritika na njegov račun (i to ne samo što se tiče današnje tekme).
Pazi druže, ja ne branim ovdje Zvonića, ja samo kažem da smo lošije izgledali nakon što je on izašao iz igre......vjerovatno zato što Blagojević ne može igrati zadnjeg veznog, a Janković je otišao suviše naprijed, jednostavno nam je nakon izlaska ZVonića falio igrač u sredini......Janković je trebao ući umjesto Dine ili Haurdića....ili je trebao Zolja poslati u vezni red mjesto Zvonića....

pišaj ga sad.....naprdujem samo

Eh, onda si lijepo to trebao napisati kako si mislio a ne da ispadne kako je Zvonić odradio solidan posao JER NIJE.
Hajd razumijem da ne zna, (to odavno ZNAM), ali kad izgubiš loptu, nisi u stanju napraviti faul da zaustaviš OPASNU kontru? Pokretljivost nula bodova. Jedino što je uradio je to što je skinuo nekoliko lopti s glave 2-3 patuljka koji su u tom momentu bili sa njim u duelu. Evo, javno ga pohvaljujem za to.

Ova ekipa je ljudi precijenjena.
Kada sam pisao ovdje koiliko smo izgubili Okićevim, Letićevim odlaskom, pojedinci su se lažno tješili da nismo mnogo izgubli a sad pričaju drugu priču kada i sami vide da ne ide.
Feja je dao ostavku jer je ipak gospodin čovjek i da je ostao ja bi ga prvi kritikovao.
Dovesti boljeg trenera teško da hoćemo... Nema ovaj klub jasnu viziju. Na EU se ne juriša sa jednim jedinim tehničarom u sredini terena u cijelom rosteru :roll:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 22:18

Ja sam na Zvonketa aludirao zbog one lopte na 5 metara. Umjesto da je opali desnom iz prve on nesto pođe petljat :evil: da je qurcem iz prve udario gol bi dao
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 22:21

Danas sam komentaris'o sa NGU na tekmi onu situaciju. Njegova reakcija na onu priliku je produkt njegovog manjka samopouzdanja uslijed nedostatka kvaliteta. Onu loptu je trebao "iz prve hvatati" a ne čekati da ga blokiraju, ili da štopa na onako očajan način. Čisto neznanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 18 mar 2015, 22:24

Ja znam da ne znam tako da nikad ne štopam,uvijek leti isprve :lol:

Mogu li u prvu postavu ? :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.