Drug bas pratim zbog tebe vidim Toni realizirao penal i cekao bi jos Nikicu.diplomatija je napisao/la:Jelavicu bolje ti je da ne daješ gol, **** mater nekom mater u premieru..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Drug bas pratim zbog tebe vidim Toni realizirao penal i cekao bi jos Nikicu.diplomatija je napisao/la:Jelavicu bolje ti je da ne daješ gol, **** mater nekom mater u premieru..
44' GOL! Ipak ne, sudac je svirao ofsajd. Nikica Jelavic (Hull) se ne slaže, ali pomoćni sudac je siguran u svoju odluku.diplomatija je napisao/la:Jelavicu bolje ti je da ne daješ gol, **** mater nekom mater u premieru..
Hajde nek ga Nikica zabije, meni bi dobrodošlo, bilo ko da zabije ustvari.. Kod Verone istodiplomatija je napisao/la:Nije mi se nikad desilo da u premieru ne mogu uplatiti strijelce i ekipa daje gol, jednostavno ne znam sta je bilo ovo večeras, a kakav sam baksuz i Nikica ce ga zabiti..
sve mu ..bemBenjooJutub je napisao/la:yebi se Nikice
ZENIT - 2LFC_YNWA je napisao/la:Dajte raja nekih parova za sistema
lijep tiket,, kvota 126km,, uplacujem ga na markicu, a za sistema se ubiogonzales je napisao/la:ZENIT - 2LFC_YNWA je napisao/la:Dajte raja nekih parova za sistema
ARSENAL -2
JUVE 0-3
OLYMPIAKOS 0-3
MONACO oba daju
REAL oba daju
Kvote nisam navodio,, mislim da su solidne, eto ako ti se šta svidja
plavipatriota je napisao/la:gledam ja, olympiakos 2 kontre 2 gola,tvrdidis u odbranis, naprijedis sto zeus dadnis..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.