E baš ti hvala, Ja budala gledam ove skokove, a nisam ni pogledo koga SK prenosi..Raonffa je napisao/la:Imaš na SK 1sehic96 je napisao/la:Jel prenosi neko Damira?? Ili bar link imal neki??

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
E baš ti hvala, Ja budala gledam ove skokove, a nisam ni pogledo koga SK prenosi..Raonffa je napisao/la:Imaš na SK 1sehic96 je napisao/la:Jel prenosi neko Damira?? Ili bar link imal neki??
Sad se opustio i daleko bolje to izgleda.arelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
i višković je to vidio, samo arelinjo nijearelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Koliko god Damira volio i za njega navijao mislim da nema tu straha već igra koliko mu Stan dopusti.DANTES je napisao/la:i višković je to vidio, samo arelinjo nijearelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.