FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2014, 19:42

:lol: :lol:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 jan 2014, 19:45

Mandžo je ćaknut al' ne toliko, nije lud da se seli u Vengerov vrtić, to bi mu bilo k'o da se vrati u Dinamo. On ostaje najvjerovatnije, ne može se na sve strane samo sa Robertom s' obzirom da se Claudio oprašta od aktivnog igranja koliko sam ja skont'o.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 jan 2014, 19:46

Odlicnoooooooo :D doduse vec se to sve znalo, ali i dalje je tu euforija, napokon Lewa je tu, igrac koji vrijedi mnogo, i to ce on dokazati.

Dosta te price oko monopola, eno vam igrica monopol pa igrajte, pustite velike decke da se igraju ! Sta reci nego strasan transfer, jos jedan u nizu nase uprave.

Danas bas pricam sa prijateljem inace veliki simpatizer Bayerna, ali ipak navijac Milana, pa mi spomenu Davida Luiza, pa kda skontam dobro bi mozda i dosao, vi ste to vec opisali, ali mi je pao na um nas Badstuber, pa je on rekao da od njega nema nista, bas radi ove povrede koju je doziviio, te bi tu trebali ostati na Buytenu, Boatengu, Danteu.. i tako da bi trebao doci Luiz, ali ne treba odustajat od Badstubera, mlad je momak, jak moze biti bolji, no iskreno malo se i ja pribojavam da nece biti na nivou, no vrijeme ce pokazati.

Sto se Lewe tice da kazem jos samo, da ce sigurno jos vise golova padati gdje mi igramo, nasi ce ga majstori sa sredine pitat loptama:D
FC Bayern !!!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 jan 2014, 19:46

E cuj Alcantara buducnost Barcelone :lol:

On da je bio buducnost kluba ne bi 4 godine skupljao minute na slamku.Igrac kakvih Barcelona na kamare' napravi.
Barceloni takav igrac nije bio potreban , jer kad jednog Cesca ne mozes upotrijebiti na poziciji gdje igra Xavi onda je jasno zasto je momak napustio klub.Sama Barca ga nije sprijecavala u odlasku , dakle mogli su mu ponuditi novi , poboljasni ugovor , oni to nisu uradili jer je jasno da igrac nema buducnost u Barci.Nadam se, da se nikada nece vratiti u Barcelonu jer je uz sve to guzicom zatvorio vrata i jasno pokazao da je cmarni kolutic. :mrgreen:

Bayern ima kalsicni monopol u ligi , dakle dovede ono sto pozeli a za Evropu je vec druga prica, takav omjer snaga nije ,jer ispred Bayerna u tom segmentu su definitivno Barcelona i Real.(kao najpozeljnije destinacije).

Meni je fascinantna ova prica fanova Bayerna.Dakle od onog dana kada ste postali Evropski prvaci vi ste apsolutno u svakom segmentu najjaci u Svijetu.Polako ljudi , pisete i ponizavate ostale klubove kao da oni ne igraju fudbal.Ocito ste vec odbranili titulu LP pa ste preponosni moentalno postali.Uglavnom sam Bayern u odnosu na ostale konkurente ima veliku povlasticu jer je ostatak lige lakrdija i titula je vec ovjerena.Dakle sav fokus moze biti na LP , dok ostali klubovi nemaju taj luksuz.
Buli ce se raspasti u narednih nekoliko godina ako se nastavi u ovom tempu.Jedini donekle konkurent BvB apsolutno nema mogucnost da odgovori Bayernu na bilo koji nacin.Sam pokazatelj da ih Bayern sakati tako sto sve sto iole vrijedi u BvB sebi prisvoji...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jan 2014, 19:48

nakon svih ovih ekonomskih desavanja u Evropi, ocekivao sam da ce Njemacki klubovi na bolji nacin pratiti Bajerna a ustvari jaz se samo povecava..

ok Bajern je ubjedljivo dominantan u Njemackoj ( tesko ko da moze parirati i u Evropi), ali do te mjere da ce biti da uzme glavnom konkurentu najbolje igraca za dz ili da im 2x u godinu dana uzme najbolje igrace- nisam ocekivao..to je veliki poraz Njemacke lige ciji sam ocekivao puno veci rast, bar donekle srazmjerno Bajernu..

Bajern tu nista nije kriv sto konkurentni nisu u stanju da prate taj nivo i kvaliteta rada uprave koja ih je dovela u tu poziciju...ekonomske pobjede Bajerna su velike, ali su to jos veci porazi uprave Dortmunda..zavrsis kao finalista, uzmes toliki novac i desavaju ti se ovakve stvari, to samo pokazuje koliko su ostali klubovi u Njemackoj u sustini mali, ne samo u odnosu na Bajern.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 jan 2014, 19:48

Bla, bla, bla... :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jan 2014, 19:50

19.02 ce biti spusteni na zemlju ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2014, 19:51

A Primera nije lakrdija od lige,Barca i Real pokupovaše sve što valja u ligi. :lol:

Najtalentovanij igrač Španije nije potreban Barceloni jer ima Xavia u cvijetu starosti. :lol:

slika

Ovdje je sve počelo. :D

VGS je napisao/la:19.02 ce biti spusteni na zemlju ;)
Arsenal će pod zemlju. ;)
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 jan 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 jan 2014, 19:51

VGS je napisao/la:19.02 ce biti spusteni na zemlju ;)

:arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=68&t=224

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 jan 2014, 19:54

Barselona je samo u turističkom smislu poželjnije mjesto od Minhena, a jedini razlog tome je geografska širina i ništa više. Al' što bi rek'o jedan od kandidata za kantu mi ovdje uživamo, u glupostima astronomskih razmjera Romaria br 2 koji ne zna jel doš'o il' poš'o. I da, BL je pred raspadom :lol: :lol: :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jan 2014, 19:55

Saurman je napisao/la:A Primera nije lakrdija od lige,Barca i Real pokupovaše sve što valja u ligi. :lol:

Najtalentovanij igrač Španije nije potreban Barceloni jer ima Xavia u cvijetu starosti. :lol:
Njemacka ekonomija nije u kolapsu kao Spanska ili Talijanska, Portuglaska itd pa se ocekivalo da jos neki klub bar DONEKLE isprati Bajerna a ono desi se ovo :D

sto se tice Alkantare, nije bio potreban Bajernu, i to je onaj "ima se-moze se transfer" :D jer bi bilo debilno ne dovesti takvog igraca i ostaviti ga bilo kojem konkurentu kad vec mozes da ga dobijes za 18 miliona :D

to je ono, sad im sigurno ne treba Dzeko, al da ga mozes dovest za 8 miliona sto ga ne bi doveo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 04 jan 2014, 19:56

Jadno.
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2014, 20:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Saurman je napisao/la:A Primera nije lakrdija od lige,Barca i Real pokupovaše sve što valja u ligi. :lol:

Njemacka ekonomija nije u kolapsu kao Spanska ili Talijanska, Portuglaska itd pa se ocekivalo da jos neki klub bar DONEKLE isprati Bajerna a ono desi se ovo :D

sto se tice Alkantare, nije bio potreban Bajernu, i to je onaj "ima se-moze se transfer" :D jer bi bilo debilno ne dovesti takvog igraca i ostaviti ga bilo kojem konkurentu kad vec mozes da ga dobijes za 18 miliona :D

to je ono, sad im sigurno ne treba Dzeko, al da ga mozes dovest za 8 miliona sto ga ne bi doveo :D
Thiago je želja Pepa osim toga kupovina najboljeg mladog igrača iz Španije za samo 20 mil je bagatela, pogledaj samo koliko je Real morao platiti Isca.

Dortmund je ove sezone više potrošio od Bayerna samo je pitanje koliko su dobro kupovali.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jan 2014, 20:02

I sada je zvanicno Robert Lewandowski od 01.07.2014 je novi igrac Bayerna!!

Ugovor je potpisan na 5 godina, i njegova zarada bi trebala biti oko 11mill €.

http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... dowski.php" onclick="window.open(this.href);return false;

LEWA WILLKOMMEN :!: :!:

slika

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 jan 2014, 20:05

A Primera nije lakrdija od lige,Barca i Real pokupovaše sve što valja u ligi. :lol:

Nesto se ne sjecam da je Real kad doveo igraca Atletica ili Valencije.Oni inace Shopinguju po Engleskoj jer je odlazak iz Atletica u Real zabranjen.Isti slucaj je i sa Barcelonom.

Samo trziste u Spaniji je skuplje dok u Njemackoj dobijes najboljeg mladog igraca Njemacke od najljuceg rivala za 35 miliona :lol: Naravno najboljeg napadaca lige dobijes gratis uz njega...

Alcantara je bio rezerva u Barcelone i ostao bi to da je ostao.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 04 jan 2014, 20:12

Saurman je napisao/la: Dortmund je ove sezone više potrošio od Bayerna samo je pitanje koliko su dobro kupovali.
:?: :roll:
Gotze 37 mil. + Alcantara 25 mil = 62 mil.
Miki 27,5 + Aubame 13 + Sokratis 9,5 = 50 mil.
slika
Johny je napisao/la: Samo trziste u Spaniji je skuplje dok u Njemackoj dobijes najboljeg mladog igraca Njemacke od najljuceg rivala za 35 miliona :lol: Naravno najboljeg napadaca lige dobijes gratis uz njega...
Ti stvarno ne kontaš neke stvari? Jesi li upoznat kako su se odvijali ovi transferi? BVB nikad neće prodati igrači Bauernu zapamti to :!: ;) Zato je Lewat i otišao džabe, jer ga nisu htjeli prodat, dok je Gotze imao tu jbnu klauzulu i ruke su nam bile vezane.

P.S. Kol'ko je koštao najbolji mladi igrač u Španiji Isco, ako ti je smiješno 37 mil za Gotzea?

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 jan 2014, 20:18

Cekaj jel BvB nije dobio 37 miliona za Judu ?

Ja koliko znam oni su njima prodali igraca za 37 miliona a ne poklonili im ga iako se to retoricki i tako moze reci , naravno uz sve to zapakovali su im i Lewata gratis da cjena ne bi bila veca od 40 miliona.

Ovo moze biti samo pokazatelj da je BvB mali klub koji sluzi za afirmaciju igraca i ima jednu veoma nesposobnu upravu.Klauzula kada se aktivirala igrac je mogao reci da ne zeli napustiti klub no' jasno je da je i "djetetu" Borusije taj klub samo odskocna daska i nista vise ;)

Haj sad zamisli da Real pozeli najboljeg igraca Barcelone(ili obrnuto), kako bi se stvari kretale i odvijale...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2014, 20:19

Dede17 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Dortmund je ove sezone više potrošio od Bayerna samo je pitanje koliko su dobro kupovali.
:?: :roll:
Gotze 37 mil. + Alcantara 25 mil = 62 mil.
Miki 27,5 + Aubame 13 + Sokratis 9,5 = 50 mil.

Ok više je dao FCB.
Bayern je za Thiaga dao 20 mil, 2,5 mil je dao Thiago iz svog džepa i ostalih 2,5 mil će dobiti od prijateljske utakmice sa Barcom tako da izađe na kraju 25 mil.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 jan 2014, 20:26

Toliko prasine i trolanja oko prelaska slobodnog igraca u Bayern, koji je usput receno mogao da bira svoju destinaciju, nisam ocekivao :D
Nekad mislim da Bayern kidnapuje ove igrace pa se pojedinci toliko bune :lol: :lol:

Po srijedi je naravno nesto drugo..
Problem jesto se ultra jaki Bayern nastavlja pojacavati i opasno prijeti konkurenciji na Evropskom nivou. Sve dok je to tako, biti ce aktuelna prica o monopolu i izdajicama u BuLi. Nije bila ova kolicina trolanja u periodu kada se kupio recimo Neuer, jer Bayern je tada bio manje opasan u Evropi i BuLi. Nekad mislim da je za Bayern zabranjeno pojacavati se jer grijeh je biti toliko jak :lol:
effe_sa je napisao/la:A ti se identifikuješ s klubom, voliš ga pa me začudilo da ti je zasmetalo što su te tako oslovili. A naravno da ne gubiš svoj identitet. :D
ma ne smeta mi :D samo konstatujem i mislim da je pravilnije ti prvo sto si rekao Bayern fan, jer nisam pripadnik teritorijalno te pokrajine, ali se uopste ne ljutim kada me neko tako zove jer znam da pod time podrazumijeva navijaca Bayerna.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 04 jan 2014, 20:29

Johny je napisao/la:Haj sad zamisli da Real pozeli najboljeg igraca Barcelone(ili obrnuto), kako bi se stvari kretale i odvijale...
Sjećam se ja nekih sličnih situacija...
slika
Johny je napisao/la:Ovo moze biti samo pokazatelj da je BvB mali klub koji sluzi za afirmaciju igraca i ima jednu veoma nesposobnu upravu
Šta su trebali prodat Lewata na početku sezone Bauernu? Da smo prodali šta bi tek onda primitivci pisali kad već pišu svašta zbog toga što ide kao slobodan igrač. Mogu samo zamislit'... :roll:

Puno je "bolji" ovaj scenario... ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.