povecali ovi ponudu za Stojceva ipak ode za 50 000 Eura a Cimirot 180 000 Eura.Bravo odlican posao!Orton je napisao/la:Nema nista od obecanja,samo sto je na papiru.
Tako rece Gredic za Amarov nacin poslovanja.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hahaha, jel ti to vuna što idu naši igrači majke ti 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sto bi mi bilo da Bog da svaki ovako otisao kao ova dvojica.RN87 je napisao/la:Hahaha, jel ti to vuna što idu naši igrači majke ti
ako Bog da 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
Stojčev u Southampton, Cimirot u Stoke

Baja u Coventry 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Pile,kad doda ovo "forza ragazzi budapest",nije valjda neko bratimljenje..zar niste nama govorili"svabo nas uci navijanju"..pile87 je napisao/la:Sto bi mi bilo da Bog da svaki ovako otisao kao ova dvojica.RN87 je napisao/la:Hahaha, jel ti to vuna što idu naši igrači majke ti
otkud sada ovo--

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
[youtube][/youtube]mma_hz je napisao/la:Pile,kad doda ovo "forza ragazzi budapest",nije valjda neko bratimljenje..zar niste nama govorili"svabo nas uci navijanju"..pile87 je napisao/la:Sto bi mi bilo da Bog da svaki ovako otisao kao ova dvojica.RN87 je napisao/la:Hahaha, jel ti to vuna što idu naši igrači majke ti
otkud sada ovo--![]()
Sad je red da malo i Vucicu simpatiziras..vise ces od nje imati koristi nego od Lacijala sto si ikad imao.. 

FK SARAJEVO.
To se ne moze kupiti.mma_hz je napisao/la:Sad je red da malo i Vucicu simpatiziras..vise ces od nje imati koristi nego od Lacijala sto si ikad imao..
-
- Kontakt:
Kasalica i Adilović novi igrači željezničara, ako laže ovaj kupač iz uprave i ja vas lažem... Nisu loši, samo su mladi i oni. A i Sanel ko hoće neće....
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jeko kupač?jurisicduska je napisao/la:Kasalica i Adilović novi igrači željezničara, ako laže ovaj kupač iz uprave i ja vas lažem... Nisu loši, samo su mladi i oni. A i Sanel ko hoće neće....
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
NIJE VALJDA KASALICA ŠTO JE U ZVIJEZDI IGRAO
-
- Kontakt:
Jest Filip kasalica i Eldin Adilović i Sanel jahić, ovaj u sredini papire dobija ne plaća ga klub, a ova dva su slobodna. A kupač, pa zna se ko ne zna plivati u upravi tvog kluba valjda hahahahha. Ne moram ti ja to govoriti.bojamora je napisao/la:NIJE VALJDA KASALICA ŠTO JE U ZVIJEZDI IGRAO
jurisicduska je napisao/la:Jest Filip kasalica i Eldin Adilović i Sanel jahić, ovaj u sredini papire dobija ne plaća ga klub, a ova dva su slobodna. A kupač, pa zna se ko ne zna plivati u upravi tvog kluba valjda hahahahha. Ne moram ti ja to govoriti.bojamora je napisao/la:NIJE VALJDA KASALICA ŠTO JE U ZVIJEZDI IGRAO
Kupač

Aj nasmija me konačno neko

Jači od ratova, režima i partija. 1921
http://m.ondo.rs/a819928/Sport/Fudbal/F ... -Pule.html
Kasalica u Istri,izbrisi tacku izmedju m i o
Kasalica u Istri,izbrisi tacku izmedju m i o
-
- Kontakt:
Hajd pile budi čovjek pa potvrdi za kasalicu jahića i Adilovića da su se vodili ili vode intenzivno pregovori. Et ako nisi šuft.
Jel ti to sad ofirno sto si potrcao a ovaj delegat ode u istrujurisicduska je napisao/la:Hajd pile budi čovjek pa potvrdi za kasalicu jahića i Adilovića da su se vodili ili vode intenzivno pregovori. Et ako nisi šuft.

-
- Kontakt:
Prekjuče je bio bliže želji nego Istri, onda istra zategla platu i šta da se radi, al šta ja imam od tog što sam rekao da će vam odličan igrač doći, jbga nije, ne isplati se davat mu 15-20 hiljada i eto. A za Adilovića sam napisao za raskid ugovora puno prije nego ga je i raskinuo, tako da ovaj čovjek ne laže samo je kontao da je to to, za čas se u pregovorima promijeni, para vrti.pile87 je napisao/la:Jel ti to sad ofirno sto si potrcao a ovaj delegat ode u istrujurisicduska je napisao/la:Hajd pile budi čovjek pa potvrdi za kasalicu jahića i Adilovića da su se vodili ili vode intenzivno pregovori. Et ako nisi šuft.pricano je sa svim igracima ali vidia kako to ide sanas jedno sutra osose u drugom pravcu. Iskreno meni je tu samo Jahic bitan jer osim kvalitetebi iskustva nosi jos nesto sa sobom a on nije bas blizu dogovora.
Znalo se za adila trebo je u videoton propalo...igraci su suncokreti.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Nulatridva i 16 gostiju.