Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
ma meni je smijesno da ga ovaj ujede toliko da mu ruka krvari a ovaj ga ni ne pogleda i ne ode kod sudije pokazati ugriz, isti mandzukic koji par sekundi kasnije pada nakon slabog ali istina preciznog udarca carvajala u predjelu bubrega, isti mandzukic koji je na terenu obicni cigan i samo provocira i gleda kako bi iznudio karton.
je, krvav nos i glava nisu bili dovoljni u prosloj tekmi?let3 je napisao/la:Mandžuka je odavno zreo za dobrog degenekafrajer traži batine, moli za njih - ali niko da mu dodijeli....a ovi ugrizi su smiješni
djecija posla
gdje je stao Costa lani, Mandžuka nastavlja vrlo uspješno - a pri tom ne mislim nužno na igranje fudbala
Mandzo je cigan, to zna svako, ali nista manji nego Ramos ili Pepe na drugoj strani.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mislio sam smiješnu - u smislu da je zaslužio mnogo ozbiljnije stvari za svoje ponašanje od ujedanja...npr. da odgleda seriju Marisol u nastavcimaRajaz je napisao/la:Smiješni, ali Suarez je za to pauzirao 4 mjeseca i na kraju su ga otjerali iz Engleske.let3 je napisao/la:Mandžuka je odavno zreo za dobrog degenekafrajer traži batine, moli za njih - ali niko da mu dodijeli....a ovi ugrizi su smiješni
djecija posla
gdje je stao Costa lani, Mandžuka nastavlja vrlo uspješno - a pri tom ne mislim nužno na igranje fudbala

u prvoj utakmici je turirao sudiju Mažića citavu utakmicu od prve minute, navijo se da yebe sudiju u zdrav mozak, granao rukama, tražio belaj na svakom koraku...na kraju mu i razbiše glavu, al on i dalje onako krvav hoce nešto

a poslije utakmice kmecanje Sudija je srbin, ne može srbin suditi bla bla bla....jah, eto srbi imaju nešto protiv Atletica, sve je to belosvetska zavera, bre...ne znam koji je to izvalio

Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 apr 2015, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

93,87

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:![]()
hocel se sad Mandzo transformisat u madridistu?

Ko kaže da ujed mora biti toliko jak da ruka krvari ?Ahonen je napisao/la:ma meni je smijesno da ga ovaj ujede toliko da mu ruka krvari a ovaj ga ni ne pogleda i ne ode kod sudije pokazati ugriz, isti mandzukic koji par sekundi kasnije pada nakon slabog ali istina preciznog udarca carvajala u predjelu bubrega, isti mandzukic koji je na terenu obicni cigan i samo provocira i gleda kako bi iznudio karton.

I Suarez je ujeo Chiellinija pa nije krvarilo. Mislim ono ne mogu vjerovat da nekom pored slike koja je toliko očita nešto dokazujem

Istina, Mandžukić je na terenu isto ono što i Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Krišćjano, Carvajal i ostali, đubre.
Zar toliko boli jedan obicni prolaz u polufinale?

- Pametuglavu
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Zar toliko boli jedan obicni prolaz u polufinale?![]()

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Da jer ja inače navijam za Atletico a ne za Barcelonu koja je od svih polufinalista najuvjerljivije prošla i koja je za razliku od Reala još uvijek u igri za sve trofeje.Mozambik je napisao/la:Zar toliko boli jedan obicni prolaz u polufinale?![]()
Kakav očajan pokušaj skretanja s teme

tih "cigana" ima u svakom klubu....davno sam ja rasčistio sa iluzijama da su fudbaleri neke cvječke i moralne vertikale...rijetki su gentlemeni u kopačkama poput jedinstvenog Busquetsa
ali mi je smiješno kad vidim kako jedni navijaci vide i najmanju slamku u tuđim redovima, a ne vide balvan u svom oku

ali mi je smiješno kad vidim kako jedni navijaci vide i najmanju slamku u tuđim redovima, a ne vide balvan u svom oku

A tema je Champions League 2014/15
Naravno, ali pričamo o sinoćnjoj utakmici i prvom duelu između Atletica i Real Madrida.let3 je napisao/la:tih "cigana" ima u svakom klubu....davno sam ja rasčistio sa iluzijama da su fudbaleri neke cvječke i moralne vertikale...rijetki su gentlemeni u kopačkama poput jedinstvenog Busquetsa![]()
Rajaz brate, ovo je bio lik
[youtube][/youtube]
0:45

[youtube][/youtube]
0:45

Juve ide u finale, koga god da dobije (osim možda Barce), živi bili pa vidjeli... Talijani su to, uvijek jedva prolaze, ali prolaze, iz runde u rundu se to ponavlja...
moja želja: Real - Barca i Juve Bayern (ovaj drugi par ako bude očekuje se ludnica na forumu
)
realno očekujem: Real - Juve i Barca - Bayern

moja želja: Real - Barca i Juve Bayern (ovaj drugi par ako bude očekuje se ludnica na forumu

realno očekujem: Real - Juve i Barca - Bayern
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto Juventusu ciji sam navijac je i ovo neka mjera. Ali poznajuci forum bice ovdje glupih izjava ako Juve bude izbacen, to sto je Juve ulozio na ekipu ovu kao neki na jedno pojacanje ili dva niko ne vidi. Ako nista uprava Juventusa je moralni pobjednik i drago mi je radi njih..
Ovi ostali u polufinalu su ipak kompletniji i sa vise igraca koji mogu odluciti ali Juventus treba biti zadovoljan jer tesko ko da bi postigao vise sa slicnim ulaganjima ali lopta je okrugla pa se potajno nadam naravno..
Najmanje bih volio Barcu, njih tesko mozemo primiriti. Reala mozemo smiriti kao i Atletico sto je, Bayern ce biti kompletan. Tako da ako moze Real..
Ovi ostali u polufinalu su ipak kompletniji i sa vise igraca koji mogu odluciti ali Juventus treba biti zadovoljan jer tesko ko da bi postigao vise sa slicnim ulaganjima ali lopta je okrugla pa se potajno nadam naravno..
Najmanje bih volio Barcu, njih tesko mozemo primiriti. Reala mozemo smiriti kao i Atletico sto je, Bayern ce biti kompletan. Tako da ako moze Real..
A zašto vi navijaci Juventusa tako pišetetuzlak1987 je napisao/la:Pa eto Juventusu ciji sam navijac je i ovo neka mjera. Ali poznajuci forum bice ovdje glupih izjava ako Juve bude izbacen, to sto je Juve ulozio na ekipu ovu kao neki na jedno pojacanje ili dva niko ne vidi. Ako nista uprava Juventusa je moralni pobjednik i drago mi je radi njih..

isto da dođeš žedan do vode i onda kažeš E, necu piti
fol moralni pobjednik

ne znam kakva vam je to furka sa šupljom pricom, ali znam da tim koji dođe do polufinala LP - sigurno može i titulu uzeti na kraju

Kao ljubitelj calcia volio bih da klubovi iz Serie A osvoje oba evropska takmičenja.Al' realnost je nešto drugačija,pogotovo u situaciju u kojoj se nalazi Juventus.Jer budimo realni,Bayern,Barca i Real su klasu pa i dvije iznad Juventusa.I to samo slijep insan ne vidi.
Priča kako Italijane nikad ne treba otpisivati,je donekle tačna.Recimo na Mundijalu prije devet godina se to najbolje pokazalo,ali..Tadašnja reprezentacija je bila sastavljena od mnogo igrača svijetske klase,i onda osvajanje turnira na kraju ne može se smatrati nekim mega iznenađenjem.Mada je bilo nekoliko navikanijih ekipa.
Dok se gore navedena konstatacija u dva turnira poslije toga pokazala potpuno netačnom,jer jednostavna ekipa nije dovoljno dobra.Nema osvajanja velikog takmičenja ako ne posjeduješ kvalitet.Juve to ima,ali ne za ovaj nivo,i to je apsolutna istina.
Tako da u polufinalu s kim da se torinski gigant suoči,osuđen je na ispadanje.Mada su ne tako davno igrali kvalitetno protiv Reala u grupi,ali grupna faza i polufinale su dva različita pojma.
Priča kako Italijane nikad ne treba otpisivati,je donekle tačna.Recimo na Mundijalu prije devet godina se to najbolje pokazalo,ali..Tadašnja reprezentacija je bila sastavljena od mnogo igrača svijetske klase,i onda osvajanje turnira na kraju ne može se smatrati nekim mega iznenađenjem.Mada je bilo nekoliko navikanijih ekipa.
Dok se gore navedena konstatacija u dva turnira poslije toga pokazala potpuno netačnom,jer jednostavna ekipa nije dovoljno dobra.Nema osvajanja velikog takmičenja ako ne posjeduješ kvalitet.Juve to ima,ali ne za ovaj nivo,i to je apsolutna istina.
Tako da u polufinalu s kim da se torinski gigant suoči,osuđen je na ispadanje.Mada su ne tako davno igrali kvalitetno protiv Reala u grupi,ali grupna faza i polufinale su dva različita pojma.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma malo je dvije klase, tri je mjera.
Juventus cjelokupno jeste slabiji od potencijalnih protivnika u polufinalu i to ponajviše u ofanzivnom dijelu tima, dok uigrana odbrana i kompaktan i odličan vezni red nisu uopšte toliko inferiorni ni u odnosu na iste dijelove Barcelonine, Realove i Bayernove ekipe.
Juventus u svom timu ima nekoliko igrača koji bi komotno igrali u startnoj postavi preostala tri polufinalista, tako da ta priča o ''klasama iznad'' uopšte ne pije vode.
Ušlo se u fazu takmičenja gdje je sve moguće, Juventus jeste autsajder, ali sigurno ne toliki koliko se na papiru predstavlja.

Juventus cjelokupno jeste slabiji od potencijalnih protivnika u polufinalu i to ponajviše u ofanzivnom dijelu tima, dok uigrana odbrana i kompaktan i odličan vezni red nisu uopšte toliko inferiorni ni u odnosu na iste dijelove Barcelonine, Realove i Bayernove ekipe.
Juventus u svom timu ima nekoliko igrača koji bi komotno igrali u startnoj postavi preostala tri polufinalista, tako da ta priča o ''klasama iznad'' uopšte ne pije vode.
Ušlo se u fazu takmičenja gdje je sve moguće, Juventus jeste autsajder, ali sigurno ne toliki koliko se na papiru predstavlja.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nismo autsajderi ali nije katastrofa ako se ispadne. Nama se nece desiti nikakvo nabijanje to je sigurno.. Znaci polufinale sa ovim ulaganjima je uspjeh dok za ostale tri ekipe to nije najvjerovatnije. E sada naredne godine vec apetiti rastu, bitno je ne ostati na ovome samo i to je to
Za ovo sutra koliko god navijaci Reala zele Juve toliko navijaci Juventusa zele Real xd
Za ovo sutra koliko god navijaci Reala zele Juve toliko navijaci Juventusa zele Real xd
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa zato što je i sama uprava kluba kao cilj pred početak sezone postavila prolazak grupne faze i eventualno četvrtfinale. I naravno, zato što znamo limite svoje ekipe. Jedno su želje, drugo mogućnosti. Svi bi mi voljeli da se ode skroz do kraja, ali ne ide to tako lahko.let3 je napisao/la: A zašto vi navijaci Juventusa tako pišetea to vec neko vrijeme traje, primjetio sam... došli da polufinala i onda odjednom mjera
ne kontam
isto da dođeš žedan do vode i onda kažeš E, necu piti
fol moralni pobjednikjaooo, nemoj mi te price
ne znam kakva vam je to furka sa šupljom pricom, ali znam da tim koji dođe do polufinala LP - sigurno može i titulu uzeti na kraju(taman se on zvao i Zovko Žepče, a kamoli jedan Juventus)
Ovo što kažeš da se može titula uzeti nije daleko od istine. Naravno da je to moguće. U fudbalu su se dešavale i neke još manje vjerovatne stvari. Ali je fazon u tome da smo realni, da znamo koliko će to biti teško protiv ovakva tri protivnika kao što su Barca, Real i Bayern.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kako svaku temu privatizujete...kakva ste vi yebena djecurlija vidim i moderatore zaboli neka stvar
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.