Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Elegant » 13 nov 2012, 12:47

Izet je izabrao, idemo dalje .... ima jos fudbalera. ;)
adriano_leite je napisao/la: Gmizavcu je itekako uspjelo, jer 90% foruma im je ebalo majku sto ne pozovu ovog patriotu, sto mu se ne mijenja sportsko drzavljanstvo, sto mu se ne ide na kucna vrata i moli itd. Vjerovatno slicno misljenje su imali i ljudi koji su iz medija culi kako Hajrovic voli BiH ali da je Pape i ostatak ljudi u i oko repke skup nesposobnjakovica. Kako je lijepo vidjeti kada istina izadje na vidjelo. VOLIM TE MAJKO BIH!
+1 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2012, 12:51

Elegant je napisao/la:Izet je izabrao, idemo dalje .... ima jos fudbalera. ;)
adriano_leite je napisao/la: Gmizavcu je itekako uspjelo, jer 90% foruma im je ebalo majku sto ne pozovu ovog patriotu, sto mu se ne mijenja sportsko drzavljanstvo, sto mu se ne ide na kucna vrata i moli itd. Vjerovatno slicno misljenje su imali i ljudi koji su iz medija culi kako Hajrovic voli BiH ali da je Pape i ostatak ljudi u i oko repke skup nesposobnjakovica. Kako je lijepo vidjeti kada istina izadje na vidjelo. VOLIM TE MAJKO BIH!
+1 8-)
+1

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 12:53

Brate moj, kako je lijepo vidjeti da smo upravi bili ja, @leite, i još par forumaša koje su proglašavali ludim, ccccc
Sve najbolje u nastavku karijere mu želim
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 13 nov 2012, 12:54

Dres i grb su svetinja , ko ne zeli bez njega se i moze! VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO! <3 :)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 nov 2012, 12:58

Nema on Bosnu u srcu, to može ku*cu svirat'. Očigledno su ga roditelji tako vaspitali, za Bosnu je izgleda čuo samo preko TV-a, sumnjam da su mu roditelji ugradili neki patriotizam. Ko ga je*e, takvi lažni patrioti nam i ne trebaju.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 nov 2012, 12:59

Ostaje da vidimo sta ce biti sa Kolosinjcem, Hadzicem, Mahmutagicem i mozda Sead Halilovic. I svakako planirati jos igraca za buduce vrijeme sad je kasno sto se tice ovih kvalifikacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 13 nov 2012, 13:01

Elegant je napisao/la:Ostaje da vidimo sta ce biti sa Kolosinjcem, Hadzicem, Mahmutagicem i mozda Sead Halilovic. I svakako planirati jos igraca za buduce vrijeme sad je kasno sto se tice ovih kvalifikacija.
Zaboravio si Harisa Seferovica :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 nov 2012, 13:09

Elegant je napisao/la:Ostaje da vidimo sta ce biti sa Kolosinjcem, Hadzicem, Mahmutagicem i mozda Sead Halilovic. I svakako planirati jos igraca za buduce vrijeme sad je kasno sto se tice ovih kvalifikacija.
Pa potrefi ime makar jednog igrača, čuj Kološinjac :shock: Mahmutagić :o ko si ti ovi ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 nov 2012, 13:10

sto mu se ovaj Doktore Mesanovic nalaja dobro preko profila na njemackom :mrgreen:
Hast die bosnische Nationalmannschaft nur benutzt, damit dich die schwulen Schweizer berufen. Egal geh da hin, in 2-3 Jahren wirst du das selbe wie Jakupovic erleben. Ehrenloser Penner. Sogar Dzeko, der für dich ein Gott ist, hat sich gemeldet und die anderen und du lehnst ab und vorher heulst du, weil keiner sich meldet, obwohl sich Susic bei dir gemeldet hat. Und deine Freundin nervt übertrieben
mozel ko da mi prevede citav tekst nisam sve bas skontao preko gugla? skontao sam da mu je napisao da mu je zenska ruzna :mrgreen:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 13 nov 2012, 13:19

Ja jos nisam izgubio nadu za Hajrovica(e), samo treba odigrati mudro, ovo do sada i nije bilo najbolje po mom misljenu...
Pravda za Papeta!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 nov 2012, 13:22

Uzivaj pe.de,.ru jedan dBg u debiju za Svicu nogu slomio.Vjerovao sam da ce se odazvati na one price koje je davao,a on ovako kao najveci kvisling odbije gromade kakvi su Spahic i Dzeko.
Uzivaj debilu u Svicarskoj u tih par tekmi koliko ces odigrati,a nikad za nikad ti oni nece sa tribina skandirati i bodriti te na svakoj utakmici gdje budes igrao.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 13 nov 2012, 13:22

Dufresne je napisao/la:Ja jos nisam izgubio nadu za Hajrovica(e), samo treba odigrati mudro, ovo do sada i nije bilo najbolje po mom misljenu...
ma mani se corava posla , nekoga moliti , pa Dzeko ga pitao , gdje ce Edina odbiti bolan nebio , ja ga VISE nikada ne bi ni spomenuo u govoru , samo MARS ! Bez njega se moze a mi se trebam okrenuti drugim zmajicima , imat ce on dovoljno vremena da se kaje ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2012, 13:32

Odma sam namirisao da ovdje nesto stima, dok sam cuo da su mu starci iz Makedonije i Kosova. Nista od te ljubavi. Da je barem Sandzaklija bila bi druga prica. Mislim da mu je BiH bila kao neka rezervna opcija, i vjerovatno i dalje jest ako se ne uspije stabilizovat u ekipi Svicarske. Mogao bi se on vratit kao Medunjanin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 nov 2012, 13:34

Sakuragi je napisao/la:sto mu se ovaj Doktore Mesanovic nalaja dobro preko profila na njemackom :mrgreen:
Hast die bosnische Nationalmannschaft nur benutzt, damit dich die schwulen Schweizer berufen. Egal geh da hin, in 2-3 Jahren wirst du das selbe wie Jakupovic erleben. Ehrenloser Penner. Sogar Dzeko, der für dich ein Gott ist, hat sich gemeldet und die anderen und du lehnst ab und vorher heulst du, weil keiner sich meldet, obwohl sich Susic bei dir gemeldet hat. Und deine Freundin nervt übertrieben
mozel ko da mi prevede citav tekst nisam sve bas skontao preko gugla? skontao sam da mu je napisao da mu je zenska ruzna :mrgreen:
samo si iskoristio reprezentaciju Bosne i Hercegovine,da te p.ederi Svicarski zovnu,Svejedno idi tamo.Ionako ces za 2--3 godine dozivjeti kao Jakupovic,papak jedan bez casti,.I Dzeko koji je Bog za tebe,nazvao te kao i drugi i ti odbijes,a prije si plakao jer te niko nije zvao,iako ti se Susic javio,i tvoja cura previse nervira
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 nov 2012, 13:35

Mislim da je najveći problem ne vezano za Hajrovića što se ovo obavlja preko telefona sve jer nije isto kad tebi dodje neko lično il kad te na telefon nazove još pogotovo ako treba da prevagne ... Al hele nejse
Sakuragi je napisao/la:sto mu se ovaj Doktore Mesanovic nalaja dobro preko profila na njemackom :mrgreen:
Evo počeo je brisat xD

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2012, 13:48

Cartman je napisao/la:Odma sam namirisao da ovdje nesto stima, dok sam cuo da su mu starci iz Makedonije i Kosova. Nista od te ljubavi. Da je barem Sandzaklija bila bi druga prica. Mislim da mu je BiH bila kao neka rezervna opcija, i vjerovatno i dalje jest ako se ne uspije stabilizovat u ekipi Svicarske. Mogao bi se on vratit kao Medunjanin.
Sta si ba ti namirisao? Pa cijelo vrijeme pljujes kako Savez i Susica, tako i sve oko repke, pa i nas forumase koji od samog pocetka nismo vjerovali u price rumenog momka. Pa kako te nije sramota to sada reci da si ti namirisao, a postavljao si zajedno sa gringom i ostalima nake intevjue i po starom obicaju ste pljuvali i trazili krivca u Papetu. Eto kakvi su ljudi koji su kao uz Bosnu i Hercegovinu, pa sta onda ocekivati od rumenog koji nema pojma o BiH, da je on voli kad je nasi ne vole i pljuju sve sto je nase? Zalosno...
Jos se na kraju javis s takvim postom kako si odmah namirisao? Makar ispostuj i ne javljaj se par dana nakon silnih failova tebe i ostalih koji mrzite lik i djelo Papeta. Jos da se jave Sakuragi, gringo, Adi_zepce i da kazu kako su takodjer namirisali da je rumeni prevario sve :lol: .
Ti si krenuo sa pricom ne valja Savez, ne valja Pape, nesposobni svi, da bi onda rekao kako ne cudi da se omislja (jer se povezuje sa Makedonijom itd.), znaci omislja, a prvo bilo da ga niko ne zove i da su nesposobni. Na kraju si rekao kako si namirisao :lol: . Ni uragan Sendi ti nije ravan sta sve tamanis :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2012, 13:50

Adi_Zepce je napisao/la:Uzivaj pe.de,.ru jedan dBg u debiju za Svicu nogu slomio.Vjerovao sam da ce se odazvati na one price koje je davao,a on ovako kao najveci kvisling odbije gromade kakvi su Spahic i Dzeko.
Uzivaj debilu u Svicarskoj u tih par tekmi koliko ces odigrati,a nikad za nikad ti oni nece sa tribina skandirati i bodriti te na svakoj utakmici gdje budes igrao.
Zasto psujes covjeku koji zeli da igra BiH, kojeg niko nije zvao, koji po medijima izjavljuje kako samo za njega BiH postoji ali ga niko ne zove, zasto? Kako mozes tako psovati momku koji zeli da igra za BiH a podrzavati grobare naseg fudbala?
:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 13 nov 2012, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 nov 2012, 13:51

adriano_leite je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Odma sam namirisao da ovdje nesto stima, dok sam cuo da su mu starci iz Makedonije i Kosova. Nista od te ljubavi. Da je barem Sandzaklija bila bi druga prica. Mislim da mu je BiH bila kao neka rezervna opcija, i vjerovatno i dalje jest ako se ne uspije stabilizovat u ekipi Svicarske. Mogao bi se on vratit kao Medunjanin.
Sta si ba ti namirisao? Pa cijelo vrijeme pljujes kako Savez i Susica, tako i sve oko repke, pa i nas forumase koji od samog pocetka nismo vjerovali u price rumenog momka. Pa kako te nije sramota to sada reci da si ti namirisao, a postavljao si zajedno sa gringom i ostalima nake intevjue i po starom obicaju ste pljuvali i trazili krivca u Papetu. Eto kakvi su ljudi koji su kao uz Bosnu i Hercegovinu, pa sta onda ocekivati od rumenog koji nema pojma o BiH, da je on voli kad je nasi ne vole i pljuju sve sto je nase? Zalosno...
Jos se na kraju javis s takvim postom kako si odmah namirisao? Makar ispostuj i ne javljaj se par dana nakon silnih failova tebe i ostalih koji mrzite lik i djelo Papeta. Jos da se jave Sakuragi, gringo, Adi_zepce i da kazu kako su takodjer namirisali da je rumeni prevario sve :lol: .
Ti si krenuo sa pricom ne valja Savez, ne valja Pape, nesposobni svi, da bi onda rekao kako ne cudi da se omislja (jer se povezuje sa Makedonijom itd.), znaci omislja, a prvo bilo da ga niko ne zove i da su nesposobni. Na kraju si rekao kako si namirisao :lol: . Ni uragan Sendi ti nije ravan sta sve tamanis :lol: .
Ja sam se javio i napisao sam da sam mu vjerovao,ali nakon ovog zelim mu sve najgore.Ipak,ima neke krivice i u Susicu mozda ne kod Hajrovica,ali u slucaju drugih igraca.Nisam svi dvolicni,imamo dosta igraca koje bi Pape treba barem probati,a on non-stop forsira neke panje poput Svrake ili Vrsajevica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2012, 13:54

Adi_Zepce je napisao/la: Ja sam se javio i napisao sam da sam mu vjerovao,ali nakon ovog zelim mu sve najgore.Ipak,ima neke krivice i u Susicu mozda ne kod Hajrovica,ali u slucaju drugih igraca.Nisam svi dvolicni,imamo dosta igraca koje bi Pape treba barem probati,a on non-stop forsira neke panje poput Svrake ili Vrsajevica.
Mozda nije sve do Susica? Mozda ima i drugih primjera kao Izet, pa ne oblace dres BiH? Trebate se malo i vi zapitati, a ne da odmah skacete na Susica. Mozda ima veliki broj ovih "sto bi pjese dolazili na okupljanja BiH", a da bi skakali od srece da ih pozove ta neka repka, eh to se treba zapitati.

Mes Que Un Club!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2012, 13:55

@Adriano:

Kazem kad sam saznao, a to je bilo prije par dana. Mislio sam da je iz BiH i onda bi bila druga prica. Post prije par dana:
Cartman je napisao/la:
Kuko je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Pre? Da nisu Sandzaklije?
Otac rodjen u Makedoniji, mama iz Pristine, a imaju rodbine na Ilidzi (kako kaze dedo, nana, amidza..).
Koja kombinacija. Onda i ne cude ove dvojbe.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 nov 2012, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kaunas, Micron, Proximic, Quartararo i 71 gost.