Cartman je napisao/la:Odma sam namirisao da ovdje nesto stima, dok sam cuo da su mu starci iz Makedonije i Kosova. Nista od te ljubavi. Da je barem Sandzaklija bila bi druga prica. Mislim da mu je BiH bila kao neka rezervna opcija, i vjerovatno i dalje jest ako se ne uspije stabilizovat u ekipi Svicarske. Mogao bi se on vratit kao Medunjanin.
Sta si ba ti namirisao? Pa cijelo vrijeme pljujes kako Savez i Susica, tako i sve oko repke, pa i nas forumase koji od samog pocetka nismo vjerovali u price rumenog momka. Pa kako te nije sramota to sada reci da si ti namirisao, a postavljao si zajedno sa gringom i ostalima nake intevjue i po starom obicaju ste pljuvali i trazili krivca u Papetu. Eto kakvi su ljudi koji su kao uz Bosnu i Hercegovinu, pa sta onda ocekivati od rumenog koji nema pojma o BiH, da je on voli kad je nasi ne vole i pljuju sve sto je nase? Zalosno...
Jos se na kraju javis s takvim postom kako si odmah namirisao? Makar ispostuj i ne javljaj se par dana nakon silnih failova tebe i ostalih koji mrzite lik i djelo Papeta. Jos da se jave Sakuragi, gringo, Adi_zepce i da kazu kako su takodjer namirisali da je rumeni prevario sve

.
Ti si krenuo sa pricom ne valja Savez, ne valja Pape, nesposobni svi, da bi onda rekao kako ne cudi da se omislja (jer se povezuje sa Makedonijom itd.), znaci omislja, a prvo bilo da ga niko ne zove i da su nesposobni. Na kraju si rekao kako si namirisao

. Ni uragan Sendi ti nije ravan sta sve tamanis

.