FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nisam upoznat sa Hadžimahovićem, osim da je trenirao Bratstvo i Slaven! Šta taj sad radi
Ništa bijoje trener mramora god saliha, odradijo pošteno a ovaj mu nije platijo i on je otišao. tako da je on slobodanstudeni je napisao/la:Nisam upoznat sa Hadžimahovićem, osim da je trenirao Bratstvo i Slaven! Šta taj sad radi
STUDENI VRATITE SAMIRA TAJ ČE VAS UKOPATI ŠTA JE TAJ OSVOJIJO, SAMIR I SOK SU NAJVIŠE POKAZALI U ZADNJE VRIJEME,SLOBODU ODVELI U INTER TOTO KUP, TO TREBA CIJENITI. I GDJE GOD RADIJO OSAVIJO JE SVU POZITIVU.ETO TOLIKO STUDENI CJENIM TVOJE POST .studeni je napisao/la:Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji![]()
Nego ima li kakvih pripremnih u Lukavcu da će se igrati? Postoji li neki plan utakmica
-
- Kontakt:
Samire jesi to ti????kerber je napisao/la:STUDENI VRATITE SAMIRA TAJ ČE VAS UKOPATI ŠTA JE TAJ OSVOJIJO, SAMIR I SOK SU NAJVIŠE POKAZALI U ZADNJE VRIJEME,SLOBODU ODVELI U INTER TOTO KUP, TO TREBA CIJENITI. I GDJE GOD RADIJO OSAVIJO JE SVU POZITIVU.ETO TOLIKO STUDENI CJENIM TVOJE POST .studeni je napisao/la:Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji![]()
Nego ima li kakvih pripremnih u Lukavcu da će se igrati? Postoji li neki plan utakmica
lukavac_21 je napisao/la:Samire jesi to ti????kerber je napisao/la:STUDENI VRATITE SAMIRA TAJ ČE VAS UKOPATI ŠTA JE TAJ OSVOJIJO, SAMIR I SOK SU NAJVIŠE POKAZALI U ZADNJE VRIJEME,SLOBODU ODVELI U INTER TOTO KUP, TO TREBA CIJENITI. I GDJE GOD RADIJO OSAVIJO JE SVU POZITIVU.ETO TOLIKO STUDENI CJENIM TVOJE POST .studeni je napisao/la:Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji![]()

STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
Bitno je da je on "RADIJO".kerber je napisao/la:STUDENI VRATITE SAMIRA TAJ ČE VAS UKOPATI ŠTA JE TAJ OSVOJIJO, SAMIR I SOK SU NAJVIŠE POKAZALI U ZADNJE VRIJEME,SLOBODU ODVELI U INTER TOTO KUP, TO TREBA CIJENITI. I GDJE GOD RADIJO OSAVIJO JE SVU POZITIVU.ETO TOLIKO STUDENI CJENIM TVOJE POST .studeni je napisao/la:Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji![]()
Ko zeli istinu o ponasanju jaranovica neka ode pogledati odluke o kaznjavanju tog igraca od strane uprave i znat ce sta je istina.Ko zeli znati kako se ponasa taj jaranovic neka dodje na trening i pogleda a onda neka se raspita koliko je taj isti jaranovic kao veliki patriota kluba trazio i dobio na ruke novca.Mnogim bi se zamantalo kad bi culi koliko mu je uprava dala da ostane u Radnickom.crnkic i nije neki stucnjak i sa tim se slazem ali jaranovic je vise dobio na ruke nego sto ce taj crnkic uzeti za polusezonu.To je zlo naseg kluba i ne razumijem upravu koja trpi takve bezobrazne igrace.
Svi mi znamo ko je Jaranovic, da je zivac od igraca i to njegovo ponasanje i mnogo puta se nisam slagao sa njegovim odlukama koje je radio na terenu i van njega, al sada podrzavam njegovu izjavu zbog koje on ga Crnkic ne stavlja u sastavTayyp je napisao/la:Ko zeli istinu o ponasanju jaranovica neka ode pogledati odluke o kaznjavanju tog igraca od strane uprave i znat ce sta je istina.Ko zeli znati kako se ponasa taj jaranovic neka dodje na trening i pogleda a onda neka se raspita koliko je taj isti jaranovic kao veliki patriota kluba trazio i dobio na ruke novca.Mnogim bi se zamantalo kad bi culi koliko mu je uprava dala da ostane u Radnickom.crnkic i nije neki stucnjak i sa tim se slazem ali jaranovic je vise dobio na ruke nego sto ce taj crnkic uzeti za polusezonu.To je zlo naseg kluba i ne razumijem upravu koja trpi takve bezobrazne igrace.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Da ti hoćeš malo sjahati s našeg najboljeg igrača u minuloj sezoni. A to koliko mu je uprava dala, ja bi mu dao duplo više jer je i zaslužio.Tayyp je napisao/la:Ko zeli istinu o ponasanju jaranovica neka ode pogledati odluke o kaznjavanju tog igraca od strane uprave i znat ce sta je istina.Ko zeli znati kako se ponasa taj jaranovic neka dodje na trening i pogleda a onda neka se raspita koliko je taj isti jaranovic kao veliki patriota kluba trazio i dobio na ruke novca.Mnogim bi se zamantalo kad bi culi koliko mu je uprava dala da ostane u Radnickom.crnkic i nije neki stucnjak i sa tim se slazem ali jaranovic je vise dobio na ruke nego sto ce taj crnkic uzeti za polusezonu.To je zlo naseg kluba i ne razumijem upravu koja trpi takve bezobrazne igrace.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Nekima je Jare trn u oku godinama. Čak i sad kada (čak i da je kriv) treba zauzeti njegovu stranu, neki jedva čekaju. Kao što su jedva čekali posle Kladuše da ga kazne, da dalje ne nabrajam. A ako član uprave iznad kaže da je Jare dobio više para na ruke nego što bi Crnka za polusezonu; ZAŠTO onda dozvoljavate da čovjek kojeg ste toliko manje platili ne dozvoljava igranje igraču kojem ste toliko više platili da ostane?
Smiješna situacija, kako vam onda nije žao tih para, kad očigledno trener ne koristi igrača kojeg ste toliko platili.
Smiješna situacija, kako vam onda nije žao tih para, kad očigledno trener ne koristi igrača kojeg ste toliko platili.
Ajde nam iskreno reci na cemu si.tebi se obracao nisam a da sam clan uprave potrudio bi se da ti budes zadnji koji ce na racun kluba ici po utakmicama a blatiti upravu.I da sam clan uprave on nikad nebi ostao u Radnickom jer ste ga ti i tebi slicni promovisali u najboljeg igraca sto nema veze sa realnoscu.Najmanje 10 igraca i prvoj federalnoj je bolje od njega.I ocito imas vise nick-ova pa se raspravljaj sam sa sobom nemoj ovdje neke dovoditi u zabludu.A mozda ces proizvesti da ti se licno obratim pa ces vidjeti skim pricas i jesam li clan uprave.Neznam na kojeg clana mislis trebas to javno reci pa da vidimo koja to budala kudi igraca skim je sam potpisao ugovor.Nije dovoljno pustiti malo bradice i misliti da si postao najpametniji i da si kao neki novinar.I pitanje je ZASTO se tebi dozvoljava da na racun klubskih para ides sa klubom a koristis svaku priliku da ujedas ljude koji to dozvoljavaju.Malo mi i ti licis na patriotu jaranovica.Samo on nema bradu i rajf.I sada me malo popusti jer otici ces predaleko sa vidovitoscu.Casp3r je napisao/la:Nekima je Jare trn u oku godinama. Čak i sad kada (čak i da je kriv) treba zauzeti njegovu stranu, neki jedva čekaju. Kao što su jedva čekali posle Kladuše da ga kazne, da dalje ne nabrajam. A ako član uprave iznad kaže da je Jare dobio više para na ruke nego što bi Crnka za polusezonu; ZAŠTO onda dozvoljavate da čovjek kojeg ste toliko manje platili ne dozvoljava igranje igraču kojem ste toliko više platili da ostane?
Pa sto mu ne dadnes duplo vise kad si tako odusevjen.Ultra THC je napisao/la:Da ti hoćeš malo sjahati s našeg najboljeg igrača u minuloj sezoni. A to koliko mu je uprava dala, ja bi mu dao duplo više jer je i zaslužio.Tayyp je napisao/la:Ko zeli istinu o ponasanju jaranovica neka ode pogledati odluke o kaznjavanju tog igraca od strane uprave i znat ce sta je istina.Ko zeli znati kako se ponasa taj jaranovic neka dodje na trening i pogleda a onda neka se raspita koliko je taj isti jaranovic kao veliki patriota kluba trazio i dobio na ruke novca.Mnogim bi se zamantalo kad bi culi koliko mu je uprava dala da ostane u Radnickom.crnkic i nije neki stucnjak i sa tim se slazem ali jaranovic je vise dobio na ruke nego sto ce taj crnkic uzeti za polusezonu.To je zlo naseg kluba i ne razumijem upravu koja trpi takve bezobrazne igrace.
Trebali ste Jaranovica pustiti kod nas i ovoga ne bi bilo
(sala naravno)

Tayyp... Opet ti da sam ja novinar, kakve bradice i rajfovi? Kakve to ima veze sa time što je Jaranović, igrač kojeg smo najviše platili (kako ti kažeš, ja to ne znam), igrač koji je daleko najefikasniji u prethodnoj sezoni - suspendovan, tj. uskraćeno mu je da se uigra i uopzna sa ekipom u kojoj de facto ima izmjena i svaka pripremna je kurcijalna, ako želimo išta da dobijemo time što smo ga ostavili u Lukavcu.
A to za nagađanja, smijeh, smijeh, vjerovatno smo ja i meni slični odigrali 25 utakmica, upisali 2150 minuta, postigli 14, a učestvovali u akcijama koje su dovele do još 12 pogodaka, vjerovatno smo ja i meni slični obukli dres sa brojem 10 i sve ovo postigli. Koliko je teg na srcu svima koji su na početku minule sezone htjeli da mu vide leđa, a on u svakoj utakmici bio sve bolji - ali opet to smo vjerovatno ja i meni slični, a ne Jaranović. Vjerovatno smo ja i meni slični smo itd itd PIH!
Takođe teorije zavjere o multiacc molim te da prijaviš administraciji, obzirom da dupli nalozi su strogo zabranjeni. Takođe^2 treba navesti da ako 3 korisnika se ne slažu sa tobom, ne znači da su ista osoba.
A to za nagađanja, smijeh, smijeh, vjerovatno smo ja i meni slični odigrali 25 utakmica, upisali 2150 minuta, postigli 14, a učestvovali u akcijama koje su dovele do još 12 pogodaka, vjerovatno smo ja i meni slični obukli dres sa brojem 10 i sve ovo postigli. Koliko je teg na srcu svima koji su na početku minule sezone htjeli da mu vide leđa, a on u svakoj utakmici bio sve bolji - ali opet to smo vjerovatno ja i meni slični, a ne Jaranović. Vjerovatno smo ja i meni slični smo itd itd PIH!
Takođe teorije zavjere o multiacc molim te da prijaviš administraciji, obzirom da dupli nalozi su strogo zabranjeni. Takođe^2 treba navesti da ako 3 korisnika se ne slažu sa tobom, ne znači da su ista osoba.
tajpe ako nisi clan upave kako onda znas sve odluke kojima je kaznjen jaranovic i koliko je placen koliko ja znam odluke upravnog su poslovna tajna osim onih u sluzbenim priopcenjima???
-
- Kontakt:
Kao sto sam i predvidio situacija je sve kriticnija. Razloga je puno a za razliku od prosle sezone kada smo na krilima ulaska u ligu i imali neko jedinstvo i u upravi i igracima sada je ocigledno doslo zasicenja i poceli su se gledati licni interesi. Svako ko drugacije tvrdi laze. Mi smo jedini klub u kojem u upravi sjede dva bivsa predsjednika. Dautovic i Omerdic. Prvi je za vrijeme svog upravljanja izrekao cuvenu recenicu da je uspjeh biti 9ti u onoj drugoj federalnoj a drugi poznat po muckama i optuznicama dignutim protiv njega. Sta oni traze u upravi? Koliko Dautovic donosi para? Zasto se izbjegava skupstina kluba gdje bi se podnio izvjestaj o radu u proteklom periodu? I ostali clanovi uprave su ti vise da dizu ruke nego da nesto koriste klubu. Naravno cast izuzecima. I sadasnji predsjednik se priklonio ovoj struji pa se cak i ljetuje s njima. Meni to smrdi a ko misli da se ne valja nesto iza brda taj je slijep. Sve to se prenosi na tim i selekciju igraca i trenera i kako ocekivati napredak. E sad posto ovdje na forumu a i u zivotu ocigledno ima ljudi koji suprotno misljenje automatski shvataju ko neprijateljstvo i nemaju trunku samokriticnosti je drugi problem. Ja sam vec jednom rekao niko sretniji od mene da sam pogrijesio u svemu ali .........
Pa nije ni kasper clan upravnog pa zna sve vezano za klub.Zmajche je napisao/la:tajpe ako nisi clan upave kako onda znas sve odluke kojima je kaznjen jaranovic i koliko je placen koliko ja znam odluke upravnog su poslovna tajna osim onih u sluzbenim priopcenjima???
Imam i ja svoj izvor mada nisam novinar.A ne rece kasper nista o njegovom uzivanju povlastica od strane upravnog odbora po kome pljuje.Odluka o kazni jaranovica stoji okacena na tabli kluba kod svlacionice ali slijepci ne zele da je vide jer se nadaju odlasku crnkica i pljuju po njemu.Nisam ni ja za crnkica ali nece biti ni vojvodic koliko god to neko zelio.
opet na kraju krajeva znamo svi da nam treba neko kao vojvoda ni ja ga nisam nesto volio ali je civnjenica svojim nacinom izvuklao iz ekipe maksimum i rezultati su bili ocigledni... nemoj te me pogresno svatiti ni ja nisam za njegov povratak al neko ko on nam je potreban
a slazem se sa lukavac 21 neki u upravi zadnjih pola godine samo stete nanose nasem dragom radnickom izmedju ostalih dautovic adi kojem treb zabranit ulaz na stadion nakon one izjave ima tu jos neki i sekretar klba nanosi vise stete klubu nego ijedan clan uprave ko je on da igrace zove bez znanja uprave i govori im da nisu potreni u lukavcu???
a slazem se sa lukavac 21 neki u upravi zadnjih pola godine samo stete nanose nasem dragom radnickom izmedju ostalih dautovic adi kojem treb zabranit ulaz na stadion nakon one izjave ima tu jos neki i sekretar klba nanosi vise stete klubu nego ijedan clan uprave ko je on da igrace zove bez znanja uprave i govori im da nisu potreni u lukavcu???
Poluvrijeme u Devetaku, rezultat 0-0, igra se u petercu Mladosti.
Edit: Utakmica završena 0-0, penali odlučuju.
Mladost bolja nakon penala.
Ni danas nije upisao nastup Jaranović.
Edit: Utakmica završena 0-0, penali odlučuju.
Mladost bolja nakon penala.
Ni danas nije upisao nastup Jaranović.
- MladostPuracic
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme Radnički bolji, u prvom igrala recimo neka prva postava Mladosti, na samom početku drugog poluvremena 4 izmjene u Mladosti, kroz desetak minuta još 4, i slobodno mogu reć da je u drugom igrala druga postava.
Mace na samom početku drugog poluvremena izašao 1 na 1 s golmanom, ovaj odbranio je i tu je bio kraj prilika za Radnički ako me sjećanje dobro pamti, mi smo imali jednu situaciju pred golom pred kraj utakmice, drugo poluvrijeme se igralo malo žešće, mi nešto više držali loptu, onda na scenu u penalima stupio naš Kepke, skino Gigi i Jahi penal i et.
Mace na samom početku drugog poluvremena izašao 1 na 1 s golmanom, ovaj odbranio je i tu je bio kraj prilika za Radnički ako me sjećanje dobro pamti, mi smo imali jednu situaciju pred golom pred kraj utakmice, drugo poluvrijeme se igralo malo žešće, mi nešto više držali loptu, onda na scenu u penalima stupio naš Kepke, skino Gigi i Jahi penal i et.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.