Olimpik Sarajevo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
@pabizo
Ima li ista od onih pregovora sa Rumunima za Kapica?? Nesto ste se usutili. Je li i to tajna ili je propalo??
Ima li ista od onih pregovora sa Rumunima za Kapica?? Nesto ste se usutili. Je li i to tajna ili je propalo??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tajna moj paša-----pregovaralo se ali se ipak na kraju pita i daje završnu naš ROMAN GRACIC......nije baš tako lako za siću uzet nogometaša OLIMPICA ,,,,,,,,,,el-fighter je napisao/la:@pabizo
pabizo je napisao/la:Tajna moj paša-----pregovaralo se ali se ipak na kraju pita i daje završnu naš ROMAN GRACIC......nije baš tako lako za siću uzet nogometaša OLIMPICA ,,,,,,,,,,el-fighter je napisao/la:@pabizo

Dinamo Drezden je dao rok do danas da se Terek Grozni izjasni u vezi sa Subasicem.
Cini mi se da je Gracic otisao ili na skijanje ili u svabiju.
Cini mi se da je Gracic otisao ili na skijanje ili u svabiju.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ništa, Bog zna za šta je ono bilo..slogauskoplje je napisao/la:jel bi šta sa onim odbrojavanjem?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Samo info: Velež - Olimpic 0:1
http://www.olimpic.ba/cms/index.php?oli ... -u-mostaru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.olimpic.ba/cms/index.php?oli ... -u-mostaru" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka ekipa koja proda igrača u inostranstvo zaslužuje sve pohvale. Automatski podiže rejting naše lige i pomaže ostalim ekipama u budućim prodajama.
Ono što me zanima jeste cifra koja se uzela za Kisu. Nema razloga da se šuti ako je sve čisto. Sve ozbiljne ekipe javno obznanjuju svoje transfere.
Ono što me zanima jeste cifra koja se uzela za Kisu. Nema razloga da se šuti ako je sve čisto. Sve ozbiljne ekipe javno obznanjuju svoje transfere.
Ljudi šute, kao što šute i kada daju igračima. Po meni, možda je tako i najbolje.
Dobro si, svi ostali po Europi i svijetu su debili pa javno objavljuju transfere igrača osim pametnog Romana Gracića, ulizivanje by @pabizo,
koji šuti. Jelde da nema logike. Meni nema, blago rečeno.
Usput, ne visim na temi Olimpica, ne provociram, iskreno mi sekunde ne smetaju, tako da moj komentar "pije vode" i nije maliciozan. Čisto zaključujem da je u toj priči nešto neobično. Moje mišljenje, naravno.

Usput, ne visim na temi Olimpica, ne provociram, iskreno mi sekunde ne smetaju, tako da moj komentar "pije vode" i nije maliciozan. Čisto zaključujem da je u toj priči nešto neobično. Moje mišljenje, naravno.
Inkognito je napisao/la:Dobro si, svi ostali po Europi i svijetu su debili pa javno objavljuju transfere igrača osim pametnog Romana Gracića, ulizivanje by @pabizo,koji šuti. Jelde da nema logike. Meni nema, blago rečeno.
NIsam zaštitnik Olimpica i stvarno se lsžem da u tvom komentaru nema niša što provocira. Zapitao si se logičnu stvar, a ja sam našao jedini logičan odgovor. U svakom slučaju pozz
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jos jedan igrac bi mogao napustiti Olimpic. Škaljić je na probi u Kazahstanu a klub je Taraz. Odigrao je vec 1-2 prijateljske utakmice a da li ce potpisati to jos ne zna.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Re:Olimpic Sarajevo
Obznanivanje transfera je normalno u Evropi ali je to kod nas rijetkost,tako je bilo u prošlosti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
"Mala bara puno krokodila" ... Ko je pametan suti,radi. Cuva i krije svoje "zlatne koke".
A sto mahala hoce sve da dozna to je druga stvar.
Respekt za Olimpik ! Nije Gracic genije al je jedan od normalnijih u ovom nenormalnom drustvu.
A sto mahala hoce sve da dozna to je druga stvar.
Respekt za Olimpik ! Nije Gracic genije al je jedan od normalnijih u ovom nenormalnom drustvu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BolanBolan
- Kontakt:
Dynamo Dresden bi u slučaju realizacije ovog transfera inkasirao 150.000 eura, dok bi Olimpic prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba mogao biti bogatiji za čak 1.200.000 eura.
Podsjetimo, najmllađi sarajevski premijerligaš u januarskom prelaznom roku je već realizirao jedan transfer i to onaj Nenada Kise u Hapoel Be'er Shev, a nezvanično smo saznali da su Vukovi na ime obeštećenja inkasirali 180.000 dolara.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
golemo 2,5 miliona kmBolanBolan je napisao/la:Dynamo Dresden bi u slučaju realizacije ovog transfera inkasirao 150.000 eura, dok bi Olimpic prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba mogao biti bogatiji za čak 1.200.000 eura.
Podsjetimo, najmllađi sarajevski premijerligaš u januarskom prelaznom roku je već realizirao jedan transfer i to onaj Nenada Kise u Hapoel Be'er Shev, a nezvanično smo saznali da su Vukovi na ime obeštećenja inkasirali 180.000 dolara.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako je 180 hiljada dolara = 2.5 miliona KM onda sam ja britanska kraljicaastra1922 je napisao/la:golemo 2,5 miliona kmBolanBolan je napisao/la:Dynamo Dresden bi u slučaju realizacije ovog transfera inkasirao 150.000 eura, dok bi Olimpic prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba mogao biti bogatiji za čak 1.200.000 eura.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ocekivani prihod Olimpica ce biti cini mi se oko 3 mio KM. 

- KB-TM87
- Kontakt:
od toga Gracić sebi u džep 90%herbion je napisao/la:Ocekivani prihod Olimpica ce biti cini mi se oko 3 mio KM.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zanomljiv ovaj Subašićev zastupnik.pošto ga pratim izvjestan period,svako malo se javi na transfermarktu sa nekim intervjuom ili šupljom pričom da ovaj ili onaj klub želi Muhameda,naravno bez izvora.a lik je od svog dolaska u cvajtu odigrao jednu dobru utakmicu,dok ostatak nije vrijedno spomena.šta sve čovjek neće pročitati 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.