Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- ___Benny___
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 39617.html vodja naredio heehhe 

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- -Paja
- Kontakt:
Dominacija na svim poljima!
Sta je sada slabasni katalonci nema vas da kokodacete vise ali uvjeren sam da nije ovo sve vidjecete vi jos politickih medija i kampanje kad svjetsko zavrsi i kad se pocnu javljati igraci Barcelone i davati svoje maloumne izjave koje daju zadnjih godina i stalno ponavljaju isto a siguran sam da su i nepismeni jer su neobrazovani.
Arsenal dominira!
Sta je sada slabasni katalonci nema vas da kokodacete vise ali uvjeren sam da nije ovo sve vidjecete vi jos politickih medija i kampanje kad svjetsko zavrsi i kad se pocnu javljati igraci Barcelone i davati svoje maloumne izjave koje daju zadnjih godina i stalno ponavljaju isto a siguran sam da su i nepismeni jer su neobrazovani.
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
Iskompleksiranost i opterecenost sa Kataloncima - nikad ne prestaje niti jenjava.-Paja je napisao/la:Dominacija na svim poljima!
Arsenal dominira!
Kolega nam je teško opterecen sa Barcom, hajd što spama tamo njima temu vec spama i temu Arsenala sa svojim kompleksima

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- -Paja
- Kontakt:
Ko je iskompleksiran se vidjelo jer ja se kladim da postova navijaca Barcelone na ovoj temi ima visestruko vise nego navijaca Arsenala na njihovoj i on o kompleksima nasao da prica. Ali dobro razumijem te jer zadnja saznanja zadaju teske udarce vasoj partiji i ne odvija se sve kako su politicari isplanirali!
Evo ja bi prvi najsretniji bi da vi ovdje ne pisete a i ja tamo ali sta se moze kad se na vasoj temi vise prica o Arsenalu i njegovim igracima nego o Barceloni i opet cu da se vratim na komplekse i da se grohotom nasmijem.
Evo ja bi prvi najsretniji bi da vi ovdje ne pisete a i ja tamo ali sta se moze kad se na vasoj temi vise prica o Arsenalu i njegovim igracima nego o Barceloni i opet cu da se vratim na komplekse i da se grohotom nasmijem.
Dio Arsenala
Zaboravio si na kraju napisati Dominacija Arsenala-Paja je napisao/la:Ko je iskompleksiran se vidjelo jer ja se kladim da postova navijaca Barcelone na ovoj temi ima visestruko vise nego navijaca Arsenala na njihovoj i on o kompleksima nasao da prica. Ali dobro razumijem te jer zadnja saznanja zadaju teske udarce vasoj partiji i ne odvija se sve kako su politicari isplanirali!

Kada napišeš Dominacija na svim poljima!

Gdje ti vidiš dominaciju na svim poljima u cinjenici što Fabregas samo ostaje tamo gdje i bio

Ali dobro, tebi je citav život izgleda u znaku nekakvih dominacija...samo jedno ne vidiš i to ono najbitnije: Nad tobom dominiraju žestoki kompleksi

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- -Paja
- Kontakt:
Ovdje jedino nad tobom dominiraju kompleksi radi kojih nisu u stanju da razmisljas ko razumna osoba. Kad sam rekao dominacija na svim poljima mislio sam da i na transfer marketu dominiramo jer i unatoc silnim pritiscima ne damo igraca. Bas steta a kako ono rece rezimska stampa cesc ocajnicki zeli da predje hahaha
Ostavljam te da i dalje zijevas po temi sa hiljadu smajlija dok pokusavas ispasti pametan.
Ostavljam te da i dalje zijevas po temi sa hiljadu smajlija dok pokusavas ispasti pametan.
Dio Arsenala
doviđenja i prijatno.Vjeruj! je napisao/la:Ko kaze da ne pisem?
Ako ste vi podanicki narod, ne mora znaciti da su svi na svijetu takvi i da se slijepo pridrzavaju normi koje namece, slovom i brojem jedan(1) covjek.
Sad je dosta o tome, niko vas ne tjera da citate moje komentare pa me, molim vas, postedite vaseg lektorisanja.
imaš pravo, nismo dužni da čitamo tvoje bljuvotine.
molim vas da ovog trola prijavljujete čim es registruje, a ne da čekamo da nam rasturi teme. hvala.
Napokon. Ima njih i više, nije samo ovaj, al et. Barem jedan manje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ja nisam nikoga imenovao, ja sam rekao imah i više. Uostalom, tema je Arsenal, imaš šta da kažeš o Arsenalu slobodno, a ne baljezgat da bi samo postove nabacio.
- ___Benny___
- Kontakt:
dobro,nemojmo vise o ovome bilo pa proslo admin nam je uslisio molitve na kojima neki rade bgm i do godinu dana
nego hamo preci na svijetlije teme evo kao sto sam napisao fabregas 90% ostaje a svakako da jos ima mjesta za pojacat po mom skromnom misjenju to su pozicija golmana,stopera 2x(ako ode senderos,sol,gallas),te zadnji vezni .,.backup.,

nego hamo preci na svijetlije teme evo kao sto sam napisao fabregas 90% ostaje a svakako da jos ima mjesta za pojacat po mom skromnom misjenju to su pozicija golmana,stopera 2x(ako ode senderos,sol,gallas),te zadnji vezni .,.backup.,

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Pa, golman je po meni uz stopera prioritet, mislim da i Wenger to zna i da će to da radi. A što se tiče Fabreasa, pa sam je izjavio da je pustio ovu stvar Wengeru a znamo svi da ga Wenger želi u Arsenalu, pa...
ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- -Paja
- Kontakt:
S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
Dio Arsenala
Očekuj pojačanja u vidu Royston Drenthea, de Guzmana i sličnih aseva.-Paja je napisao/la:S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- -Paja
- Kontakt:
Ta dvojica su ipak kalibar nizerazrednih spanskih klubova tipa Valencia, Patetico, Tenerife itd...takve Wenger ne dovodi. Ali dobro s obzirom da si znanjem limitiran ne cudi ovakva izjava.Genghis je napisao/la:Očekuj pojačanja u vidu Royston Drenthea, de Guzmana i sličnih aseva.-Paja je napisao/la:S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
Dio Arsenala
S obzirom da ti je pamćenje kraće od fitilja evo ti ovdje da se malo podjsetiš kakve je nogometne fantaziste doveo Arsenal prošle sezone:
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80 ... .C._season
Gledaj nešto, dosta mi je čekanja, mislim, lijepo je gledat sve te momke kako se igraju i kako su puni talenta al njih gledam 4-5 godina i ništa. Trebaju nam več iskusni, al naravno ne stari igrači, 22-23 godine koji su već igrali EPL, a takvih je dosta. Znam da Wenger sigurno to i traži, jer tako nešto je doveo u napadu, doduše ne zna kako se igra u EPL al je dobar napadač i iskusan. Očekujem naravno tako nešto za stopera i golmana...sin3x je napisao/la:ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
Pajo ugledaj se na ovog realistu, čovjek je svjestan da trofeja nema 5 godina, a ti i dalje živi u svojim zabludama o dominaciji.GunnerS je napisao/la:Gledaj nešto, dosta mi je čekanja, mislim, lijepo je gledat sve te momke kako se igraju i kako su puni talenta al njih gledam 4-5 godina i ništa. Trebaju nam več iskusni, al naravno ne stari igrači, 22-23 godine koji su već igrali EPL, a takvih je dosta. Znam da Wenger sigurno to i traži, jer tako nešto je doveo u napadu, doduše ne zna kako se igra u EPL al je dobar napadač i iskusan. Očekujem naravno tako nešto za stopera i golmana...sin3x je napisao/la:ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
- -Paja
- Kontakt:
Znaci tebi je pametni Vermalen u rangu tog Drenthea? Wenger je procjenio da pojacanja nisu bila potrebna a vala i nisu mozda osim golmana samo nije bilo srece sa ozlijedama i to onim dugorocnim. Osim Campbella i mladog Galinda niko nije dosao ovi ostali su svi igraci koji su vraceni sa posudba iz malih klubova.Genghis je napisao/la:S obzirom da ti je pamćenje kraće od fitilja evo ti ovdje da se malo podjsetiš kakve je nogometne fantaziste doveo Arsenal prošle sezone:
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.