Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

___Benny___
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ___Benny___ » 27 maj 2010, 13:19

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 maj 2010, 13:27

Dominacija na svim poljima!

Sta je sada slabasni katalonci nema vas da kokodacete vise ali uvjeren sam da nije ovo sve vidjecete vi jos politickih medija i kampanje kad svjetsko zavrsi i kad se pocnu javljati igraci Barcelone i davati svoje maloumne izjave koje daju zadnjih godina i stalno ponavljaju isto a siguran sam da su i nepismeni jer su neobrazovani.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 15:29

-Paja je napisao/la:Dominacija na svim poljima!

Sta je sada slabasni katalonci nema vas da kokodacete vise ali uvjeren sam da nije ovo sve vidjecete vi jos politickih medija i kampanje kad svjetsko zavrsi i kad se pocnu javljati igraci Barcelone i davati svoje maloumne izjave koje daju zadnjih godina i stalno ponavljaju isto a siguran sam da su i nepismeni jer su neobrazovani.

Arsenal dominira!
Iskompleksiranost i opterecenost sa Kataloncima - nikad ne prestaje niti jenjava.
Kolega nam je teško opterecen sa Barcom, hajd što spama tamo njima temu vec spama i temu Arsenala sa svojim kompleksima :( problem je što ga kompleksi nikad ne popuštaju, ne može da se izbori sa tim nikako, iako se nesrednik trudi i pokušava...uvijek ga na kraju kompleks natjera da napiše još jednu glupost itd itd.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 maj 2010, 16:08

Ko je iskompleksiran se vidjelo jer ja se kladim da postova navijaca Barcelone na ovoj temi ima visestruko vise nego navijaca Arsenala na njihovoj i on o kompleksima nasao da prica. Ali dobro razumijem te jer zadnja saznanja zadaju teske udarce vasoj partiji i ne odvija se sve kako su politicari isplanirali!

Evo ja bi prvi najsretniji bi da vi ovdje ne pisete a i ja tamo ali sta se moze kad se na vasoj temi vise prica o Arsenalu i njegovim igracima nego o Barceloni i opet cu da se vratim na komplekse i da se grohotom nasmijem.
Dio Arsenala

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 16:14

-Paja je napisao/la:Ko je iskompleksiran se vidjelo jer ja se kladim da postova navijaca Barcelone na ovoj temi ima visestruko vise nego navijaca Arsenala na njihovoj i on o kompleksima nasao da prica. Ali dobro razumijem te jer zadnja saznanja zadaju teske udarce vasoj partiji i ne odvija se sve kako su politicari isplanirali!

Evo ja bi prvi najsretniji bi da vi ovdje ne pisete a i ja tamo ali sta se moze kad se na vasoj temi vise prica o Arsenalu i njegovim igracima nego o Barceloni i opet cu da se vratim na komplekse i da se grohotom nasmijem.
Zaboravio si na kraju napisati Dominacija Arsenala :lol: :lol:

Kada napišeš Dominacija na svim poljima! :o :shock: a zapravo radi se o ostanku igraca Arsenala koji je svakako njihov i još pod ugovorom ,onda je jasno o kakvom mentalnom sklopu i kapacitetu je rijec.
Gdje ti vidiš dominaciju na svim poljima u cinjenici što Fabregas samo ostaje tamo gdje i bio :o :?: :oops:
Ali dobro, tebi je citav život izgleda u znaku nekakvih dominacija...samo jedno ne vidiš i to ono najbitnije: Nad tobom dominiraju žestoki kompleksi :!: pokušaj se boriti sa tim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 maj 2010, 16:22

Ovdje jedino nad tobom dominiraju kompleksi radi kojih nisu u stanju da razmisljas ko razumna osoba. Kad sam rekao dominacija na svim poljima mislio sam da i na transfer marketu dominiramo jer i unatoc silnim pritiscima ne damo igraca. Bas steta a kako ono rece rezimska stampa cesc ocajnicki zeli da predje hahaha

Ostavljam te da i dalje zijevas po temi sa hiljadu smajlija dok pokusavas ispasti pametan.
Dio Arsenala

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 maj 2010, 16:49

Vjeruj! je napisao/la:Ko kaze da ne pisem?

Ako ste vi podanicki narod, ne mora znaciti da su svi na svijetu takvi i da se slijepo pridrzavaju normi koje namece, slovom i brojem jedan(1) covjek.

Sad je dosta o tome, niko vas ne tjera da citate moje komentare pa me, molim vas, postedite vaseg lektorisanja.
doviđenja i prijatno.
imaš pravo, nismo dužni da čitamo tvoje bljuvotine.

molim vas da ovog trola prijavljujete čim es registruje, a ne da čekamo da nam rasturi teme. hvala.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 maj 2010, 17:06

Napokon. Ima njih i više, nije samo ovaj, al et. Barem jedan manje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2010, 17:07

Jeli to aludiraš na Paju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 maj 2010, 17:09

Ja nisam nikoga imenovao, ja sam rekao imah i više. Uostalom, tema je Arsenal, imaš šta da kažeš o Arsenalu slobodno, a ne baljezgat da bi samo postove nabacio.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 27 maj 2010, 19:16

dobro,nemojmo vise o ovome bilo pa proslo admin nam je uslisio molitve na kojima neki rade bgm i do godinu dana :(
nego hamo preci na svijetlije teme evo kao sto sam napisao fabregas 90% ostaje a svakako da jos ima mjesta za pojacat po mom skromnom misjenju to su pozicija golmana,stopera 2x(ako ode senderos,sol,gallas),te zadnji vezni .,.backup., ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 maj 2010, 13:36

Pa, golman je po meni uz stopera prioritet, mislim da i Wenger to zna i da će to da radi. A što se tiče Fabreasa, pa sam je izjavio da je pustio ovu stvar Wengeru a znamo svi da ga Wenger želi u Arsenalu, pa...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 28 maj 2010, 15:41

ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2010, 15:46

S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
Dio Arsenala

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 15:55

-Paja je napisao/la:S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
Očekuj pojačanja u vidu Royston Drenthea, de Guzmana i sličnih aseva.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2010, 15:57

Genghis je napisao/la:
-Paja je napisao/la:S nestrpljenjem cekam pojacanja. Vjerujem da nam je vodja spremio neko iznenadjenje.
Očekuj pojačanja u vidu Royston Drenthea, de Guzmana i sličnih aseva.
Ta dvojica su ipak kalibar nizerazrednih spanskih klubova tipa Valencia, Patetico, Tenerife itd...takve Wenger ne dovodi. Ali dobro s obzirom da si znanjem limitiran ne cudi ovakva izjava.
Dio Arsenala

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 16:01

S obzirom da ti je pamćenje kraće od fitilja evo ti ovdje da se malo podjsetiš kakve je nogometne fantaziste doveo Arsenal prošle sezone:
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80 ... .C._season

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 maj 2010, 16:03

sin3x je napisao/la:ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
Gledaj nešto, dosta mi je čekanja, mislim, lijepo je gledat sve te momke kako se igraju i kako su puni talenta al njih gledam 4-5 godina i ništa. Trebaju nam več iskusni, al naravno ne stari igrači, 22-23 godine koji su već igrali EPL, a takvih je dosta. Znam da Wenger sigurno to i traži, jer tako nešto je doveo u napadu, doduše ne zna kako se igra u EPL al je dobar napadač i iskusan. Očekujem naravno tako nešto za stopera i golmana...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 16:08

GunnerS je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ma lahko ce arsenal za stopere (iako je i to bitno) ali nam treba golman koji ce imati utjecaja na odbranu na koga se odbrana moze oslonuti i koji ce odbranom komandovati... samo treba jos jedan stoper ako cemo minimalno racunati ... imaju sola,tv-a i djuru + taj jedan dobri stoper (a i djuro sto je odigrao dobro je odigrao)
Gledaj nešto, dosta mi je čekanja, mislim, lijepo je gledat sve te momke kako se igraju i kako su puni talenta al njih gledam 4-5 godina i ništa. Trebaju nam več iskusni, al naravno ne stari igrači, 22-23 godine koji su već igrali EPL, a takvih je dosta. Znam da Wenger sigurno to i traži, jer tako nešto je doveo u napadu, doduše ne zna kako se igra u EPL al je dobar napadač i iskusan. Očekujem naravno tako nešto za stopera i golmana...
Pajo ugledaj se na ovog realistu, čovjek je svjestan da trofeja nema 5 godina, a ti i dalje živi u svojim zabludama o dominaciji.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2010, 16:17

Genghis je napisao/la:S obzirom da ti je pamćenje kraće od fitilja evo ti ovdje da se malo podjsetiš kakve je nogometne fantaziste doveo Arsenal prošle sezone:
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80 ... .C._season
Znaci tebi je pametni Vermalen u rangu tog Drenthea? Wenger je procjenio da pojacanja nisu bila potrebna a vala i nisu mozda osim golmana samo nije bilo srece sa ozlijedama i to onim dugorocnim. Osim Campbella i mladog Galinda niko nije dosao ovi ostali su svi igraci koji su vraceni sa posudba iz malih klubova.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.