Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
pred bjelorusiju ce se hasagic povrijediti, begovica nece zvati, pa ce braniti sehic..............koji i podsjeca na hasagica s pocetaka karijere.keno brani 10 godina jer nema boljeg a brat bratu mi je dva cira nabio svojim izlijecanjima , driblanjima i krivim procjenama.znao je i odbraniti nemoguce sto jest jest.isto piplica
ali poredeci skolski perfektnog golmana , savrsenih fizickih karakteristika koji je uz to jako mlad i dosad je sjeo na klupu u tom trenutku engleskog reprezentativnog i danskog reprezentativnog golmana je u najmanju ruku neozbiljno.
susic jednostavno MORA pronaci zajednicki jezik sa begovicem kakve god pedagoske ili komunikacijske metode trebalo primjeniti.
samo da Bog da..............dosad je pokazao izrazito slabe komunikacijske i pedagoske osobine .na stranu igracka karijera . postenje i namjere , u sta ne sumnjam.u ostalo sve - sumnjam
ali poredeci skolski perfektnog golmana , savrsenih fizickih karakteristika koji je uz to jako mlad i dosad je sjeo na klupu u tom trenutku engleskog reprezentativnog i danskog reprezentativnog golmana je u najmanju ruku neozbiljno.
susic jednostavno MORA pronaci zajednicki jezik sa begovicem kakve god pedagoske ili komunikacijske metode trebalo primjeniti.
samo da Bog da..............dosad je pokazao izrazito slabe komunikacijske i pedagoske osobine .na stranu igracka karijera . postenje i namjere , u sta ne sumnjam.u ostalo sve - sumnjam
MOZAK je napisao/la:Pitanje:
Koga biste izabrali za narednih 10 godina?
1. Begovica na golu ili
2. Sušića na klupi
3. Novozelandski pasos i kartu u jednom pravcu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
koliko smo samo Misimovica slavili i velicali, a sada ga vecina zeli na klupi, jer smtraju da ima od njega boljih.. zasto ne uraditi istu stvar sa Hasagicem!? Keno svaka ti cast za sve sto si uradio za BiH i reprezentaciju, ali je sada Begovic bolji, i on ce da brani! to je sasvim normalna stvar, ali u normalnim zemljama..
Volim te Bosno!!!
Sreca, pa Begovic ima pametnijeg posla od repke pa se svakako neodiza na poziv. Nego ovaj bezposleni Hasagic ide sa bolovima preko okeana i opet vam nevalja.thulkazal je napisao/la:Što je to smiješno ... sturi se od posla vala razvukoše ga na sve strane ... Sam je rekao da u klubu ne trenira te da je pod blokadama i samo igra mečeve a da ne brani u repci nezz da li bi tako bilo ...Anti NWO je napisao/la: Ima jos jedan highlight 17.08.2011 od PonosTorina:
Hasagic brani za BiH, jer nema pametnijeg posla![]()
![]()
![]()
![]()
Hasagić je u padu i dobro je da imamo Asmira koji će postati worldclass. Ipak žalosno je što ga neće biti u ovom ciklusu iako je bolji od Hasagića i po sposobnostima i po formi ...
I kakve veze uopst ima kvalitet Hasagic sa Begovicem ako se momak nije odazvao na poziv?
Cuj sta je smjesno,

Ja nezz da li Begović ima pametnijeg posla, kao ni ko je bio bolestan, kome se istrošila baterija i ko je koga zvao na mob i necu da se zamaram sa izvještajima neki blogera koji napišu "Asmir Begović prdnuo na bh. zastavu" i odma plane rasprava kako je on sranje, nije patriota, nece da igra ...Anti NWO je napisao/la:
Sreca, pa Begovic ima pametnijeg posla od repke pa se svakako neodiza na poziv. Nego ovaj bezposleni Hasagic ide sa bolovima preko okeana i opet vam nevalja.
I kakve veze uopst ima kvalitet Hasagic sa Begovicem ako se momak nije odazvao na poziv?
Cuj sta je smjesno,![]()
![]()
.
Da smješno je koliko smo lakoumni i ovo nije prva situacija da se u nekoga sumnja i optužuje prije vremena ...
Neka se objasni fino na presskonferenciji ko je koga zaje*o i gotova priča a ne ovako Sušić nešto promrlja u prsa jer neće da se svadi sa nekim a NFSBIH neće da se žali Fifi jer se Begović nije odazvao pa se onda javi nekakav bloger i kaže et on ko sad sa telefona, pričao sa Asmirom Begovićem svrbilo ga dupe pa nije mogao dokučiti telefon.
-
- Kontakt:
Ovdje se ne radi o Begovicu ili Susicu,de malo skontajte vise.Radi se o reprezentaciji BIH,najbolje bi bilo imati obojicu,pogotovu mladog golmana,ali postoje principi,postoje pravila,bez obzira ko je selektor,bio to Susic,Blazevic,Osim,Tito Broz,ja cu ga podrzavati u tome da uvodi nekakav red u reprezentaciju. Evo recimo da je Ciro selektor ,isto bi bio na njegovoj strani po pitanju Begovica. Igrac mora da se odazove pozivu,kad ga dobije,ili da kaze ne zelim vise braniti za reprezentaciju,pa da znamo na cemu smo.Jedinica se ne moze na lijepe oci dobiti,to Begovic nije dobio ni u klubovima za koje brani,vec je propiso krv dok je do jedinice dosao. Al u svemu ovome ,najgore je sto se isplluva sva ova bagra na Hasagica,ni krvog,ni duznog.Cim se pojavi nekakav novi i mladi igrac,odma se popljuva onaj koji je 10 godina ginuo za drzavni grb. Mi nista ne zasluzujemo,nikakvo prvenstvo,ni Bog nam to ne da.Ne znamo da cjenimo neciji trud i sve ono sto je dao drzavnom grbu.MOZAK je napisao/la:Pitanje:
1. Begovica na golu ili
2. Sušića na klupi
Jos kad procitam,kako Hasagic brani za BIH jer nema pametnija posla,dodje mi da vristim.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pasodzigera je napisao/la:Ovdje se ne radi o Begovicu ili Susicu,de malo skontajte vise.Radi se o reprezentaciji BIH,najbolje bi bilo imati obojicu,pogotovu mladog golmana,ali postoje principi,postoje pravila,bez obzira ko je selektor,bio to Susic,Blazevic,Osim,Tito Broz,ja cu ga podrzavati u tome da uvodi nekakav red u reprezentaciju. Evo recimo da je Ciro selektor ,isto bi bio na njegovoj strani po pitanju Begovica. Igrac mora da se odazove pozivu,kad ga dobije,ili da kaze ne zelim vise braniti za reprezentaciju,pa da znamo na cemu smo.Jedinica se ne moze na lijepe oci dobiti,to Begovic nije dobio ni u klubovima za koje brani,vec je propiso krv dok je do jedinice dosao. Al u svemu ovome ,najgore je sto se isplluva sva ova bagra na Hasagica,ni krvog,ni duznog.Cim se pojavi nekakav novi i mladi igrac,odma se popljuva onaj koji je 10 godina ginuo za drzavni grb. Mi nista ne zasluzujemo,nikakvo prvenstvo,ni Bog nam to ne da.Ne znamo da cjenimo neciji trud i sve ono sto je dao drzavnom grbu.MOZAK je napisao/la:Pitanje:
1. Begovica na golu ili
2. Sušića na klupi
Ma druže mojne se sikiriki... takvi smo mi kao narod, svoje nevalja pa nevalja, uvijek je tuđe bolje, a svoje bi popljuvali na svakom koraku.. što bi Pejaković rekao ''Znam ja nas...'ti nas...'' Zviždanje Vedi kad izlazi protiv Francuske, zviždanje Spahiću, protiv Portugala skandiranja silna - sve je to odraz naše (ne)kulture.. samo iskuliraj buraz
Jos kad procitam,kako Hasagic brani za BIH jer nema pametnija posla,dodje mi da vristim.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja bi prije rekao da je ovdje slijedece na stvari!
Svi mi koji smo ustvari za begovica, trazimo da se napravi dobra klima i da se izvrsi pritisak na susica, i cini mi se da se to vec pocinje desavati!
Taj pritisak ce biti sve veci, jer je begovic u vrhunskoj formi, i to imamo priliku da gledamo.
Neka se desi (nedaj Boze), da se hasagic povrijedi..ko ce braniti?
Ovdje se neprestano brani susic!
U hrvatskoj su navijaci digli famu zbog izbacivanja pranjica, jer se doticni nije zelio pozdraviti sa strucnim stozerom!
Reagirao je i predsjednik markovic, sve u cilju da se smiri situacija, i da bilic ponovo razmotri svoju odluku!
U nas se pise da se nije htjeo javiti i gotovo!Odma se u startu stavlja na neciju stranu bez da se saslusala druga strana!
Ako je u cilju reprezentacija, onda neka susic ode begovicu i vidi kako i sta dalje!
U tome bi ga trebao podrzati i sam hasagic, jer je on ipak iskusan i svjestan da nemoze dati 100% reprezentaciji!
Svi mi koji smo ustvari za begovica, trazimo da se napravi dobra klima i da se izvrsi pritisak na susica, i cini mi se da se to vec pocinje desavati!
Taj pritisak ce biti sve veci, jer je begovic u vrhunskoj formi, i to imamo priliku da gledamo.
Neka se desi (nedaj Boze), da se hasagic povrijedi..ko ce braniti?
Ovdje se neprestano brani susic!
U hrvatskoj su navijaci digli famu zbog izbacivanja pranjica, jer se doticni nije zelio pozdraviti sa strucnim stozerom!
Reagirao je i predsjednik markovic, sve u cilju da se smiri situacija, i da bilic ponovo razmotri svoju odluku!
U nas se pise da se nije htjeo javiti i gotovo!Odma se u startu stavlja na neciju stranu bez da se saslusala druga strana!
Ako je u cilju reprezentacija, onda neka susic ode begovicu i vidi kako i sta dalje!
U tome bi ga trebao podrzati i sam hasagic, jer je on ipak iskusan i svjestan da nemoze dati 100% reprezentaciji!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pranjica otjera Bilic radi slicne situacije... I to mozda na mjestu koje im je najdeficitarnije u ekipi. A mi imamo tu srecu da imamo dva dobra, pouzdana golmana, i sad nam smeta Hasagic koji nas je godinama izvlacio i dan danas izvlaci. Ja vas ne mogu da razumijem. Pa vi ovdje dizete paniku i uzbunu, isto kao da na golu ne stoji Keno, vec Adnan Guso ili neko u njegovom rangu. Keno je dokazan i pouzdan golman, Begovic jeste bolji od njega, ali ne toliko da pravi neku ogromnu razliku. Valjda ste toga svjesni?
Neko je uzeo porediti ovaj primjer sa Dzekom i Zecom. Ja ne znam kome je tako morbidna stvar pala na pamet, pa to nije ni blizu realnosti. Prvo, Hasagic ima barem pet puta vise utakmica od Begovica i samo to iskustvo mu je prednost. Hasagic godinama nosi ovaj tim, dok Zec nije posteno sutnuo loptu u A timu na poziciji napadaca. I sad se neko pametan nasao da poredi ta dva primjera i blati Kenu...
Ne zamarajte se vise bespotrebnim stvarima, Keno je golman dok bude jos mogao braniti na ovom nivou. Ukoliko Keno pocne gubiti dah, ili Begovic krene jos vecom uzlaznom putanjom, npr. potpise ugovor s nekim velikim klubom, onda ni Susic nece imati izbora nego da ga stavi u prvi tim. Sve dok je ovako, mogu vala braniti i jedan i drugi, jer Begovic ne donosi drasticnu razliku kao sto to cine Dzeko, Pjanic, Misimovic iz najboljih dana, Spahic itd. Imamo mi precih problema u reprezentaciji od toga koji ce od njih braniti. Oba su dobra. Bolje da se bakcemo pitanjem kako zakrpiti rupe u zadnjoj liniji...
Neko je uzeo porediti ovaj primjer sa Dzekom i Zecom. Ja ne znam kome je tako morbidna stvar pala na pamet, pa to nije ni blizu realnosti. Prvo, Hasagic ima barem pet puta vise utakmica od Begovica i samo to iskustvo mu je prednost. Hasagic godinama nosi ovaj tim, dok Zec nije posteno sutnuo loptu u A timu na poziciji napadaca. I sad se neko pametan nasao da poredi ta dva primjera i blati Kenu...
Ne zamarajte se vise bespotrebnim stvarima, Keno je golman dok bude jos mogao braniti na ovom nivou. Ukoliko Keno pocne gubiti dah, ili Begovic krene jos vecom uzlaznom putanjom, npr. potpise ugovor s nekim velikim klubom, onda ni Susic nece imati izbora nego da ga stavi u prvi tim. Sve dok je ovako, mogu vala braniti i jedan i drugi, jer Begovic ne donosi drasticnu razliku kao sto to cine Dzeko, Pjanic, Misimovic iz najboljih dana, Spahic itd. Imamo mi precih problema u reprezentaciji od toga koji ce od njih braniti. Oba su dobra. Bolje da se bakcemo pitanjem kako zakrpiti rupe u zadnjoj liniji...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- molotovljev
Citiram forumasa,inace velikog "pljuvaca" Susica:
"a ne kao pojedinci,pljuvat na Begovica!Međutim,to su za mene bolesnici."
BEZ KOMENTARA
"a ne kao pojedinci,pljuvat na Begovica!Međutim,to su za mene bolesnici."
BEZ KOMENTARA
F.K.SARAJEVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Anti NWO@ neznas ti
Engleska i Turska liga... Stoke I Istanbul.....Treniranje u Engleskoj i Turskoj Tempo igranja u ove dvije Lige...Itd... 1000 razloga i argumenata koje ti mogu iznjeti,ali ti nisi vrijedan rasprave....

Engleska i Turska liga... Stoke I Istanbul.....Treniranje u Engleskoj i Turskoj Tempo igranja u ove dvije Lige...Itd... 1000 razloga i argumenata koje ti mogu iznjeti,ali ti nisi vrijedan rasprave....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Suspendovanje igraca je tipicno za trenere koji nemaju pojma o tom poslu,tacnije na taj nacin pokusavaju opravdati svoje ne znanje odnosno neuspjehe ekipe!!!_dreamer_ je napisao/la:Pranjica otjera Bilic radi slicne situacije... I to mozda na mjestu koje im je najdeficitarnije u ekipi. A mi imamo tu srecu da imamo dva dobra, pouzdana golmana, i sad nam smeta Hasagic koji nas je godinama izvlacio i dan danas izvlaci. Ja vas ne mogu da razumijem. Pa vi ovdje dizete paniku i uzbunu, isto kao da na golu ne stoji Keno, vec Adnan Guso ili neko u njegovom rangu. Keno je dokazan i pouzdan golman, Begovic jeste bolji od njega, ali ne toliko da pravi neku ogromnu razliku. Valjda ste toga svjesni?
Valjda je i vrapcima na grani jasno da su Susic i Bilic pa slobodno mogu napisati unistili igru reprezentacija,tacnije doveli su svoje ekipe na nivo da se slavi pobjeda nad Albanijom ili tamo nekim Azerbejdzanu kao da se pobjedila Holandija ili Njemacka...
A i veze ih gotovo isti nacin na koji su dobili posao ,ista uspjesna igracka karijera i isto ne znanje trenerskog posla i jos ih veze ponajvise tvrdoglavost...
Imalo bi se pistati sta tri dana ali dosta od mene u ovom trenu...
Jos mi nakon ovih opravdavanja nepozivanja Bega svira u glavi ona" bolje jedno toplo pivo nego 4 hladna"
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
neki ovde hoce begovica samo zato sto bi im pasalo da imamo golmana iz stokea,a hasagic je bolji golman od begovica siguran sam
Hasagić je bolji golman od Begovića , a to što ovaj brani u jačoj ligi i svako malo primi 7 golova to naši novinari mudro prešute. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Da dodam da Hasagić posjeduje bolju tehniku nego i jedan igrač STOUKA . 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
hasagic da je imao begoviceve uslove igro bi sad u barsi,a begovic ce kad tad nazad u kanadu
I ja sam siguran ali to je proslost!!!hrcobrco je napisao/la:neki ovde hoce begovica samo zato sto bi im pasalo da imamo golmana iz stokea,a hasagic je bolji golman od begovica siguran sam
U ovom trenu zaista je smijesno porediti njih dvojicu,sto zbog godina sto zbog zdravlja a ponajvise zbog nivoa na kom se igra

A ako se doda da ce nam Keno braniti bez neke takmicarske tekme od prosle sezone !!!
Razmisli te malo...Ja ono sto s desilo u Albaniji zaista vise ne bih volio gledati!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
molim objavite ovo na vaše FACEBOOK profile...
SAFETE SUŠIĆU, ASMIR BEGOVIĆ MORA BITI POZVAN ZA UTAKMICU SA BJELORUSIMA JER JE JEDNOSTAVNO NAJBOLJI GOLMAN KOJEG IMAMO ...NIČIJA SUJETA NE SMIJE BITI ISPRED USPJEHA DRŽAVNE REPREZENTACIJE...
ajmo malo ljudi , ko je taj Safet da nas lišava usluga najboljih, Keni svaka čast za sve ono što je dao repki ali i sam bi trebao sada reći :˝ Begoviću izvoli !˝
SAFETE SUŠIĆU, ASMIR BEGOVIĆ MORA BITI POZVAN ZA UTAKMICU SA BJELORUSIMA JER JE JEDNOSTAVNO NAJBOLJI GOLMAN KOJEG IMAMO ...NIČIJA SUJETA NE SMIJE BITI ISPRED USPJEHA DRŽAVNE REPREZENTACIJE...
ajmo malo ljudi , ko je taj Safet da nas lišava usluga najboljih, Keni svaka čast za sve ono što je dao repki ali i sam bi trebao sada reći :˝ Begoviću izvoli !˝
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Safet je selektor i da Piplicu na gol stavi to je njegova i samo njegova odluka.A ko si to ti da kao navijac/simpatizer govoris selektoru koga da stavi na gol?mostar_mo je napisao/la:
ajmo malo ljudi , ko je taj Safet da nas lišava usluga najboljih
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, kakarut, Sheyi, zastitaIdentiteta i 62 gosta.