Za nikolica sam vec rekao da je povrijedjen, saban bi mogao konkurisati ali mislim da ce roWa biti napadac...balja je jos daleko od klupe...avlami97 je napisao/la:S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Pehilja sam gledao u dvije pripremne utakmice i u obje je postigao go (Na turniru u Fojnici, i protiv Bosne Visoko),i onu protiv nas kad je igrao za OlimpiC.Mislim da je on pravi gol igrač,samo je premlad i još neiskusan.Ukoliko bude htio da radi,sigurno je da ima monogo potencijala s obzirom na godine. Mislim da smo ga mi nafatali na vrijeme...
U Lukavici se više uzdam u odbranu, nego u napad...a volio bih vidjeti i Vasilića na djelu,nije đaba bio pozivan u repku, iz Zvijezde,trebalo bih da posjeduje kvalitet i bar dostojno zamjeni Bogija.Jer puno je utakmica do polusezone,i treba nam spreman.
U Lukavici se više uzdam u odbranu, nego u napad...a volio bih vidjeti i Vasilića na djelu,nije đaba bio pozivan u repku, iz Zvijezde,trebalo bih da posjeduje kvalitet i bar dostojno zamjeni Bogija.Jer puno je utakmica do polusezone,i treba nam spreman.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
I ja mislim da će ipak Rowa igrati,
a Vasilić još čeka papire.

a Vasilić još čeka papire.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nijaz brkovic se vraca u ŽELJU ?

Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala na informaciji.Seyo_TM je napisao/la:Za nikolica sam vec rekao da je povrijedjen, saban bi mogao konkurisati ali mislim da ce roWa biti napadac...balja je jos daleko od klupe...avlami97 je napisao/la:S obzirom da protiv Slavije nećemo moći računati na Lazara Popovića, a Bajro Spahić je povrijeđen, od klasičnih napadača nam ostaje samo Damir Rovčanin, te me interesira kakvo je stanje sa Pehiljom, Nikolićem i Omarom Baljićem. Da li bi neko od navedene trojice igrača mogao biti u užoj konkurenciji za utakmicu u Lukavici, a ono bar za 10-tak minuta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
sarkazam?dino lj je napisao/la:Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
Pogresno tumacis ali tvoj problem,iskreno mislim sve najbolje o ljudima koji ovo uredjuju.Sve najbolje prijatelju komentar ti nije na mjestu ali nema veze,tvoje pravoSeyo_TM je napisao/la:sarkazam?dino lj je napisao/la:Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Kad smo kod pogresnog tumacenja, komentar uopste nije bio, nego pitanje...cudno mi da ovo pises kada nema nikakvih informacija o nasem klubu...ne kritikujem rad, jer i nema nekih info iz kluba...dino lj je napisao/la:Pogresno tumacis ali tvoj problem,iskreno mislim sve najbolje o ljudima koji ovo uredjuju.Sve najbolje prijatelju komentar ti nije na mjestu ali nema veze,tvoje pravoSeyo_TM je napisao/la:sarkazam?dino lj je napisao/la:Ne znam koje glavni na ovom portalu i koga uredjuje,ali mogu mu reci svaka cast na pravovremenim informacijama o nasem klubu.
http://sportsport.ba/bh_fudbalk-13.htm
nime_tm87 je napisao/la:nijaz brkovic se vraca u ŽELJU ?![]()

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- nikad_izvini
- Kontakt:
1. ne pratiš kompletnu komunikaciju pa očito nisi u tokuGigant je napisao/la:??? hahahaha...kakve su ovo nove internet prijetnjenikad_izvini je napisao/la:Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresu![]()
![]()
![]()

2. Reci nam tvoje neugodne doživljaje sa Željom. Ko je diro

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ili na nijazovu stranu ili na amarovu...meni je nesto ljepse na strani amara...ellaxaz je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:nijaz brkovic se vraca u ŽELJU ?![]()
Sad će nam, uprkos svemu, i Novo Panić da sudi poneku...
Giganta je neki željovac nekad baš zlostavljao, izgleda...nema drugog objašnjenja.nikad_izvini je napisao/la:1. ne pratiš kompletnu komunikaciju pa očito nisi u tokuGigant je napisao/la:??? hahahaha...kakve su ovo nove internet prijetnjenikad_izvini je napisao/la:Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresu![]()
![]()
![]()
![]()
Tacnonikad_izvini je napisao/la:1. ne pratiš kompletnu komunikaciju pa očito nisi u tokuGigant je napisao/la:??? hahahaha...kakve su ovo nove internet prijetnjenikad_izvini je napisao/la:Stvarno bi bilo sevap pronaći tvoju IP adresu![]()
![]()
![]()
![]()

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ma zna seSeyo_TM je napisao/la:ili na nijazovu stranu ili na amarovu...meni je nesto ljepse na strani amara...ellaxaz je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:nijaz brkovic se vraca u ŽELJU ?![]()
Sad će nam, uprkos svemu, i Novo Panić da sudi poneku...
al' moraš malo

[youtube][/youtube]
Jel zna neko ko je Gargamel???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nisam imao neta 15-ak dana, sta se sve izdesavalo u klubu ako moze ukratko ? 
Pojacanja ? Za utakmice ne treba, to znam.

Pojacanja ? Za utakmice ne treba, to znam.

gori grafit, svaka čast ko je radiovjeran1987 je napisao/la:slika
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Proximic i 47 gostiju.