NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Al kakva prchetina Brownsa
A kako coltsi slatko izgube
A kako coltsi slatko izgube
Sinoc lijepa pobjeda nad delfinima. Hurts jos nije na nivou od prosle sezone, a i napad u RZ opasno skripi.
Ono sto raduje je odbrana, dvije zvijeri i pet bestija u front 7
secundary malo skripi ali Howie je danas odlucio da pojaca, pa je doveden Kevin Byard iz Titansa. AJ okuplja svoju ekipu hahahaha prvo Julio, sad i Kevin.
Eagles-e ceka pakao u narednom periodu pa srecom imace u 10 sedmici bye (idealno bi bilo mozda 11 ili 12 ali sta je tu je).
PS. Odlicna retro oprema Eagles-a
Ono sto raduje je odbrana, dvije zvijeri i pet bestija u front 7
Eagles-e ceka pakao u narednom periodu pa srecom imace u 10 sedmici bye (idealno bi bilo mozda 11 ili 12 ali sta je tu je).
PS. Odlicna retro oprema Eagles-a
Sudije stavile pare na Brownse. Samo sam cekao da oni uzmu loptu i postignu touchdown. Sta ljudi svirase kao holding dva puta na kraju presmijesno, pogotovo u situaciji kad je bio sack.
Nema sta Jagsi idu u playoff i povredom Richardsona to bi bilo to za ovu sezonu.
Zna li neko u cemu je fazon pa vise nema First Down-a na YT? Ne samo sto nemaju ove nove epizode, nego su i sve prosle izbrisali.
očito im je cijeli kanal izbrisan. vjerovatno je sportklub nešto usro
noćas umalo billsi da izgube na hail mary … da se godwin pola sekunde ranije okrenuo imao bi najlakši mogući hail mary ikada. interesantno koliko se billsi muče ove sezone, a svi su ih vidjeli kao top 3 favorite!
noćas umalo billsi da izgube na hail mary … da se godwin pola sekunde ranije okrenuo imao bi najlakši mogući hail mary ikada. interesantno koliko se billsi muče ove sezone, a svi su ih vidjeli kao top 3 favorite!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Brat Evans. Kakav igrac, dje god ode sljedece sezone bice TOP.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
njemu je ove godine jedini cilj da uhvati svojih 1000 jardi
doduše nije da tampa nema šanse za diviziju koja je za podvoz, imaju oni još dosta ostataka od superbowl tima, ali šta im to vrijedi kad im je WC runda maksimalni domet? naravno, svaki tim bi uzeo jednu domaću playoff utakmicu ali generalno gledano svejedno je.
doduše nije da tampa nema šanse za diviziju koja je za podvoz, imaju oni još dosta ostataka od superbowl tima, ali šta im to vrijedi kad im je WC runda maksimalni domet? naravno, svaki tim bi uzeo jednu domaću playoff utakmicu ali generalno gledano svejedno je.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Volio bih ga u Dallasu, jos cekam ko ce zamijeniti Gospodina X aka Dez Bryanta. Kako sam volio njega gledati kako samara bekove…
Ovaj CD Lamb je ok ali mi ne sjeda
Ovaj CD Lamb je ok ali mi ne sjeda
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
meni se ova sezona jako đasvi. svi dobijaju sve. u AFC će biti žestoka borba za top seed i za playoff, a i u NFC nije sve skroz jasno. prva klasa, jako interesantno
a i fantazi je ove godine jeb.eno jak
a i fantazi je ove godine jeb.eno jak
mcdaniels bivši … sad može nazad kod billija prevaranta
- muhamedhulk
- Kontakt:
bilo je ili on ili adams. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Fantasy je dobar, ali sve je veci i veci jaz izmedju ovih sto pravo aktivno igraju 6-7 igraca i ovih sto godinama imaju najlosije ekipe. I to su uvijek isti likovi.
Amar je pravo osvjezenje ove godine. Zivotom igra i imat ce preko 100 moves do kraja
Da su jos dvojica ko Amar, ova liga bi bila preprejaka, cak i ovako u FA nikad nista nema za lijeka, sve to ode vec srijedom do 9 i 10 h.
Inace Nedzad oborio rekord ove sezone po broju poena u jednom kolu u 12 godina kako igramo ligu. Cak 166,66 poena je imao u week 3.
Ja sam ove sedmice mogao to oboriti da nisam Gusa ostavio na klupi. Da sam ga stavio na flex imao bih 169,62 poena, ovako sam zavrsio na 145,82 sto je treci rezultat sezone, jer i kad_kako je isao preko 160 ove godine. Ne sjecam se sezone kad su ovako padale brojke, stvarno vrhunski.
Sve ekipe koje udju u playoff, cini mi se da ce biti izbalansirane, tako da nema favorita. Bit ce zanimljivo pravo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Cj podero, 500 yardi, 5 TDs
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa jarane…napravi „spajk“ ali kupi vremena. Jos nisu rekli, evo vam pobjeda…jbt sport
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Provuče se Phila, Cowboysi su bolji tim bili i uzeće ovu diviziju ako Phila ne počne da igra kao prošle sezone, još je i pola tima danas neku povredu zadobilo.
Da je Dallas dobio, ne bi bilo nezasluzeno. Ali zadnji drive je bas bio za pod voz. Jos i nesretni Dak ne uspije kod 2pt konverzije, koje bi im olaksalo sustizanje File.
Hurts se i dalje muci sa koljenom i srecom ide bye week, ali ono sta slijedi nakon toga, ne bih pozelio ni najvecem dusmanu. A u Mariotu nemam nikakvog povjerenja.
Hurts se i dalje muci sa koljenom i srecom ide bye week, ali ono sta slijedi nakon toga, ne bih pozelio ni najvecem dusmanu. A u Mariotu nemam nikakvog povjerenja.
dobri su eaglesi, igraju sa jako puno samopouzdanja
@edo, slažem se za fantazi, mada iskreno ja nikad nisam imao manje vremena nego ove godine, mislim da sam dosad samo jednu srijedu ujutro mogao ganjati free agente i imao sam manje više sreću sa povredama. ali kako god okreneš vazda isti gore i vazda isti dole
@edo, slažem se za fantazi, mada iskreno ja nikad nisam imao manje vremena nego ove godine, mislim da sam dosad samo jednu srijedu ujutro mogao ganjati free agente i imao sam manje više sreću sa povredama. ali kako god okreneš vazda isti gore i vazda isti dole
Nisu vala ni sudije briljirale na Cowboysi - Eaglesi. Par baš čudnih odluka, al šta da se radi.. svakako sam pozitivno iznenađen, imaju Cowboysi još dosta toga za ponuditi u ovoj sezoni.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.