U srijedu već nas očekuje Gradina i onda u subotu da proslavimo ttitulu na vjerujem prepunom Tušnju, valjda nas i vrijeme posluži.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
igra je losa,nema tu sta realizacija. pa od silinih pojacanja ispade da su samo trojica nesto,a ostalo obicna nula i za ovu smijesnu ligu,a kamo li sta jace. Za PL sam se nadao polovicnom remontu,ali ipak je neophodan generalni remont od 10 pojacanja plus neki junior ako je stasao i pripremiti promptno 10 zahvalnica sa posvetom.staragarda je napisao/la:i tako da umjesto 5 komada uvalimo mi iscekujemo kraj ko ozeblo sunce...igra nije toliko losa ali brate sta je sa realizacije![]()
...napravili smo 5 mrtvih zicera i oni se nesto spetljaju...pa zabi to j.e.b.o. ga majka i fudbal i neke pete i neka dodavanja
![]()
![]()
tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad pomislim na to sjela uvijek se sjetim gola Ivice Babica
ako se plasiramo u PL rekao je da ce ostati jos jednu godinuAdiFKS je napisao/la:Posto je ocito da se vracate u PL, zasluzeno, kakva je situacija sa Cirom? Ostaje li i slijedecu sezonu kod vas ili...?
+1 mislim da je red da se to ukine,pa ocito je da covjeku ide vise na 3 k.u.r.c.aHerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
Zgadilo se mnogima, nije samo Ciri. Najotrcanija navijacka fraza ikada na prostorima bivse YU.HerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.