FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 25 maj 2014, 00:15

Danas teren težal,vrijeme katastrofalno i utakmica u tom tonu također. Naši igrači kao da su imali smotanitis :D Mogli smo dati još najmanje 3-4 gola jer je ono bilo teže promašiti nego pogoditi. Sama igra kada izuzmemo šanse i golove je bila nekako neobična, lošija dosta od onoga što smo navikli gledati međutim u ovom trenutku pobjeda je najbitnija.
U srijedu već nas očekuje Gradina i onda u subotu da proslavimo ttitulu na vjerujem prepunom Tušnju, valjda nas i vrijeme posluži.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2014, 00:22

Cestitke momcima na pobjedi,mada da nije bilo poplava,vec bi danas slavili titulu ...danas jedino vrijedno pomena su Brzi,Salihovic i Mehanovic..ostali su malo podbacili,al bolje danas nego u srijedu u Srebreniku..i sto me strasno nervira napravimo par mrtvih zicera i ne iskoristimo ih,pa na kraju strepi hoce li gosti dati gol..Gol Iskre odlican,svaka mu cast,Hadzic se pruzio koliko je dug i sirok al dzaba..jedan od najljepsih golova sto sam vidio na Tusnju..

Radost- prekinuta. Smijeh- utišan. Nada- oteta. Zabava- završena. Svjetlo- ugašeno. Suza- poklonjena. Krv-prolivena. Mladost- u trenu oduzeta.. Kapija 25.5.1995!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 maj 2014, 00:35

[youtube][/youtube]

Kad pomislim na to sjela uvijek se sjetim gola Ivice Babica :mrgreen:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 25 maj 2014, 00:35

staragarda je napisao/la:i tako da umjesto 5 komada uvalimo mi iscekujemo kraj ko ozeblo sunce...igra nije toliko losa ali brate sta je sa realizacije :wtf: :wtf: ...napravili smo 5 mrtvih zicera i oni se nesto spetljaju...pa zabi to j.e.b.o. ga majka i fudbal i neke pete i neka dodavanja :evil: :evil: :evil:
igra je losa,nema tu sta realizacija. pa od silinih pojacanja ispade da su samo trojica nesto,a ostalo obicna nula i za ovu smijesnu ligu,a kamo li sta jace. Za PL sam se nadao polovicnom remontu,ali ipak je neophodan generalni remont od 10 pojacanja plus neki junior ako je stasao i pripremiti promptno 10 zahvalnica sa posvetom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 maj 2014, 00:53

evo golova s tekme :D al' ga zavukao ovaj iz Iskre, svaka mu čast :D Sale opasan nakon kornera, to je nevjerovatno :D k'o bi rekao da nam bek zna lijepo nabacit', ne viđa se to često na Tušnju, tačnije nikad :lol:

[youtube][/youtube]

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 maj 2014, 00:55

tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kad pomislim na to sjela uvijek se sjetim gola Ivice Babica :mrgreen:

Pokojni Sale vodi navijanje (ako se ne varam) ?

Gledaj atmosfere i krcatog Tušnja :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 25 maj 2014, 00:57

Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 25 maj 2014, 01:07

super zavrseno jos jedno kolo :D lose vrijeme i ove poplave su ucinile da utakmica bude u nekom 10tom planu,tako da posjeta solidna opet jbg..

zato u srijedu popravni idemo napunit srebrenik da bude crveno crn i po pobjedu naravno :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 25 maj 2014, 01:11

Posto je ocito da se vracate u PL, zasluzeno, kakva je situacija sa Cirom? Ostaje li i slijedecu sezonu kod vas ili...?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 maj 2014, 01:14

AdiFKS je napisao/la:Posto je ocito da se vracate u PL, zasluzeno, kakva je situacija sa Cirom? Ostaje li i slijedecu sezonu kod vas ili...?
ako se plasiramo u PL rekao je da ce ostati jos jednu godinu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 maj 2014, 01:27

Je li bila rrpriza na tk?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 25 maj 2014, 01:39

Na izgubljenu mladost , sjećanje ne blijedi. 25.05.1995 - 25.05.2014
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

BugVb
Kontakt:

Post Postao/la BugVb » 25 maj 2014, 02:14

Cestitke na pobjedi iz Bugojna, ako je neko bio na tekmi jel moze reci kakva je Iskra bila? Zanima me mali onaj golman pogotovo jer decko ima 17-godina tek, kaav je bio?? Pozzz za Tuzlu

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 25 maj 2014, 04:56

HerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
+1 mislim da je red da se to ukine,pa ocito je da covjeku ide vise na 3 k.u.r.c.a
25.05 :(

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 25 maj 2014, 06:43

25. Maj !
Ne zaboravi !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2014, 08:57

HerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
Zgadilo se mnogima, nije samo Ciri. Najotrcanija navijacka fraza ikada na prostorima bivse YU. :puke:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 maj 2014, 09:38

Krpic- odlicna prilika glavom masa
Mujka- jedan ne jedan sa golmanom skidamu
Redzepi- dva udarca iz izradenih akcija sa nekih 12, 13 m masa, plus mislim da je on iz guzve nakon kornera opuco kad golman ludacki skida
Huseinbasic- precka pogođena, i kad umjesto rutinski da gurne loptu u prazan go, on profula je i traljavo ode lopta pored
Znaci 7 sansi koje su trebale biti go samo malo da su nasi igraci bili prisebinji i bolji u zavrsnici i zbog toga smo svi strahovali da nam se ovo nece odbit od glavu i primiti neki go iz kontre, plus Ciro nas je naviko da do 60 minute zavrsi utakmicu a sad smo bili u neizvijesnosti dok Redzepi ne dade 3 go. Momci su se borili i zasluzeno pobijedili iako je bilo i odredenih dijelova utakmice koji nisu ni nasta licili, ali nema te ekipe na svijetu koja moze da igra vrhunski cijelu sezonu kuci i svima da trpa, zato nemoj te pricati o katastrofi od utakmice i da se previse umisljamo. Molim vas navijaci izbacite Ciro **** preglupo je, bilo je zanimljivo na pocetku sad je uzas. Covjek donosi titulu a vi Ciro **** nije vise nikom zanimljivo. Nemoj te paliti baklje ako ne moze te iskontrolisat da neki debil ne baci u teren.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 maj 2014, 09:57

Joj zale se na propustene prilike, a samo se sjetite situacije u decembru i necete nista reci.

Tise o tome, glasnije o tituli ;)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 25 maj 2014, 10:11

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... kapija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 maj 2014, 10:12

Pojacanja bi.mogli naci za 'sitne' pare i u ovoj ligi.. Juce sam poslom bio u Gracanici i ono sto sam vidio bi taman pokrpilo neka mjesta u ekipi. Prije svega mislim na Pantica (mogo bi i na stopera a i na lijevog beka,juce tu bio sjajan) i Musa na krilo ('crni' je strasan igrac i trkom i tehnikom) a u vezi Gafurovic iz rudara (mada moglo bi se naci i boljih rjesenja ali ni on ne bi bio nimalo los izbor..siguran s loptom, ne zuri da se oslobodi nit to radi 'na pamet'.. I jos jednom da pitam je li prosla repriza tekme ns TK ?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.