BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Edin TM87
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Edin TM87 » 26 feb 2017, 12:49

Unofficialpage je napisao/la:Kao i protiv Delpa što nije imao šanse i trebao ga je raštimati a na kraju zamalo pobjedi, i svi se čude što. Vidjet ćemo, ima šanse iz više razloga, @shminka je objasnio kojih.
Nisam na tebe mislio, ti da igraju Olimpic - Real, reko bi ima sanse :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 feb 2017, 12:50

Govorimo o "manama" a ne manama. Tražimo neke šanse protiv Stana, odnosno gdje je slabiji. A Damir je igrač koji može iskoristiti malo slabije kretanje protivnika.
Edin TM87 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Kao i protiv Delpa što nije imao šanse i trebao ga je raštimati a na kraju zamalo pobjedi, i svi se čude što. Vidjet ćemo, ima šanse iz više razloga, @shminka je objasnio kojih.
To već ne bi. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 feb 2017, 13:05

Unofficialpage je napisao/la:Govorimo o "manama" a ne manama. Tražimo neke šanse protiv Stana, odnosno gdje je slabiji. A Damir je igrač koji može iskoristiti malo slabije kretanje protivnika.
Edin TM87 je napisao/la:
To već ne bi. :mrgreen:
Sta je s onim tippingom, ko uze AO na kraju :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 feb 2017, 13:07

Valjda sam sredio tabele :lol: Da vidim :mrgreen:

EDIT: Jesam sredio, S-Y-LA-R. Sljedeći turnir IW. Mislio sam i Dubai uključiti ali sam zaboravio tek mi sad kad ti reće naumpade, kasno sad. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 feb 2017, 13:42

Edin TM87 je napisao/la: Tako da spomenuti da Damir ima sanse i da mu nekakav matchup odgovara mimo razlike u kvaliteti moze samo laik.

Nadat se je jedno. A ove gluposti pricat skroz drugo. I ja sam nadam al' kad sagledas sve elemente i ono sto se ovdje pise moras uskocit...
:lol: :lol: :lol:

Nemoj tako, Stan ima losu defanzivu na ovim brzim podlogama. :rol: Na megdan mu dolazi igrac ciji udarci ne idu ispod 180km/h, nije jadnik ni svjestan sta ga ceka. :|

@uno, kakve veze ima to sto on Damira prati od njegovog pocetka sa njegovim sinocnjim izvalama? Ja imam dovoljno godina i pratim Damira od juniorskih dana, ali ni to opet nema nikakve veze sa kompletnom ovom polemikom. Ovdje covjek dodje i glumi nekakvog znalca, a pise nevjerovatne gluposti. Sutra ce kad Damir bude gubio od 100+ tenisera pisati kako je znao da ce biti ovako, kako od njega nece nikad biti veliki tenisera i slicne stvari. Ja pratim ovu temu i znam dobro sta se pise, iako se puno ne upustam u diskusiju, jer ima @shminka samoprozvani i sveznajuci teniski analiticar. :rol:
I ja se nakon jednog dobrog Damirovog meca ponadam i pomislim evo ga, konacno ima konstantu i ovo je igra za najmanje top50, ali me isti taj Damir vrtoglavo brzo spusti na zemlju jer izgubi od nekog poluamatera. Zato sam maksimalno oprezan u nekakvim prognozama, ali se najiskrenije nadam pobjedi protiv Stana. Mada, nadanje je jedno, a realnost nesto sasvim drugo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 feb 2017, 13:53

Koje izvale? Čovjek je sve objasnio, samo što nećete da shvatite o ćemu govorite. Previše pažnje dajete poziciji igraču i imenu, po svim parametrima Damir protiv Delpa je trebao osvojiti maksimalno 4 gamea a Harrisona razbiti. A u realnosti nije tako, protiv Harrisona će uvijek imati više problema nego sa Delpom, odnosno teže će protiv njega igrati. Baš iz razloga stila tenisa. Naravno, moguće je da ga Stan razbije, nikakvo to čudo ne bi bilo, samo iznosimo mišljenje i realno govorimo stvari gdje bi Damir imao šanse. I opet kažem, @shminka živi tenis, zarađuje od tenisa, ne nije teniser.

Damir Dzumhur!!!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 feb 2017, 14:29

Unofficialpage je napisao/la:Koje izvale? Čovjek je sve objasnio, samo što nećete da shvatite o ćemu govorite. Previše pažnje dajete poziciji igraču i imenu, po svim parametrima Damir protiv Delpa je trebao osvojiti maksimalno 4 gamea a Harrisona razbiti. A u realnosti nije tako, protiv Harrisona će uvijek imati više problema nego sa Delpom, odnosno teže će protiv njega igrati. Baš iz razloga stila tenisa. Naravno, moguće je da ga Stan razbije, nikakvo to čudo ne bi bilo, samo iznosimo mišljenje i realno govorimo stvari gdje bi Damir imao šanse. I opet kažem, @shminka živi tenis, zarađuje od tenisa, ne nije teniser.
Joj jesi navalio da mu se uvlacis (necu se dugacije izraziti, dobar si momak)... Ok, a ja nisam govorio o njegovim eventualnim sansama u mecu sa Stanom? Fazon je da vi izmislite milion nekakvih Stanovih slabosti, kao da pricate o Setkicu, a opet pri tome ne uzimate u obzir Damirove slabosti i nedostatke. Kakvo bolan razbijanje Harrisona, pa nije on 200+ teniser svijeta, a Damir Federer. Covjek je u fenomenalnoj formi i njega ni pomenuti Federer ne bi razbio. S druge strane, Delpo dosao nakon malo duze pauze i sasvim je ocekivano da se za tri dana ne moze vratiti na vrhunac forme. I, uostalom, sta nam govori jedan mec sa Argentincem? Isto sto je svojevremeno govorio i poraz od 900+ tenisera svijeta - Damir nije konstantan teniser. Hvala Bogu, samo nek on zaradjuje, ali nek ne pokusava ovdje ispasti pametan, prosipajuci svoje djecije fazone.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 26 feb 2017, 14:52

Pa Delpo je bio x puta bolji matchup za Damira u odnosu na Stana. Protiv Delpa je morao samo forsirati njegov bh koji gotovo i ne postoji i dobar rezultat je bio zagarantovan. Jos je Delpu to bio tek drugi mec nakon malo duze pauze. Protiv Stana ce biti mnogo teze. Damir nema nikakvo oruzje u svom asortimanu da ugrozi Stana ma šta neki ovdje pisali. Hoće li balonima sa fh strane da ugrozi Stanovo kretanje? Neki ovdje Stanovo kretanje uspoređuju sa kretanjem rekreativca na terminu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 feb 2017, 15:12

Shminka reko' i to je tako:-)
Vi diskutujete sa covjekom koji kaze da je imao cast da upozna sminku u zenici, ko da je upoznao federera u najmanju ruku :D
Moze covjek milione zaraditi od tenisa ali njegov kredibilitet mora biti pod upitnikom kad kaze da je wawrinka dobar zrijeb u prvom kolu atp500 turnira.
Ja sam ovdje mozda i najvise 'napadao' covjeka ali od ovog meca sam novi @uno ukoliko bude upravu :bow:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 feb 2017, 15:24

kobe24 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Koje izvale? Čovjek je sve objasnio, samo što nećete da shvatite o ćemu govorite. Previše pažnje dajete poziciji igraču i imenu, po svim parametrima Damir protiv Delpa je trebao osvojiti maksimalno 4 gamea a Harrisona razbiti. A u realnosti nije tako, protiv Harrisona će uvijek imati više problema nego sa Delpom, odnosno teže će protiv njega igrati. Baš iz razloga stila tenisa. Naravno, moguće je da ga Stan razbije, nikakvo to čudo ne bi bilo, samo iznosimo mišljenje i realno govorimo stvari gdje bi Damir imao šanse. I opet kažem, @shminka živi tenis, zarađuje od tenisa, ne nije teniser.
Joj jesi navalio da mu se uvlacis (necu se dugacije izraziti, dobar si momak)... Ok, a ja nisam govorio o njegovim eventualnim sansama u mecu sa Stanom? Fazon je da vi izmislite milion nekakvih Stanovih slabosti, kao da pricate o Setkicu, a opet pri tome ne uzimate u obzir Damirove slabosti i nedostatke. Kakvo bolan razbijanje Harrisona, pa nije on 200+ teniser svijeta, a Damir Federer. Covjek je u fenomenalnoj formi i njega ni pomenuti Federer ne bi razbio. S druge strane, Delpo dosao nakon malo duze pauze i sasvim je ocekivano da se za tri dana ne moze vratiti na vrhunac forme. I, uostalom, sta nam govori jedan mec sa Argentincem? Isto sto je svojevremeno govorio i poraz od 900+ tenisera svijeta - Damir nije konstantan teniser. Hvala Bogu, samo nek on zaradjuje, ali nek ne pokusava ovdje ispasti pametan, prosipajuci svoje djecije fazone.
Ne uvlačim se nikome niti imam potrebu za to, samo poštujem znanje @shminke jer znam koje i šta je. I s njim se u 90% stvari slažem, isto mislimo.

To o ćemu govorite niko nije ni spomenuo, već govorimo o tome da Stan nije dobar onoliko koliko je na sporim podlogama. Ali nije taraba, to nije od nas niko spomenuo, jasno je k'o dan da je Stan veliki favorit. Govorimo samo o onim situacijama gdje Stan nije na brutalno visokom nivou nego na sporim podlogama, išta jasnije? Ali sve ćemo vidjeti, najvjerovatnije, u utorak.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 feb 2017, 15:56

babino je napisao/la:Vi diskutujete sa covjekom koji kaze da je imao cast da upozna sminku u zenici, ko da je upoznao federera u najmanju ruku :D
Čast je bila moja, veća nego da sam upoznao tog Federera :thumbup:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 feb 2017, 16:05

shminka je napisao/la:
babino je napisao/la:Vi diskutujete sa covjekom koji kaze da je imao cast da upozna sminku u zenici, ko da je upoznao federera u najmanju ruku :D
Čast je bila moja, veća nego da sam upoznao tog Federera :thumbup:
Ja cu mahsuz doci u sa da te upoznam ako dzumi dobije wawrinku :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 feb 2017, 17:51

Cekaj, ko je koga upozno sad :problem:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 feb 2017, 21:19

shminka je Avicena tenisa,šta on kaže to se prihvata kao opšte znanje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 feb 2017, 23:41

Rokoko87 je napisao/la:shminka je Avicena tenisa,šta on kaže to se prihvata kao opšte znanje.
Nemoj da ponovo urgiram kod admina da te banuje (ovaj put nepovratno). Ti moras dijeliti moje misljenje. :P

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 feb 2017, 12:13

Zna li se kad sutra Damir igra? Nadam se nekad poslije 3 da mogu gledati :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 feb 2017, 12:18

ronaldo99 je napisao/la:Zna li se kad sutra Damir igra? Nadam se nekad poslije 3 da mogu gledati :)
Nije još raspored izašao, vjerovatno hoće poslije 3. Možda kao danas Federer.

Damir Dzumhur!!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 feb 2017, 12:20

Unofficialpage je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Zna li se kad sutra Damir igra? Nadam se nekad poslije 3 da mogu gledati :)
Ma ja i ka kontam posto igra sa Stanom,jel on brani ovaj turnir?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 feb 2017, 12:53

ronaldo99 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Ma ja i ka kontam posto igra sa Stanom,jel on brani ovaj turnir?
Jest. Šteta što je neće odbraniti, valja u 1. kolu odmah kući. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 feb 2017, 13:29

Damir sutra prvi meč na centralnom, 11h.

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.