NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ko nevjeruje neka ode na trening i neka pita igrače tako su poručili
Zasto grad od nove godine nije prebacio ni jednu transu klubu? Bog sam zna kako oni dole uspjevaju uopste i isplatit te plate, to je jos dobro ako se samo jedna plata kasni. Da se razumijemo ne treba niko dzaba radit, al kakve se sve kuke potkacaju
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom al tako meni čovjek reče jutros kad sam pito kakva je situacija u klubu lik nema ptrebe da laže kaže sad 20.04. Ide vrijeme za novu platu jbg ako je tako nije loše kako klubovi kubure u PL
Ma javi mi se na fb oa cu ti sve objasnit svi znaju ko sam na forumu nema potrebe da lazem evo neka me neko iz uprave demantuje. Da se zna ja neblatim upravu momci rade onoliko koliko mogu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da bi smio neko to uradit i Pišku prozivaju al mislim da je on vise za dogovor nego za ulazak u ekipu al nije nikad nikome vjerovat.Ljudi to su velike stvari sto se pisuZmajSaBanje22 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:05![]()
![]()
![]()
Jeli veliki navijac zvijezde vlado todorovic uspio vrbovat igrace da puste igmanu? Pitam za druga![]()
-
- Kontakt:
Nemojte pisati gluposti, nemojte bezveze se unosi nemir u ekipu sve su špekulacije Niko ništa nije konkretno nudio, postojali su kontakti neki al ništa konkretno, i Niko nije pokušao uci medju igrače bezveze se dižu tenzije. Zvijezda će igrat protiv igmana i protiv Sudija ako pobjednimo dobit će igrači premije kao sto su dobili protiv Mladosti. A Niko ništa nije ni pričao niti ima ko pravo da razgovara u ime kluba izuzev presjednika. Mada da sam ja u klubu tražio bi premije od 20.000 km od luje jer je on nama uzeo 60.000 kada smo u Caoljini izgubili zadnje kolo, a sad glumi poštenje.
Ja sam poručio samo da smo ustavili oklopni voz da možemo i Igman i sudije!
Ja sam poručio samo da smo ustavili oklopni voz da možemo i Igman i sudije!
Dajte ljudi šta pišete niko nije zvao nijednog igrača momcima se sve gadi sinoc sam snjima pričo kazu da su pod pritiskom zbog ovakvih priča pa vi bolan vjerujete huremu što buba pa pogledajte njegove objave sve neke teorije zavjere čovjek kako je ušo u politiku nije sav svoj proziva koga stigne. Igračima dajmo podršku napunimo tribinu to se od nas očekuje. Nedozvolit nikome da piše ispred RD to legija mora riješit.
-
- Kontakt:
Sreca pa niko osim vas nema kontakt sa igracima 

-
- Kontakt:
I ja sam isto čuo da je igman nudio pare i da nudi još sto je bilo za očekivati ostalo su samo nagadjanjazvijezda1 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 06:02Dajte ljudi šta pišete niko nije zvao nijednog igrača momcima se sve gadi sinoc sam snjima pričo kazu da su pod pritiskom zbog ovakvih priča pa vi bolan vjerujete huremu što buba pa pogledajte njegove objave sve neke teorije zavjere čovjek kako je ušo u politiku nije sav svoj proziva koga stigne. Igračima dajmo podršku napunimo tribinu to se od nas očekuje. Nedozvolit nikome da piše ispred RD to legija mora riješit.
-
- Kontakt:
sezona 3 epizoda 25: piskic od ljeta u drugi klub i u drugi grad
sta li ce se desiti u sljedecoj epizodi i dali ce ipak preuzet zvijezdu 

-
- Kontakt:
Koliko sam vam bitan svaki korak se moj prati. Svaka čast toliko sam vam bitan, nije ovo tema piska nego Zvijezda, boljitak kluba i ostalo, sponzori l, investitori, ne supljak sto ovdje grupa ljudi zagovara. Sad će ljeto, daj Boze da ko nude lud pa da preuzme klub, u protivnom kantonalna.ZmajSaBanje22 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 14:09sezona 3 epizoda 25: piskic od ljeta u drugi klub i u drugi gradsta li ce se desiti u sljedecoj epizodi i dali ce ipak preuzet zvijezdu
![]()
-
- Kontakt:
bolje kantonalna nego direktor sizofrenicar
Nažalost sutra je tip 2.
-
- Kontakt:
Nije bolest sve sto boli, nažalost. Ovdje pljuješ a na ulici se uvlačiš, i tako većina. Al Imat ćete priliku svi koji ovdje pisete preuzeti klub, ne morate Zvijezdu možete i neki manji klub.
-
- Kontakt:
Na današnji dan je Kasandra trudna upala sa konjaZmajSaBanje22 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 14:09sezona 3 epizoda 25: piskic od ljeta u drugi klub i u drugi gradsta li ce se desiti u sljedecoj epizodi i dali ce ipak preuzet zvijezdu
![]()
-
- Kontakt:
Mozes i ti bilo koji samo nemoj zvijezduzvezdas1922 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 16:12Nije bolest sve sto boli, nažalost. Ovdje pljuješ a na ulici se uvlačiš, i tako većina. Al Imat ćete priliku svi koji ovdje pisete preuzeti klub, ne morate Zvijezdu možete i neki manji klub.
-
- Kontakt:
Tip 2 prodano kako rekoše
Veliku stvar smo dobili dovodjenjem trenera Djekanovica. Samo da ima bolju ekipu, prvenstveno odbranu i dobrog spica, mozda jos jednog dobrog kreatora u vezi, sljedece sezone bi bili u samom vrhu tabele, mozda i u pl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.