FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2014, 19:17

Ajj sta Brzi propusti u pm ..mogo je jos jedan barem gol dati alahko je mogao i tri danas uvalit..jos sad opet asistencija ali prejaka lopta za Mehidica a bila je prejaka lopta...Umedjuvremenu Redzepi povecaje na 3-1
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2014, 19:20

Redžeeeeeeeeeeeeeeeeepi 3:1

Svi su na stadionu na nogama.ŠAMPIONI!

Send from Nokia 3310
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 24 maj 2014, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 maj 2014, 19:20

SaltCityAttack je napisao/la:Ajj sta Brzi propusti u pm ..mogo je jos jedan barem gol dati alahko je mogao i tri danas uvalit..jos sad opet asistencija ali prejaka lopta za Mehidica a bila je prejaka lopta...Umedjuvremenu Redzepi povecaje na 3-1
gotovo je gotovo :opaopa: :opaopa: :opaopa: idemo mi lagano u evropsku ligu sledece sezone. :bih:
stadion ce ispunjavati uslove,imamo covjeka koji je lud za slobodom,pa sta reci,da i mi uzivamo malo :P
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 24 maj 2014, 19:44

ovo danas je bila najgora tekma od kako je Ciro trener Slobode,jedini vrijedan paznje je Brzi,ostali 0 bodova,Krpic i Redzepi u ocitom padu forme,katastrofa..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 maj 2014, 19:46

zla2 je napisao/la:ovo danas je bila najgora tekma od kako je Ciro trener Slobode,jedini vrijedan paznje je Brzi,ostali 0 bodova,Krpic i Redzepi u ocitom padu forme,katastrofa..
nemogu ni igrati cijelu polusezonu dobro,moraju negdje i slabo odigrati,bolje sad,nego protiv gradine :)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 maj 2014, 19:56

zla2 je napisao/la:ovo danas je bila najgora tekma od kako je Ciro trener Slobode,jedini vrijedan paznje je Brzi,ostali 0 bodova,Krpic i Redzepi u ocitom padu forme,katastrofa..
Mene bi bilo sramota poslije svega napisati "katastrofa"...
075

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 maj 2014, 19:57

Slazem se "igru brisi, bodove pisi", uz Brzog bi dodao jos Salihovica koji je odigrao dosta dobro bez obzira na postignuti gol.

Sve u svemu najvaznija su tri boda, sada se okrecemo Gradini i ako Bog da uz dobru igru dolaze bodovi u Tuzlu.

Premijer ligo eto nas :mrgreen: :bow: :bih:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 24 maj 2014, 19:59

TzBulevar87 je napisao/la:
katastrofalna njihova igra? sta me ima bit sramota,ako su odigrali lose odigrali su..al eto uzeli smo 3 boda sto je bitnije

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 maj 2014, 20:04

zla2 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
katastrofalna njihova igra? sta me ima bit sramota,ako su odigrali lose odigrali su..al eto uzeli smo 3 boda sto je bitnije
Kad razgraničiš katastofalno od lošeg onda ćemo pričat... katastrofalno je kad ekipa ne pobjedi 7-8 utakmica zaredom, a pisat za dvojicu ponajboljih ove polusezone katastrofalno (u ekipi koja ima 11 pobjeda u 13 utakmica) je blago rečeno smiješno :crazy:

Uglavnom, slažem se, 3 bobe su najbitnije :D
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2014, 20:07

ma nije igra bila toliko losa koliko realizacija...opet smo se isfulali i opet protivnicki golman poludi protiv nas...dal ga nasi pogadjaju loptama il se svaki motivise ko zna,al svaki brani ko lud na Tusnju...osim Kemala Hadzica hahah, joj ko je nama branio u prvom dijelu sezone, sigurno najgori golman u ligi :roll:

Krpa los, Mujka je u puno boljoj formi..Redzepi takodjer, bez obzira na gol nista posebno i zato i djeluje da smo igrali toliko lose, al da smo dali samo one mrtve zicere bilo bi 5 ili 6-1 i sve bi bilo ok
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 maj 2014, 20:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nije igra bila toliko losa koliko realizacija...opet smo se isfulali i opet protivnicki golman poludi protiv nas...dal ga nasi pogadjaju loptama il se svaki motivise ko zna,al svaki brani ko lud na Tusnju...osim Kemala Hadzica hahah, joj ko je nama branio u prvom dijelu sezone, sigurno najgori golman u ligi :roll:

Krpa los, Mujka je u puno boljoj formi..Redzepi takodjer, bez obzira na gol nista posebno i zato i djeluje da smo igrali toliko lose, al da smo dali samo one mrtve zicere bilo bi 5 ili 6-1 i sve bi bilo ok
Mislim da se prvi put u potpunosti slažem sa tvojim postom :)
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 maj 2014, 20:10

ako smo imali toliko zicera znaci nije bilo katastrofa igra,jednostavno nece u gol..nemozemo ocekivati da pregazimo sve redom...malo su nam apetiti porasli sto se tice igre,hajde moze nam se :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 maj 2014, 20:14

i tako da umjesto 5 komada uvalimo mi iscekujemo kraj ko ozeblo sunce...igra nije toliko losa ali brate sta je sa realizacije :wtf: :wtf: ...napravili smo 5 mrtvih zicera i oni se nesto spetljaju...pa zabi to j.e.b.o. ga majka i fudbal i neke pete i neka dodavanja :evil: :evil: :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2014, 20:22

pa jbg neko ko je naucio gledati godinama fudbal u ovoj ligi bi nakon danasnje utakmice pisao hvalospjeve, 3 gola, xy sansi, 1 sut protivnika na go u citavoj tekmi, onda smo jedna od rijetkih ekipa u ovoj ligi sto IGRA fudbala itd itd...

al mi (bar ja licno) koji smo ipak naucili na PL koja, kakvo god smece bila, je klasu iznad ovog vec sad pocinjemo posmatrati ove igrace kroz prizmu toga koliko njih bi moglo igrati u PL i koji bi im bili dometi..i istina sa te strane nije obecavajuce...ali to ne treba da nas brine jer i onako ukoliko udjemo u PL dolazi najmanje 8-9 novih provjerenih igraca, a ako bude potrebe i vise.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 maj 2014, 20:26

Oni ti ga puše Azmireee... :mrgreen:

Mene više igra toliko ne zanima, normalno je da ne možeš uvijek postići 5-6 golova kod kuće. Bitno je da pobjeda niti u jednom momentu ne dolazi u pitanje i da igramo nikad bolje na Tušnju. :cool: Treba napomenuti da je Iskra bila odlično postavljena i da su jedna od boljih ekipa koje su gostovale u Tuzli, iako su ispali iz lige. Svakako im želim što brži povratak. Danas su pohvale zaslužili Brzi i Sale, odlično su odigrali obojica. :tokralju: Krpić i Redžepi su bili nešto slabiji, ali oprašta im se. Volio bih da Ćiro pruži Mujki priliku od starta, ali teško jer su ostala još samo 2 kola do kraja. Jednostavno, šefne želi mijenjati sastav koji pobjeđuje, što je u neku ruku logično i to poštujem.

Ostalo nam je još da odradimo posao u Srebreniku, a onda proslavimo titulu u zadnjem kolu protiv Igmana i stavimo tačku na tešku (ali uspješnu) sezonu. Ovaj igrački kadar je dovoljan za sredinu PL, a uz 2-3 pojačanja bi mogao biti plasiran u gornjem domu. Evropu ne želim spominjati još uvijek, jer je to samo san. Nisam za remont ekipe, nadam se da ćemo zadržati kostur ekipe i u Premu, ali i trenera, što je najvažnije. Što više igraju skupa, biće sve bolje i bolje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 maj 2014, 21:21

zaboravio sam spomenuti SRAMNU posjetu :oops: :oops: ....nije bilo ni 2000 ljudi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2014, 21:44

svaka im čast šta su sve uspjeli profulat' :facepalm: kod 2-1 sam strepio da opet neka frlja ne završi u golu .. stvarno je velika dilema koga stavit' da igra protiv Igmana, Sulju killera ili Mujku :D Brzi je brz :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2014, 21:50

Chinaglia je napisao/la: Brzi je brz :mrgreen:
Uvijek ću se sjećati kad sam ga iz zezancije pitao, a što su ti takav nadimak dali ? :mrgreen: :mrgreen:

Brzi je igračina bio i vraća se u formu polahko, uostalom i bio je u formi al kad ne igraš u Sarajevu šta očekivati :D Danas objasnio neke stvari
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2014, 21:57

al' kako sam se ismijao na ono izvođenje slobodnjaka iz kojeg je Brzi zabio :lol: rekoh, šta se posvađaše Oma i Redžepi :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2014, 22:01

Ćiro: Iskrini igrači igrali su kao drogirani

Još dva koraka dijele Slobodu od Premijer lige BiH. Klub koji je 23. maja 2012. godine spletom čudnih okolnosti poslije 43 godine napustio društvo najboljih ispred sebe ima Gradinu i Igman.

Obje momčadi su poklekle pred "crveno-crnima" u jesenjem dijelu sezone, a zbog toga u optimističnom tonu je i „preporoditelj“ tuzlanskog fudbala Miroslav Ćiro Blažević.

"Mi ćemo doživjeti promociju, budite sigurni. Još će nam draža biti titula zbog činjenice da nismo ni od koga dobili aut, ni jednu loptu“, govorio je nakon pobjede nad Iskrom popularni "trener svij trenera".

Ćiro je danas i najviše prestojao pored aut linije. Bugojanci su ga stavili na muke, jer su utakmicu otvorili eurogolom Benjamina Salkića.

"Strahovao sam, ali sam bio i siguran u našu pobjedu. Iskrini igrači su igrali kao drogirani, zaista su se borili, ali i mi smo veoma brzo preokrenuli rezultat", kaže on.

Sloboda je nadoknadila zimskih -5 u odnosu na Jedinstvo i trenutno na svom kontu ima +2. Dakle, sve u svojim rukama, a sa Tušnja pristižu pozitivne vijesti o tome kako klub već gleda u budućnost, odnosno da su preduzeti koraci neophodni u postupku licenciranja.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ciro-isk ... ani/131869" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.