Niste vi dobri u glavu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Znaci da odes u obdaniste dobio bi bolji argument. Sta ocekivati od pacenika kojem je svaka druga "midzet"JohnLennon je napisao/la:Oba puta nezasluzeno stigli do finala.Monolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Leo Gdjessi. Pravi carobnjak, udje na teren i nestane![]()
![]()
Lani u 1/2finalu LP protiv ChelseeCautinho je napisao/la:Neznam odakle ta tvrdnja da se Messi gubi u bitnim utakmicama?
![]()
![]()
![]()
Niste vi dobri u glavu.
Sportfanatik je napisao/la:U jednom mu je pomogao OvreboMonolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Jao teorije. Ako ćemo tako, eto Milanova igra je da se povuče i čeka svoje prilike, i šta ćemo sad?jasko_juve je napisao/la: nadji mi ti jednu ekipu na svijetu koja ce igrat protiv Barcelone i pobijedit, al pazi IGRAT a ne povuc se,nabijat lopte i tako te stvari. Te ekipe nema. Sve ce ekipe igat svoju igru protiv svih ekipa na svijetu sem protiv Barcelone. Tad se sve mijenja. A zasto? Zato sto su jednostavno najbolji, malo realnosti nije na odmet. Cao cao..
Messi je 16 bodova ispred malog Reala VELIKIH 16 BODOVA !JohnLennon je napisao/la:
Ajde sta se brinete. Bice penal.
Sportfanatik je napisao/la:U jednom mu je pomogao OvreboMonolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Al ta Milanova igra je samo protiv Barcelone ove sezone i ovo veceras, Milan tako nije igrao dosad ni u Seria A ni u CL..80% vremena su bili svi na svojoj polovici.. nebitno je,samo kazem da treba bit realan i rec da je Barcelona najbolja,bez obzira ovo veceras.Sveti je napisao/la:Jao teorije. Ako ćemo tako, eto Milanova igra je da se povuče i čeka svoje prilike, i šta ćemo sad?jasko_juve je napisao/la: nadji mi ti jednu ekipu na svijetu koja ce igrat protiv Barcelone i pobijedit, al pazi IGRAT a ne povuc se,nabijat lopte i tako te stvari. Te ekipe nema. Sve ce ekipe igat svoju igru protiv svih ekipa na svijetu sem protiv Barcelone. Tad se sve mijenja. A zasto? Zato sto su jednostavno najbolji, malo realnosti nije na odmet. Cao cao..
Zasto igrati Barcinu igru ? Znaci otvori se da Barca pobjedi malo sutra,sto se Barca ne povuce ako je vec fazon u taktici.Milan ima puno pravo da slavi pobjedu jer su nadigrali Barcu.jasko_juve je napisao/la:nadji mi ti jednu ekipu na svijetu koja ce igrat protiv Barcelone i pobijedit, al pazi IGRAT a ne povuc se,nabijat lopte i tako te stvari. Te ekipe nema. Sve ce ekipe igat svoju igru protiv svih ekipa na svijetu sem protiv Barcelone. Tad se sve mijenja. A zasto? Zato sto su jednostavno najbolji, malo realnosti nije na odmet. Cao cao..supermario je napisao/la:Ako Barca kojim slucajem osvoji ovu LP onda mozes s pravom reci da je najbolji klub na svijetu, ali bi voli da mi kazes samo jednu jedinu cinjenicu po cemu je Barsa u zadnje dvije sezone najbolji tim na svijetu. Pazi - samo jedan argument trazim![]()
![]()
Do tada ovo tvoje
apsolutno ne vrijedi ni sekunde vise. Pozzzjasko_juve je napisao/la:najboljoj ekipi na svijetu
Kako mozes tu utakmicu uzeti? Kao prvo,Messi je odigrao vise vazniji utakmica od tog polufinala protiv Chelsea.Dva puta u finalu,zabio gol i odigrao dobro.Sportfanatik je napisao/la:Lani u 1/2finalu LP protiv ChelseeCautinho je napisao/la:Neznam odakle ta tvrdnja da se Messi gubi u bitnim utakmicama?
![]()
![]()
![]()
Niste vi dobri u glavu.
LJUDI NE SIKIRAJTE SE!!! ŽIV JE!!!!Romariooo je napisao/la:najsmjesniji su ovi sto spominju sudjenje i overba, a vidjeli smo veceras da se asistencije rukama ne sviraju, a te asistencije bi bile svirane i u kosarci i odbojci kao dupla ili nošena
hegemonija nije rekla zadnju rijec, veceras je katastrofalno lose odigrala, ali sve ce biti nadoknadjeno u revansu, bice golova i vise nego sto je dovoljno za prolaz, no sikiriki, nek se misevi izivljajavaju do revansa, kasnije ce ponovo u rupe
Messi je za Gerrada igracinaJohnLennon je napisao/la:Oba puta nezasluzeno stigli do finala.Monolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Leo Gdjessi. Pravi carobnjak, udje na teren i nestane![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.