Šta napisa i osta živkobe24 je napisao/la:Slazem se, ima 10-ak kilograma viska

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Šta napisa i osta živkobe24 je napisao/la:Slazem se, ima 10-ak kilograma viska
Ne znam da li si vidio Stana ikad bez majice, mašina, čovjek je fizički vrhunski spreman, on možda tako izgleda kao da ima viška kila ali nije.kobe24 je napisao/la:Slazem se, ima 10-ak kilograma viska i nije u stanju pravovremeno stizati na lopte na brzim podlogama, ali kad se uzme u obzir da Damir nema jake udarce i da nerijetko drugi servis bude max 120km/h, onda za to i ne treba biti nesto pretjerano pokretljiv.Unofficialpage je napisao/la:Ima jednu slabu tačku a to je kretanje, a ako Damir to bude iskorištavao na njbolji mogući način onda ovi razarajući udarci neće imati efekta jer Stan da bi to udarao mora namjestiti a na ovom brzom terenu teško da će to moći, kao što je radi(o) na AO i RG.kobe24 je napisao/la:Mozemo se mi nadati dobrom i neizvjesnom mecu Damira sa Vavrinkom (ja bih najradije da ga Damke razbije), ali treba biti realan. Vavrinka gotovo da nema slabu tacku i igraci Damirovog nivoa njemu ne predstavljaju gotovo nikakvu prijetnju. Stan je trenutno daleko kvalitetniji od Delpa i on gotovo da nema loseg udarca. Delpo je na bekendu los, jer igra iskljucivo slajs, ali Svajcarac ima najubojitiji jednorucni bekend, kome lijek nisu mogli naci ni najbolji teniseri svijeta. Servis vrlodobar, forhend snazan, ravan i razarajuci. Jedina sansa je ovo sto ste vec pisali - Stan je sklon oscilacijama i obicno nakon GS-a odigra mnogo losije na narednom turniru. Bilo bi lijepo da Damir taj mec odradi opusteno kao protiv Argentinca, da gine za svaku loptu i sasvim sigurno nece razocarati. Pobjeda bi svakako bila velika senzacija.
Da budem iskren, ja sam ocekivao da ce i Delpu uzeti 6-7 gejmova, a na kraju je imao pristojnu priliku i da ga dobije. Nadam se da ce u najgorem slucaju isto tako proci i sa Stanom, a pobjeda bi sve nas itekako obradovala.
shminka je napisao/la:A o kome se radi kad mu pogledaš u stomak, ako se ne radi o sportisti, pijanica neka lokalna?
O tenisu fkt nemamo šta raspravljati, jer si na nivou donošenja zaključaka čisto po imenima tenisera, bez neke detaljne analize same igre. Jasno je da je Stanov napadački arsenal preatraktivan i da se lako čovjek zanese i pomisli da on čistom ofanzivom dobija svoje mečeve, ali to je daleko od istine. Postao je bolji igrač od kako je popravio defanzivu i čistom ofanzivom Novaka nikada ne bi mogao dobiti. Pogledaj sažetak meča Nishikori Stan sa USOa, vidjet ćeš da je isključivo defanzivom okrenuo taj meč.
A eto, sasvim je normalno ocekivati da dobije igrace koji su osvajali GS titule, bijedili najbolje tenisere u zadnjih 10-15 godina, a i trenutno su sami vrh svjetskog tenisa.shminka je napisao/la:Ma da, bolje ti vidiš kroz majicu kako stvari stoje sa njegovim stomakom. Gdje sam napisao da se loše kreće? Ništa, nastavi nam analizirati kako stvari stoje, valjda si se trebao zapitati kako ga to Delpo nije ostavio na tih 6-7 gemova koje si mu ti jednostavnom i najrealnijom analizom dodijelio, a ne nastaviti po istom pa mu i protiv Wawrinke dati opet 6-7 gemova i po završetku meča opet biti iznenadjen.
Da, ali ces svejedno svaki put ici na te favorite.BosnaSTL je napisao/la:Kad bi gledali po rakingu I kad bi favoriti uvijek pobjedidjivali nikad nebi pao na kladionici .
E čuj nećeškobe24 je napisao/la:Da, ali ces svejedno svaki put ici na te favorite.BosnaSTL je napisao/la:Kad bi gledali po rakingu I kad bi favoriti uvijek pobjedidjivali nikad nebi pao na kladionici .![]()
Da sutra igraju lupam Sela i Raonic, neces sigurno staviti kec na Selu samo zato sto mu Raonic odgovara kao igrac (navodim bezveze primjer samo na osnovu njihovih kvaliteta i pozicija na ATP-u, nevezano da li mu ovaj stvarno odgovara).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.