Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Svi su računali da sa pravim pojačanjima bi RvP ostao,jer svi su ovi igrači došli prije nego je on otišao.Zamisli koju bi onda širinu imali kad bi u napadu imali Girouda,Poldija i RvP-a,u veznom redu Santi + Song i ekipa ..msm da je Wenger računao sa njima dvojicom i to bi bila ekipa koja bi sigurno mogla napasti neki trofej
- Marsal
- Kontakt:
Ne pretjeruj.VGS je napisao/la:ovaj je izgradjen igrac koji sada igra maltene na vrhuncu karijere i tesko ce puno bolje a ovo dosad je za mene cisti maneken. Nek ide na Fashion TV on nije za Arsenala. Gerva bolji 3 puta
Giroud vrlo lako može biti late bloomer poput miliona ostalih igrača, Luca Toni, Burak Yilmaz, Didier Drogba... činjenica je da ima napadača koji eksplodiraju tek u kasnim dvadesetima i giroudu je trenutno tek 26, znači on prije svega fizički ima još nekih 6 sezona ispred sebe na top levelu. I ne vidim čemu toliko hejtanje, doduše i ja mu spiskam i sve opsujem ali ove godine lik stvarno nema prilika tj vezni red ga ne gura u šansu toliko često.
Pa gle Mandzukiuca, stotinke od bolji od Oliviera nije ali fantastičan je kad ima fantastičnu ekipu iza sebe i trenera koji zna da ga koristi, da mu prilagodi igru. Giroud to nema...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kralju mozes ti pricati sta hoces, al spomenuces me i kad se bude zavrsavala iduca sezona ovaj ce zabiti poneki gol za 2,5 metra i vaditi se svojim fenomenalnim asistencijamaMarsal je napisao/la:Ne pretjeruj.VGS je napisao/la:ovaj je izgradjen igrac koji sada igra maltene na vrhuncu karijere i tesko ce puno bolje a ovo dosad je za mene cisti maneken. Nek ide na Fashion TV on nije za Arsenala. Gerva bolji 3 puta
Giroud vrlo lako može biti late bloomer poput miliona ostalih igrača, Luca Toni, Burak Yilmaz, Didier Drogba... činjenica je da ima napadača koji eksplodiraju tek u kasnim dvadesetima i giroudu je trenutno tek 26, znači on prije svega fizički ima još nekih 6 sezona ispred sebe na top levelu. I ne vidim čemu toliko hejtanje, doduše i ja mu spiskam i sve opsujem ali ove godine lik stvarno nema prilika tj vezni red ga ne gura u šansu toliko često.
Pa gle Mandzukiuca, stotinke od bolji od Oliviera nije ali fantastičan je kad ima fantastičnu ekipu iza sebe i trenera koji zna da ga koristi, da mu prilagodi igru. Giroud to nema...
On nije dovoljno kvalitetan napadac za Arsenal, moje misljenje

@Rokfeler, mozes li mi reci s koliko je godina RvP dosao u Arsenal ? Da li je bio jedini spic u timu kao sto je to Giroud danas?
P.s. Procackaj po yt, i usporedi prvih 5 golova Girouda i RvPa, ako cemo se vec bakcati sa tim retardiranim statistikama. Ne znam odakle ih vadis vise...
P.s. Procackaj po yt, i usporedi prvih 5 golova Girouda i RvPa, ako cemo se vec bakcati sa tim retardiranim statistikama. Ne znam odakle ih vadis vise...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- Marsal
- Kontakt:
Ja mu dajem još iduću sezonu fajde da pokaže napredak u igri. Iduce godine ako bude prvotimac i ne postigne 15 golova u Premiershipu ja sam za njegov odlazak, a ako je istina da ćemo dovesti Villu ili Jovetića i Žironja bude klupa i ponekad prvotimac minimum 10 premijerligaških golova je donja granica.VGS je napisao/la: Kralju mozes ti pricati sta hoces, al spomenuces me i kad se bude zavrsavala iduca sezona ovaj ce zabiti poneki gol za 2,5 metra i vaditi se svojim fenomenalnim asistencijama
On nije dovoljno kvalitetan napadac za Arsenal, moje misljenje
Da nije dovoljno kvalitetan napadač za nas to i ja mislim, ali isto mislim da ima potencijala da postane dovoljno kvalitetan. Bumo videli sve iduće godine.
Zamisli uz ova pojačanja da su još ostali Song, Nasri i Fabregas.. Pa i ja bih dao 15 - ak golova 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Marsal
- Kontakt:
Da je ostao samo Fabregas... uz Bergkampa i Anrija najveći genije koji je nosio Arsenalov dres.Toxicity je napisao/la:Zamisli uz ova pojačanja da su još ostali Song, Nasri i Fabregas.. Pa i ja bih dao 15 - ak golova
Song je uvijek bio prosječan igrač, a Nasri uvijek lahko zamjenljiv.
- Rockefeller
- Kontakt:
Znam kad je došao, sa 21. godinom. A evo ti Robina sa 25 godina: 28 utakmica, 11 golova. To je bilo nakon 4 provedene godine u Arsenalu.Deniro je napisao/la:@Rokfeler, mozes li mi reci s koliko je godina RvP dosao u Arsenal ? Da li je bio jedini spic u timu kao sto je to Giroud danas?
Sa 26 godina? 16 utakmica, 9 golova. Nije da je stalno bio na klupi.
I što to mene interesuje je li Robin bio jedini špic u Arsenalu? Da mu Eduardo nije možda oduzeo mjesto? Arsenal je prije igrao 4-4-2 formaciju, vazda mjesta za dva napadača. I još sa Fabregasom iza sebe.

Pogledao sam. I šta ćeš ako ti kažem da su Giroudovi ljepši?

Dakle,Giroud iduce sezone mora u 28 utakmica dati 20 golova i zabijati u prosjeku svakih 97,3 minuta da bi ga poredili s Drogbom,krupan zalogaj 

- Marsal
- Kontakt:
Haha iduće godine je nayebo.chily-rz je napisao/la:Dakle,Giroud iduce sezone mora u 28 utakmica dati 20 golova i zabijati u prosjeku svakih 97,3 minuta da bi ga poredili s Drogbom,krupan zalogaj
A tko je sad to po vama napadač za nas..Cavani ? Falcao ? tko to garantuje da bi se snašli kod nas? da bi se isplatili ?
Nikad se nezna dal će se pogodit ili ne sa pojačanjem,da Giroud pune mreže svaku utakmicu ljubili bi dupe Wengeru
Nikad se nezna dal će se pogodit ili ne sa pojačanjem,da Giroud pune mreže svaku utakmicu ljubili bi dupe Wengeru
Drogba je mala maca, kakva zvijer ce bit Žironja sljedece sezone 

- Rockefeller
- Kontakt:
Dajte mu ovu sezonu vremena. Sledeće ide preko 20.
@Marsale, on tu kvotu od 20 golova može ispuniti već ove sezone. Mala cifra, pet golova mu fali.

@Marsale, on tu kvotu od 20 golova može ispuniti već ove sezone. Mala cifra, pet golova mu fali.

ako nam sljedece sezone bude 1. napadac i ako bude prosao bez nekih vecih ozljeda, mislim da ce imati na kontu 20+ golova (u ligi)

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jedino sto ja imam protiv njeg je sto ne koristi svoje tijelo vise fizicki da zastiti loptu ili primi. Doduse i Dzeko je bio takav, pa odjednom covjek u skoku cuva igraca i prima loptu. Engleska je veoma fizicki zahtjevna liga, tako da tek slijedece godine mozemo ocekivati da bude na idealnom fizickom nivou. Kao i Cazorla, mislim da bi trebao on biti jos bolji slijedece godine. Naravno to je teorija, praksa je nesto drugo.
Celik!3,2,2.
Song prosjecan bio ?

- Marsal
- Kontakt:
Poprilično.Edin.- je napisao/la:Song prosjecan bio ?![]()
Toliko da se njegov izostanak ne osjeti. Nikako. 

Nebi se osjetio da je dovedena zamjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.