Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 17 mar 2013, 22:53

Svi su računali da sa pravim pojačanjima bi RvP ostao,jer svi su ovi igrači došli prije nego je on otišao.Zamisli koju bi onda širinu imali kad bi u napadu imali Girouda,Poldija i RvP-a,u veznom redu Santi + Song i ekipa ..msm da je Wenger računao sa njima dvojicom i to bi bila ekipa koja bi sigurno mogla napasti neki trofej

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2013, 22:58

VGS je napisao/la:ovaj je izgradjen igrac koji sada igra maltene na vrhuncu karijere i tesko ce puno bolje a ovo dosad je za mene cisti maneken. Nek ide na Fashion TV on nije za Arsenala. Gerva bolji 3 puta
Ne pretjeruj.

Giroud vrlo lako može biti late bloomer poput miliona ostalih igrača, Luca Toni, Burak Yilmaz, Didier Drogba... činjenica je da ima napadača koji eksplodiraju tek u kasnim dvadesetima i giroudu je trenutno tek 26, znači on prije svega fizički ima još nekih 6 sezona ispred sebe na top levelu. I ne vidim čemu toliko hejtanje, doduše i ja mu spiskam i sve opsujem ali ove godine lik stvarno nema prilika tj vezni red ga ne gura u šansu toliko često.

Pa gle Mandzukiuca, stotinke od bolji od Oliviera nije ali fantastičan je kad ima fantastičnu ekipu iza sebe i trenera koji zna da ga koristi, da mu prilagodi igru. Giroud to nema...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 17 mar 2013, 23:00

Marsal je napisao/la:
VGS je napisao/la:ovaj je izgradjen igrac koji sada igra maltene na vrhuncu karijere i tesko ce puno bolje a ovo dosad je za mene cisti maneken. Nek ide na Fashion TV on nije za Arsenala. Gerva bolji 3 puta
Ne pretjeruj.

Giroud vrlo lako može biti late bloomer poput miliona ostalih igrača, Luca Toni, Burak Yilmaz, Didier Drogba... činjenica je da ima napadača koji eksplodiraju tek u kasnim dvadesetima i giroudu je trenutno tek 26, znači on prije svega fizički ima još nekih 6 sezona ispred sebe na top levelu. I ne vidim čemu toliko hejtanje, doduše i ja mu spiskam i sve opsujem ali ove godine lik stvarno nema prilika tj vezni red ga ne gura u šansu toliko često.

Pa gle Mandzukiuca, stotinke od bolji od Oliviera nije ali fantastičan je kad ima fantastičnu ekipu iza sebe i trenera koji zna da ga koristi, da mu prilagodi igru. Giroud to nema...
Kralju mozes ti pricati sta hoces, al spomenuces me i kad se bude zavrsavala iduca sezona ovaj ce zabiti poneki gol za 2,5 metra i vaditi se svojim fenomenalnim asistencijama

On nije dovoljno kvalitetan napadac za Arsenal, moje misljenje :)

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 17 mar 2013, 23:02

@Rokfeler, mozes li mi reci s koliko je godina RvP dosao u Arsenal ? Da li je bio jedini spic u timu kao sto je to Giroud danas?

P.s. Procackaj po yt, i usporedi prvih 5 golova Girouda i RvPa, ako cemo se vec bakcati sa tim retardiranim statistikama. Ne znam odakle ih vadis vise...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2013, 23:06

VGS je napisao/la: Kralju mozes ti pricati sta hoces, al spomenuces me i kad se bude zavrsavala iduca sezona ovaj ce zabiti poneki gol za 2,5 metra i vaditi se svojim fenomenalnim asistencijama

On nije dovoljno kvalitetan napadac za Arsenal, moje misljenje :)
Ja mu dajem još iduću sezonu fajde da pokaže napredak u igri. Iduce godine ako bude prvotimac i ne postigne 15 golova u Premiershipu ja sam za njegov odlazak, a ako je istina da ćemo dovesti Villu ili Jovetića i Žironja bude klupa i ponekad prvotimac minimum 10 premijerligaških golova je donja granica.

Da nije dovoljno kvalitetan napadač za nas to i ja mislim, ali isto mislim da ima potencijala da postane dovoljno kvalitetan. Bumo videli sve iduće godine.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 mar 2013, 23:08

Zamisli uz ova pojačanja da su još ostali Song, Nasri i Fabregas.. Pa i ja bih dao 15 - ak golova :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2013, 23:10

Toxicity je napisao/la:Zamisli uz ova pojačanja da su još ostali Song, Nasri i Fabregas.. Pa i ja bih dao 15 - ak golova :mrgreen:
Da je ostao samo Fabregas... uz Bergkampa i Anrija najveći genije koji je nosio Arsenalov dres.
Song je uvijek bio prosječan igrač, a Nasri uvijek lahko zamjenljiv.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 mar 2013, 23:17

Deniro je napisao/la:@Rokfeler, mozes li mi reci s koliko je godina RvP dosao u Arsenal ? Da li je bio jedini spic u timu kao sto je to Giroud danas?

P.s. Procackaj po yt, i usporedi prvih 5 golova Girouda i RvPa, ako cemo se vec bakcati sa tim retardiranim statistikama. Ne znam odakle ih vadis vise...
Znam kad je došao, sa 21. godinom. A evo ti Robina sa 25 godina: 28 utakmica, 11 golova. To je bilo nakon 4 provedene godine u Arsenalu.

Sa 26 godina? 16 utakmica, 9 golova. Nije da je stalno bio na klupi.

I što to mene interesuje je li Robin bio jedini špic u Arsenalu? Da mu Eduardo nije možda oduzeo mjesto? Arsenal je prije igrao 4-4-2 formaciju, vazda mjesta za dva napadača. I još sa Fabregasom iza sebe. ;)

Pogledao sam. I šta ćeš ako ti kažem da su Giroudovi ljepši? :?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 mar 2013, 23:28

Dakle,Giroud iduce sezone mora u 28 utakmica dati 20 golova i zabijati u prosjeku svakih 97,3 minuta da bi ga poredili s Drogbom,krupan zalogaj :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2013, 23:30

chily-rz je napisao/la:Dakle,Giroud iduce sezone mora u 28 utakmica dati 20 golova i zabijati u prosjeku svakih 97,3 minuta da bi ga poredili s Drogbom,krupan zalogaj :mrgreen:
Haha iduće godine je nayebo.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 mar 2013, 23:34

A tko je sad to po vama napadač za nas..Cavani ? Falcao ? tko to garantuje da bi se snašli kod nas? da bi se isplatili ?

Nikad se nezna dal će se pogodit ili ne sa pojačanjem,da Giroud pune mreže svaku utakmicu ljubili bi dupe Wengeru

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 mar 2013, 23:41

Drogba je mala maca, kakva zvijer ce bit Žironja sljedece sezone :mrgreen:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 mar 2013, 23:43

Dajte mu ovu sezonu vremena. Sledeće ide preko 20. 8-)

@Marsale, on tu kvotu od 20 golova može ispuniti već ove sezone. Mala cifra, pet golova mu fali. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 mar 2013, 23:44

Ebo majku,kad god otvorim ovu temu uvijek se raspravlja o Girodu. :(
1946

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 mar 2013, 23:46

ako nam sljedece sezone bude 1. napadac i ako bude prosao bez nekih vecih ozljeda, mislim da ce imati na kontu 20+ golova (u ligi)

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 mar 2013, 23:48

Jedino sto ja imam protiv njeg je sto ne koristi svoje tijelo vise fizicki da zastiti loptu ili primi. Doduse i Dzeko je bio takav, pa odjednom covjek u skoku cuva igraca i prima loptu. Engleska je veoma fizicki zahtjevna liga, tako da tek slijedece godine mozemo ocekivati da bude na idealnom fizickom nivou. Kao i Cazorla, mislim da bi trebao on biti jos bolji slijedece godine. Naravno to je teorija, praksa je nesto drugo.
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 17 mar 2013, 23:52

Song prosjecan bio ? :roll:

:lol: :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2013, 23:54

Edin.- je napisao/la:Song prosjecan bio ? :roll:
Poprilično.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 17 mar 2013, 23:55

Toliko da se njegov izostanak ne osjeti. Nikako. 8-)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 mar 2013, 23:56

Nebi se osjetio da je dovedena zamjena.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.