Tako su pisali za Vranjesa kad je bio ovdje a čovjek razvaljuje 2 godine poslije.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:43Jos je neko od vasih pitao za Lendru i Stilu.Vjerovatno niste upratili kakve partije pruzaju u ovih zadnjih 6 mjeseci.Molite Boga da sutra zaigraju jer bi u startu vi imali prednost od dva igraca vise.Mozda bi i proigrali kad bi ih sa dobrom cifrom pogurala vjetnamska prcija ali koliko cujem i oni gore za kifle nemaju tako da ni od guranja nista.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:09Sutra je moguce da Subić krene kao krilo a Ćosić na beka (ne bi bio prvi put).braco je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:05
To sam i ja htio napisati, Meleg je više ofanzivni vezni nego krilo. Nema on neku brzinu za krilo, Iskreno mene čudi i da igra nekad centralnog veznog jer nisam siguran baš da ima neke jake motoričke sposobnosti. To me naprimjer jako iznenadilo u onom meču u BL kad ste nas dobili 4-3 i kad sam prije tekme čitao postave i vidim Vlado ga stavio da povučenije igra s obzirom da je on po meni više ona tipa old school desetka poput Štilića, Zebe, Đurića i slično. Mada s obzirom da vam je alternativa za Ziljkića onaj Makedonac, nije ni čudo da igra Meleg tu.
U veznom Donald bi trebao poceti, jer ima poprilicnu prednost u brzini i snazi naspram vaseg Bojo-a, a Meleg u drugom da udje svjez.
Zna li se za Lendrica i Stilica, kakav im je status za sutra?
Ne slušajte ove naše strucnjake, Stila je majstor i treba da igra..