FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
momci jel ko zna raspored ovih pripremnih tekmi u januaru.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Za Lewu cekamo potvrdu gdje prelazi, to je i najavio da ce objaviti 2.1.2014, a sada da li ce to objaviti danas ili sutra to je nepoznato,ali u narednim danima ce se sve znati.Lucryler je napisao/la:Ima li kakvih informacija u vezi Lewe i Draxlera?
Sto se tice Draxlera,on nije tema rasprave u Bavarskoj.
@PEP
Pripremne utakmice :
9.1.2014 Al-Merrakih SC-Bayern Munchen
13.1.2014. KUwait SC-Bayern Munchen
19.1.2014. se igraci vracaju u Munchen a Bundesliga se nastavlja 24.1 kada gostujemo Munchengladbachu
Ja evo citam na fejsbuku kako ce ljekarski za Lewandowskog biti jos malo pa obavljen, a ozvanicen transfer kroz sedmicu, pa i da je poslata ponuda za Davida Luiza u Chelsea, a kako prenosi Tuttosport, Mandzukic bi mogao u
Juve, Conte je navodno dao izjavu kako bi bio idealan partner Carlosu Tevezu.
Juve, Conte je navodno dao izjavu kako bi bio idealan partner Carlosu Tevezu.
Ovako to izgleda kad se naše balerine razmašu po katarskim njivama 

Iskreno, ja ne bih volio da Lewa dođe, nešto me to tangira. Jest dobar, jest žut, jest napadač, ali nema mi onaj neki osjećaj za feeling da je to to

Iskreno, ja ne bih volio da Lewa dođe, nešto me to tangira. Jest dobar, jest žut, jest napadač, ali nema mi onaj neki osjećaj za feeling da je to to

Sent from my Philips Smart TV.
Bayern neće slati ponudu za Luiza u januaru već na ljeto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Badstuber izjavio kako se nada da ce vratiti formu na vrijeme i imati priliku da zaigra u Brazilu.
Bas mu se zuri da dozivi novu povredu
Bas mu se zuri da dozivi novu povredu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
e de mi objasni kako to nema osjecaj za feeling, svega tidr.adnan je napisao/la:Ovako to izgleda kad se naše balerine razmašu po katarskim njivama

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj na doktora, ruke sijecem.
Inace, taj osjecaj za feeling je sala iz vica pa se Ado prisjetio toga i nasalio se. Svakako da je on prepoznatljiv po takvim stvarima za nas malo aktivnije forumase.
Inace doktore, primirisaces ti Lewu, samo polako. Kao i mnogi drugi koji ga ne gotive.

Inace, taj osjecaj za feeling je sala iz vica pa se Ado prisjetio toga i nasalio se. Svakako da je on prepoznatljiv po takvim stvarima za nas malo aktivnije forumase.

Inace doktore, primirisaces ti Lewu, samo polako. Kao i mnogi drugi koji ga ne gotive.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovdje još ubaci utakmicu sa Salzburgom 18.01.anelbavarac je napisao/la:Za Lewu cekamo potvrdu gdje prelazi, to je i najavio da ce objaviti 2.1.2014, a sada da li ce to objaviti danas ili sutra to je nepoznato,ali u narednim danima ce se sve znati.Lucryler je napisao/la:Ima li kakvih informacija u vezi Lewe i Draxlera?
@PEP
Pripremne utakmice :
19.1.2014. se igraci vracaju u Munchen a Bundesliga se nastavlja 24.1 kada gostujemo Munchengladbachu
- anelbavarac
- Kontakt:
Ubacio samSaurman je napisao/la:Ovdje još ubaci utakmicu sa Salzburgom 18.01.anelbavarac je napisao/la:Za Lewu cekamo potvrdu gdje prelazi, to je i najavio da ce objaviti 2.1.2014, a sada da li ce to objaviti danas ili sutra to je nepoznato,ali u narednim danima ce se sve znati.Lucryler je napisao/la:Ima li kakvih informacija u vezi Lewe i Draxlera?
@PEP
Pripremne utakmice :
18.1.2014. Salzburg-Bayern Munchen

Dokture p.rčiš li išta?dr.adnan je napisao/la:Iskreno, ja ne bih volio da Lewa dođe, nešto me to tangira. Jest dobar, jest žut, jest napadač, ali nema mi onaj neki osjećaj za feeling da je to to

Jer jbga ovakvo mišljenje može prouzrokovati samo nedostatak seksa.

(

Jer slušajte :ugeek: (čika sa bradicom i štapom što prstom kazuje)

Lewandovski Robert aka najdominantniji napadač dunjaluka jeste najbolji napadač današnjice, ma bez premca.
Ono što on za ekipu radi niko na svijetu ne može, fudbal doživljava evoluciju napadača, a Poljak je upravo to.

Onako trčati, pokrivati prostor, onako skakati, yebote ni Isinbajeva s motkom onako ne skače

ne leđima po 2-3 mrge pronosati, Realu petardu, peticu zabiti, našem moćnom Bayi je mudo pokazao,
od Boatenga budalu pravio, Pepeu, Ramosu, Kompaniji i ostalim mrgudima, te Arsenalovoj nejači tiketu levata kačio...

Yebote ne bih žalio kad bi naši novi rekord na transfer postavili samo da ga dovedu, a ovako igračina džaba dolazi.

Vau, vau, vau

-----------------------------------------
Rafko podužio!

Ovaj Hantro ovdje dođe samo kad treba popit'

pr.či ga lik se javlja svake godine 31.decembra.

Hahaha, jesam mu ga šukn'o.

secer u penziji

seceru šta uradi, ne znam je li mi žalije što si zakon prekršio

Šteta je umanjena jer sam i sam na odmoru...
uzdravlje

Svim fanovima, navijačima bavarskog giganta SRETNA NOVA 2014. GODINA. Da bude uspješna i na privatnom i na poslovnom planu (onim nekima i na školskom i fakultetskom....
) i naravno da nas Bayern obraduje opet sviju s velikim uspjesima. Iste želje važe i za druge forumaše s kojima se može normalno diskutovati, bez nekih preseravanja i glupiranja.....
Nije sad da se ne smijemo zahebavat, to uvijek, ali zna se na šta se ova prethodna rečenica odnosila.
I vidim da je kod našeg doktora Ade, proradio glas razuma. Doktore, u tebe nikad nisam sumnjao......

I vidim da je kod našeg doktora Ade, proradio glas razuma. Doktore, u tebe nikad nisam sumnjao......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Shaqiri jedva čeka preći u tim koji godinama ne igra CL.nerkolfc je napisao/la:Ma nije valjda da i Draxler ide kod vas? Pa to nije humanoAko on dođe treba osloboditi Šaćira i poslati ga negdje u Liverpool gdje ce igrati svaku
- BavaracZenica
- Kontakt:
Braco moja mila, sta radimo ovom Zalgirisu u Po Kaunasa
:)
preko 20 razlike vodimo, bez naseg Djedovica koji je povredjen, ova ekipa moze puno, pogotovo u narednim godinama..
bas su se ugledali na nase nogometase
:)

preko 20 razlike vodimo, bez naseg Djedovica koji je povredjen, ova ekipa moze puno, pogotovo u narednim godinama..
bas su se ugledali na nase nogometase

FC Bayern !!!!!
Mario madzukic ce ostati u bayernu i u slucaju dolaska lewandovskog rekao je menadzer mandzukica.Prenosi sportski porta fourfourtwo.
Rano je za takve tvrdnje, ali isto tako nije isključeno da Mario ostane. Ako je suditi po zadnjim izjavama, prije će se Mandžukić hrvati sa Poljakom nego što će podići bijelu zastavu i podvijenog repa napustiti klub.PEP je napisao/la:Mario madzukic ce ostati u bayernu i u slucaju dolaska lewandovskog rekao je menadzer mandzukica.Prenosi sportski porta fourfourtwo.
Nemaa uzbune oko Draxlera

Ona naša bivša sramota ponovo se rezili. Lell je opet pokazao mišiće na slabijem polu. Izgleda da ga draga ponovo vara (ako je ona ista što je Ballack prčio

Jes, jees. Samo što mu namah traže zamjenu.Klare je napisao/la: Rafko podužio!

Đesi bio, bolan ne bio.

Veoma lijep klip sa Gvardinim Bayernom.
http://www.marca.com/2013/12/31/futbol/ ... 05067.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la: (ako je ona ista što je Ballack prčio ).
ne ne to je ona sto ju je voz sprcio na ilidzi

Jedina stvar koju bi promjenio u svom Bayernu je da pocnu kupovati igrace iz drugih liga,kako je krenulo necemo imati konkurenciju u BL 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Red je da se Kroosonji cestita 24. rodjendan, zasluzio je ovu cestitku svojim igrama ove sezone.
Postao je jedan od najvaznijih igraca u veznom redu, postao je motor ekipe.
U ligi jos uvijek prebiremo po kostima onih koji su nezahvalni i onim koje je brzo stecena slava olako pokvarila.
Kako drugacije da ih unistis nego da im uzmes igraca i da ih porazis igrom.

Postao je jedan od najvaznijih igraca u veznom redu, postao je motor ekipe.

To se svakako radi a dokaz su Javi i Thiago.autogol je napisao/la:Jedina stvar koju bi promjenio u svom Bayernu je da pocnu kupovati igrace iz drugih liga,kako je krenulo necemo imati konkurenciju u BL
U ligi jos uvijek prebiremo po kostima onih koji su nezahvalni i onim koje je brzo stecena slava olako pokvarila.

Kako drugacije da ih unistis nego da im uzmes igraca i da ih porazis igrom.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 jan 2014, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nikakvih vijesti za Lewu
Da li je moguce da ta masina nece obuci sveti crveni dres
To bi bila katastrofa neprevazidjenih razmjera..
Svaki realan navijac Bayerna ce priznati da ako dodje Lewa, karijera Mandze u dresu Bayerna je zavrsena.
Mjesta za obojicu nema,to je je jasno, Mandzin doprinos ovakvom Bayernu je ogroman,ali dolaskom boljeg mjesta za Mandzinatora nece biti.

Da li je moguce da ta masina nece obuci sveti crveni dres

To bi bila katastrofa neprevazidjenih razmjera..
Svaki realan navijac Bayerna ce priznati da ako dodje Lewa, karijera Mandze u dresu Bayerna je zavrsena.
Mjesta za obojicu nema,to je je jasno, Mandzin doprinos ovakvom Bayernu je ogroman,ali dolaskom boljeg mjesta za Mandzinatora nece biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.