Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zajebace i Drazenka... Mali rastura!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
(9.5)Francuska - Lauvergne J. - 1 57.5/Toulouse - Chambery - 1
HVALA LIJEPO
DOSTA ZA VECERAS
HVALA LIJEPO

- 10DelPiero
- Kontakt:
Jbm ti sve Mladenovic ono glupo, ovaj tenis je gori od fudbala pa nije moguce da ima ovoliko smijesnih i u najmanju ruku sumnjivih meceva a da niko nista ne radi po tom pitanju pa gdje ces dalje kad joj je protivnica bila suspendovana 2 godine zbog dopinga i sad fol igraju jos vidis da je Mladenovic 3x kvalitetnija i bolja igracica al' svaku drugu lopticu salje u mrezu il' u aut jbt 3-1 vodi u 2. setu i ova mec okrece a ja sam jos veci konj sto odigram ovo 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
10DelPiero je napisao/la:Jbm ti sve Mladenovic ono glupo, ovaj tenis je gori od fudbala pa nije moguce da ima ovoliko smijesnih i u najmanju ruku sumnjivih meceva a da niko nista ne radi po tom pitanju pa gdje ces dalje kad joj je protivnica bila suspendovana 2 godine zbog dopinga i sad fol igraju jos vidis da je Mladenovic 3x kvalitetnija i bolja igracica al' svaku drugu lopticu salje u mrezu il' u aut jbt 3-1 vodi u 2. setu i ova mec okrece a ja sam jos veci konj sto odigram ovo
Drug ja sam prije samo tenis igrao ali sam odustao.
Postao je malo rec' sumnjiv sport, mecevi su postali smjesni. Imas meceva gdje ocito jednom se ne igra i samo nabija loptice ali niko nista.
Što se tiče ženskog tenisa,, tu jedino igram uživo,, da jedna drugoj uzimaju break,, kvote preko 2km, a breakova bude dosta, tako da se može i u plusu ostatiLudilo13 je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Jbm ti sve Mladenovic ono glupo, ovaj tenis je gori od fudbala pa nije moguce da ima ovoliko smijesnih i u najmanju ruku sumnjivih meceva a da niko nista ne radi po tom pitanju pa gdje ces dalje kad joj je protivnica bila suspendovana 2 godine zbog dopinga i sad fol igraju jos vidis da je Mladenovic 3x kvalitetnija i bolja igracica al' svaku drugu lopticu salje u mrezu il' u aut jbt 3-1 vodi u 2. setu i ova mec okrece a ja sam jos veci konj sto odigram ovo
Postao je malo rec' sumnjiv sport, mecevi su postali smjesni. Imas meceva gdje ocito jednom se ne igra i samo nabija loptice ali niko nista.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
al je ovaj tenis otiso u pm,nishioka ima 5:4 i servira za prvi set i evo vec je 5:7 i 0:3 

-
- Kontakt:
Kad mene hebeni montanes muci,puuuuj da samo hoce zavrsit.. 1.2 kvota i ne mozes pogodit
- 10DelPiero
- Kontakt:
Najgore sto sam se ja davno pozdravio sa ovim smijesnim turnirima i opet stavimgonzales je napisao/la:Što se tiče ženskog tenisa,, tu jedino igram uživo,, da jedna drugoj uzimaju break,, kvote preko 2km, a breakova bude dosta, tako da se može i u plusu ostatiLudilo13 je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Jbm ti sve Mladenovic ono glupo, ovaj tenis je gori od fudbala pa nije moguce da ima ovoliko smijesnih i u najmanju ruku sumnjivih meceva a da niko nista ne radi po tom pitanju pa gdje ces dalje kad joj je protivnica bila suspendovana 2 godine zbog dopinga i sad fol igraju jos vidis da je Mladenovic 3x kvalitetnija i bolja igracica al' svaku drugu lopticu salje u mrezu il' u aut jbt 3-1 vodi u 2. setu i ova mec okrece a ja sam jos veci konj sto odigram ovo

Alessandro Del Piero !
- Ljiljani87
- Kontakt:
Znal neko imal se gdje Nigerijska liga igrat ?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Suduva 1,15 kvota me zeza

Ostalo mi 1 km na racunu i kontam sta da odigram, vidim Super Globe rukomet.Al Saad ( domacin) - Flensburg 11 kvota kec.Kontam mozda Flensubrg igra sa nekim slabijim timom tamo ili tako nesto pa mozda i domacini sa velikom zeljom iznenade i jos tu je i domaci teren.Odigram to, i izgleda da se radi o nekoj namjestaljci opasnoj, obzirom da je na poluvremenu bilo 17-11 za Flensburg, I pobjeda domacina na kraju 27-26.Jos Flensburg promasuje sedmerac u zadnjoj minuti.
Eto steta nisam imao vise maraka na racunu, al dobro je i ovo za vcrs nesto odigrat Litvanija-Usa

Hajde Motiejunas jos jedan faul pa da odmoris 

-
- Kontakt:
zasto sesti gol kuknjava trebao mi je under za pare kuknjava
a da mi je trebalo za over nikad ne bi pao

a da mi je trebalo za over nikad ne bi pao

Koliko faulova ina Faried
- donCorleone1892
- Kontakt:
Stranica za praćenje koševa??
http://www.fiba.com/ls/#6241&BKM400201" onclick="window.open(this.href);return false;donCorleone1892 je napisao/la:Stranica za praćenje koševa??
- donCorleone1892
- Kontakt:
Hvala mikyzgmiky je napisao/la:http://www.fiba.com/ls/#6241&BKM400201" onclick="window.open(this.href);return false;donCorleone1892 je napisao/la:Stranica za praćenje koševa??

izgleda da će Davis ostat na 6 skokova 

- Evolution87
- Kontakt:
maciulis 1/6 iz igre 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Motijunas ispod
Faried ispod
Svedsko rukomet prosao ispod sve u svemu zadovoljan danas
)
Faried ispod
Svedsko rukomet prosao ispod sve u svemu zadovoljan danas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.