FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kasnis brate, odustala Roma, prevelika Harkiju plata, ne mogu placat.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zure i ostali, ali nemaju para...Kriza, mislim da nikad vise kluba u posljednjih par godina nije dugovalo plate igracima.miky_hz je napisao/la: ↑28 jan 2021, 21:57Nije niko ni u ligi doveo nista za sad konkretno da kazes.Zeljeznicar ovog malog na posudbu,Zrinjski se sa novim trenerom okrenuo hrvatskom trzistu doveo 3-4 igraca iz druge Hrvatske lige.Borac sem Corica nikog ozbiljnog..Jedino Olimpik nesto sto trguje da mozes reci ali to nije ekipa koja nas zanima po tabeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2021, 21:3428 januar, idalje nijedno pojacanje. Nije da se zalim, ali nekako logicki gledano, trebalo bi da ganjamo igrace koji su svemirski brod za nasu ligu. Proslih godina smo interesantna imena dovodili vecinom pocetkom februara, kao npr Crepulja, Kapic, Susic...Takvom ishodu se nadam i ove godine
Tako po tome gledano nikom se izgleda ne zuri,bit ce da svi cekaju da se trziste vani zatvori pa ako nesto ostane da se ugrabi.
Vjerovatno ce taj februar koji si spomenuo biti najaktivniji upravo iz razloga tog jel se opcije vani zatvaraju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma plata je OK, to mogu namirit. Al topli obrok odera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
O kapitalnom napadaču za januar trebalo se intenzivno početi razmišljati od 21. oktobra, kada se Ahmetović teško povrijedio u Krupi.Ne znam u šta je Hadžija protračio više od tri mjeseca, morao je to vrijeme iskoristiti da maksimalno pročešlja tržište, sve dobro izvaga, vidi ko je dostupan......Ovako smo četiri sedmice do utakmice na Grbavici, na Handžiću i Dervišagiću.
Harzija i Vinko su rekli da traze napadaca i da je to prioritet. Normalnoje da mi nemozemo dovest top napadaca jer i ako je free agent top spic je skuplji od bilo kojeg drugog top igraca koji igra drugu poziciju.
Imalo dobar igrac ima ugovor ili iako nema vec 6mjeseci prije isteka je vec dogovorio ili produzetak ili da predje u neki drugi klub..
Benko kad je dosao svi znamo da je imao problema sa tuzbom kineza i da je u klubu bio 6 mjeseci a nije mogao igrat
Ahmetovic doveden iz slobode koja se raspala odlaskom husica covjek orije toga bio karijeru zavrsio imo 105 kg itd
Komazec 6 mjeseci ugovor itd
Haris i takvi igraci ko on se mogu dovest al to nije kvalitet koji nama odgovara..
Kako vrijeme prolazi i ako nebudemo mogli dovest bas spica koji ce bit bad kapitalac ja bi SUAREZA vec sad zavrsio ako nebudemo doveli nikog ja bi njeg priveo ugovor 2+3 godine klauzula 800 k € i on da plati musi 100 k km
Posto habdzic izgleda da planira da isisa svaki fening kao i ahmet ima dervisagic i suarez mislim da haris i ahmet mogu pomoc ovoj dvoici da iznesu ovo prvenstvo i da se razviju uz ahmetovi i handzinu pomoc da mogu njih zamjenit kad se ovi skinu sa sise klubba
Imalo dobar igrac ima ugovor ili iako nema vec 6mjeseci prije isteka je vec dogovorio ili produzetak ili da predje u neki drugi klub..
Benko kad je dosao svi znamo da je imao problema sa tuzbom kineza i da je u klubu bio 6 mjeseci a nije mogao igrat
Ahmetovic doveden iz slobode koja se raspala odlaskom husica covjek orije toga bio karijeru zavrsio imo 105 kg itd
Komazec 6 mjeseci ugovor itd
Haris i takvi igraci ko on se mogu dovest al to nije kvalitet koji nama odgovara..
Kako vrijeme prolazi i ako nebudemo mogli dovest bas spica koji ce bit bad kapitalac ja bi SUAREZA vec sad zavrsio ako nebudemo doveli nikog ja bi njeg priveo ugovor 2+3 godine klauzula 800 k € i on da plati musi 100 k km
Posto habdzic izgleda da planira da isisa svaki fening kao i ahmet ima dervisagic i suarez mislim da haris i ahmet mogu pomoc ovoj dvoici da iznesu ovo prvenstvo i da se razviju uz ahmetovi i handzinu pomoc da mogu njih zamjenit kad se ovi skinu sa sise klubba
Češljao je on, samo neće niko da dođe.Historicar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 02:07O kapitalnom napadaču za januar trebalo se intenzivno početi razmišljati od 21. oktobra, kada se Ahmetović teško povrijedio u Krupi.Ne znam u šta je Hadžija protračio više od tri mjeseca, morao je to vrijeme iskoristiti da maksimalno pročešlja tržište, sve dobro izvaga, vidi ko je dostupan......Ovako smo četiri sedmice do utakmice na Grbavici, na Handžiću i Dervišagiću.
-
- Kontakt:
Sad ocekuj napadeHistoricar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 02:07O kapitalnom napadaču za januar trebalo se intenzivno početi razmišljati od 21. oktobra, kada se Ahmetović teško povrijedio u Krupi.Ne znam u šta je Hadžija protračio više od tri mjeseca, morao je to vrijeme iskoristiti da maksimalno pročešlja tržište, sve dobro izvaga, vidi ko je dostupan......Ovako smo četiri sedmice do utakmice na Grbavici, na Handžiću i Dervišagiću.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžiji i dalje vjerujem, strpit ćemo se još malo.Historicar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 02:07O kapitalnom napadaču za januar trebalo se intenzivno početi razmišljati od 21. oktobra, kada se Ahmetović teško povrijedio u Krupi.Ne znam u šta je Hadžija protračio više od tri mjeseca, morao je to vrijeme iskoristiti da maksimalno pročešlja tržište, sve dobro izvaga, vidi ko je dostupan......Ovako smo četiri sedmice do utakmice na Grbavici, na Handžiću i Dervišagiću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ako smo do sad u februaru dovodili ne vidim zasto sad ne bi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Rekao sam jos na pocetku prelaznog roka, ponovit cu i sada: ne bih se bunio/sada bih se vec i radovao kada bi uspjeli dovesti Ubiparipa. Znam da je i to nerealno jer ga Azmir nece pustiti, ali barem je realnije od Vukusica, Maglice i ovih cija slika s transfermarketa osvane na forumu 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije loš igrač za našu ligu, ali ne vjerujem da će ga dovesti.Za tri mjeseca će napuniti 33, a i morali bi ga dobro platiti jer ima ugovor još dvije godine sa Tuzlom.Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2021, 09:20Rekao sam jos na pocetku prelaznog roka, ponovit cu i sada: ne bih se bunio/sada bih se vec i radovao kada bi uspjeli dovesti Ubiparipa. Znam da je i to nerealno jer ga Azmir nece pustiti, ali barem je realnije od Vukusica, Maglice i ovih cija slika s transfermarketa osvane na forumu![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Poslednji sto je ostao čije se ime pojavljivalo na forumu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma skupa, za nas koji nismo clanovi kluba...
Daaa..ElCartel11 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 10:05Poslednji sto je ostao čije se ime pojavljivalo na forumu![]()

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, bvsic, ebi46, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, napoleon72, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 69 gostiju.