FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nebeskasila
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nebeskasila » 22 maj 2014, 13:32

Sretno vam u Premier ligi. Imate jake planove, nadam se da ćete sve to ostvariti. Liga prvaka je vaša aBd :D
Uživajte.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 maj 2014, 14:11

nebeskasila je napisao/la:Sretno vam u Premier ligi. Imate jake planove, nadam se da ćete sve to ostvariti. Liga prvaka je vaša aBd :D
Uživajte.
Hvala puno na lijepim željama. :)
P.S. mi smo svjesni da imamo dvije noge :D
075

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 22 maj 2014, 14:13

U sedam dana 3 utakmice nema opsutanja sve dok se teoretski titula ne osigura, ne smije nas zavarati ova desavanja u Jedinstvu oni su samo na -2 i cekaju nas kiks, a jos nesto i da otjeraju sve igrace sa strane bili bi opasniji nego snjima, jer proradi inat kod domacih igraca i svi ce poginuti ko kod dobije priliku da pokaze SN i Bihacu da zasluzuju dres Jedinstva. Tako da sam ubijeden da ce Jedinstvo biti jace sa domacim igracima ova zadnja kola neg sa ovim strancima, jer oni igraju za ponos za dokazivanje i nebi me cudilo da uz proradeni inat dobiju Branitelj i izbace ga iz lige. Ciro je stari lisac i zna on sta je inat i zelja za dokazivanjem, tako da vjerujem da u zadnje tri utakmice mora drzati max koncentraciju igracima, jer po meni Jedinstvo sa domacim igracima ce biti mnogo jace, jer ce ti momci poginuti da dokazu da su vrijedni dresa i da ne trebaju pojacanja sa strane.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2014, 14:38

Jedinstvo ce pokusati da dobije Branitelj u sto cisto sumnjam da ce se desiti. Ako dobiju nadaju se nasem kiksu protiv Igmana, nerjesenom ishodu, jer misle ako su uspjeli njima zagorcati u Bihacu da ce i nama. Od Bugojanaca se ne nadaju nicemu.
Mislim da
1. Jedinstvo nece dobiti Branitelj jer njemu gori pod nogama, a i nemaju ekipu da ih mogu dobiti.
2. Protiv Igmana se ocekuje proslava ulaska u PL. Treba ocekivati pun Tusanj, krcat, da odamo postovanje Azmiru, Ciri, igracima i svima ostalim koji su doprinjeli ulasku u PL. Ocekujem +9000 navijaca. Spektakl Fukara uz podrsku zapada. U takvim uslovima mislim da je nemoguce da Igman otkine Slobodi bilo sta. Ma ko sudio.
U svakom slucaju treba biti maksimalno oprezan i snazan!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 22 maj 2014, 15:28

znaci na ove preostale 3 tekme zovite sve redom,ajmo punit Tusanj,rodjaci,rodice,zetovi,amidze,dajdze,tetke,unuke(Probisvjet :mrgreen: ),sve,sve,sve :cool:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2014, 15:35

zla2 je napisao/la:znaci na ove preostale 3 tekme zovite sve redom,ajmo punit Tusanj,rodjaci,rodice,zetovi,amidze,dajdze,tetke,unuke(Probisvjet :mrgreen: ),sve,sve,sve :cool:
:lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 maj 2014, 15:51

Najavljujemo Vanrednu skupštinu UG Prijatelji FK Sloboda u petak, 23.maj

slika

http://crveno-crni.ba/v3/125-najavljuje ... 3-maj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 maj 2014, 16:58

Ćiro: Svi su me zvali u Gradačac da gledam Zmajeve, ali...

slika

Subotnja utakmica na Tušnju, u taboru Crveno - crnih prihvata se maksimalno ozbiljno.
Miroslav Blažević je nakon povratka iz Zagreba prvotimcima i za danas zakazao poslijepodnevni trening.

Možda su se neki ponadali da će trenirati prijepodne, a zatim imati vremena da skoknu do Gradačca i pogledaju meč Zmajeva i Zmajića, no to neće biti u prilici.

"Trening je u 18 sati. Svaka čast našoj reprezentaciji, ali mi imamo svoja posla. I mene zovu svi da dođem u Gradačac, no to se neće desiti. Reprezentaciji puna podrška, ali mi imamo svoje prioritete!", poručio je Blažević svojim fudbalerima.

Time je najbolje pokazao koliko je za Slobodu važna utakmica protiv Iskre, ekipe koja seli u niži rang takmičenja.

sc sport.ba/fksloboda.ba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 maj 2014, 18:03

gledam ovu lijevu stranu u-21 reprezentacije i je.i me ako Mehidic nije bolji od ovih :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2014, 18:39

Gorki je napisao/la:Ćiro: Svi su me zvali u Gradačac da gledam Zmajeve, ali...

[img]http://****.ba/uploads/slike/140522162304ciro2.jpg[/img]

Subotnja utakmica na Tušnju, u taboru Crveno - crnih prihvata se maksimalno ozbiljno.
Miroslav Blažević je nakon povratka iz Zagreba prvotimcima i za danas zakazao poslijepodnevni trening.

Možda su se neki ponadali da će trenirati prijepodne, a zatim imati vremena da skoknu do Gradačca i pogledaju meč Zmajeva i Zmajića, no to neće biti u prilici.

"Trening je u 18 sati. Svaka čast našoj reprezentaciji, ali mi imamo svoja posla. I mene zovu svi da dođem u Gradačac, no to se neće desiti. Reprezentaciji puna podrška, ali mi imamo svoje prioritete!", poručio je Blažević svojim fudbalerima.

Time je najbolje pokazao koliko je za Slobodu važna utakmica protiv Iskre, ekipe koja seli u niži rang takmičenja.

sc sport.ba/fksloboda.ba
:clap: :clap: :clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 22 maj 2014, 18:54

na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...

usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 maj 2014, 18:59

BIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...

usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak...
De napiši nešto što nas zanima :mrgreen: Tvoje mišljenje nam je od krucijalnog značaja :cool:
075

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 maj 2014, 19:04

BIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...

"Balavurdija", lafo on djed nekakav. Iskusni čovječe, pa ako je forum ispod tvog nivoa, što si se maksuz prijavio da možeš baljezgat? Veze nemaš ni o čemu pričaš, prvo, još ovdje nije ništa gotovo, treba odigrat još 3 kola, a drugo, Sloboda ako uđe u PL aBd, biće uloženo još sredstava za pojačanja, tako da gledajući po trenutnoj situaciji, može glatko završit i iznad Želje, živi bili pa vidjeli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2014, 19:05

koga ba boli k.u.r.a.c za tvojim misljenjem :roll: ....gas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 22 maj 2014, 19:21

wobly92 je napisao/la:

"Balavurdija", lafo on djed nekakav. Iskusni čovječe, pa ako je forum ispod tvog nivoa, što si se maksuz prijavio da možeš baljezgat? Veze nemaš ni o čemu pričaš, prvo, još ovdje nije ništa gotovo, treba odigrat još 3 kola, a drugo, Sloboda ako uđe u PL aBd, biće uloženo još sredstava za pojačanja, tako da gledajući po trenutnoj situaciji, može glatko završit i iznad Želje, živi bili pa vidjeli.
trebao bi znati da su snovi jedno, a realnost nesto sasvim drugo... iznad Zelje tesko da cete ikad biti :nene:

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 22 maj 2014, 19:24

staragarda je napisao/la:

koga ba boli k.u.r.a.c za tvojim misljenjem :roll: ....gas
tipicno za tebe i tebi slicne, nemate nikad nista argumentovano reci, nego seljacki komentari i primitivizam, vrijedjanje drugih forumasa dok moderatori bacaju *rkicu...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 maj 2014, 19:58

Ne znam samo što te toliko zanima Sloboda?I da se borimo za opstanak ili za prvo mjesto jel treba ti nama da govoriš kako i šta misliš o svemu tome?Svašta :kafa:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 maj 2014, 20:04

Ma pustite ga, znate da su oni odavno na "Vi" sa zdravim razumom. Nije mi jasno kako se uvijek zapalite kad dođe neki padobranac na temu da provocira. :roll:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 maj 2014, 20:15

kljucna rijec momak, PARAMA...sta mislis koliko ce tih PARA zahvaljujuci kojim smo akb jel :mrgreen: napustili ovu ligu,biti ulozeno u tim u naredne dvije godine..ne,neznas,i netrabunjaj,naravno da smo je napustili,i bili prvi zbog para,pa neigra niko vise za kikiriki :roll:
recimo to ovako,da bi tvoj djeciji mozak to pokusao svariti,zeljo je duzan milione,pitanje je dana kada brko i tatica nece moci sredjivati licencu za evropu,pitanje je dana kada cete svi morati poloziti racune,mozete samo dole,nikako gore...mi smo na dnu bili,nemojte to zaboraviti,i cuvajte se dobro,jer mi dolazimo,finansijski jaci nego ijedan klub u bih.. :opaopa: :guz:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 maj 2014, 20:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam ovu lijevu stranu u-21 reprezentacije i je.i me ako Mehidic nije bolji od ovih :D
Da je Sloboda u PL Mehidic bi igrao sigurno za mladu repku decko je prejak igrac.Ima u ovoj ligi jos igraca koji bi mogli igrat za repku ali problem sto je druga liga,i cudi me da je Tiric dobio poziv.Iz Jedinstva bi mali Nuspahic komotno mogao igrat za U-21,Hamzabegovic bi bio clan A-repke da igra samo u PL,pa cak i vas Hadzic.Mada nije tema,ali kad si vec spomenuo Mehidica da se nadovezem :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.