Uživajte.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala puno na lijepim željama.nebeskasila je napisao/la:Sretno vam u Premier ligi. Imate jake planove, nadam se da ćete sve to ostvariti. Liga prvaka je vaša aBd
Uživajte.
zla2 je napisao/la:znaci na ove preostale 3 tekme zovite sve redom,ajmo punit Tusanj,rodjaci,rodice,zetovi,amidze,dajdze,tetke,unuke(Probisvjet),sve,sve,sve
Gorki je napisao/la:Ćiro: Svi su me zvali u Gradačac da gledam Zmajeve, ali...
[img]http://****.ba/uploads/slike/140522162304ciro2.jpg[/img]
Subotnja utakmica na Tušnju, u taboru Crveno - crnih prihvata se maksimalno ozbiljno.
Miroslav Blažević je nakon povratka iz Zagreba prvotimcima i za danas zakazao poslijepodnevni trening.
Možda su se neki ponadali da će trenirati prijepodne, a zatim imati vremena da skoknu do Gradačca i pogledaju meč Zmajeva i Zmajića, no to neće biti u prilici.
"Trening je u 18 sati. Svaka čast našoj reprezentaciji, ali mi imamo svoja posla. I mene zovu svi da dođem u Gradačac, no to se neće desiti. Reprezentaciji puna podrška, ali mi imamo svoje prioritete!", poručio je Blažević svojim fudbalerima.
Time je najbolje pokazao koliko je za Slobodu važna utakmica protiv Iskre, ekipe koja seli u niži rang takmičenja.
sc sport.ba/fksloboda.ba
De napiši nešto što nas zanimaBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak...
"Balavurdija", lafo on djed nekakav. Iskusni čovječe, pa ako je forum ispod tvog nivoa, što si se maksuz prijavio da možeš baljezgat? Veze nemaš ni o čemu pričaš, prvo, još ovdje nije ništa gotovo, treba odigrat još 3 kola, a drugo, Sloboda ako uđe u PL aBd, biće uloženo još sredstava za pojačanja, tako da gledajući po trenutnoj situaciji, može glatko završit i iznad Želje, živi bili pa vidjeli.BIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak...
koga ba boli k.u.r.a.c za tvojim misljenjemBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
trebao bi znati da su snovi jedno, a realnost nesto sasvim drugo... iznad Zelje tesko da cete ikad bitiwobly92 je napisao/la:"Balavurdija", lafo on djed nekakav. Iskusni čovječe, pa ako je forum ispod tvog nivoa, što si se maksuz prijavio da možeš baljezgat? Veze nemaš ni o čemu pričaš, prvo, još ovdje nije ništa gotovo, treba odigrat još 3 kola, a drugo, Sloboda ako uđe u PL aBd, biće uloženo još sredstava za pojačanja, tako da gledajući po trenutnoj situaciji, može glatko završit i iznad Želje, živi bili pa vidjeli.BIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
tipicno za tebe i tebi slicne, nemate nikad nista argumentovano reci, nego seljacki komentari i primitivizam, vrijedjanje drugih forumasa dok moderatori bacaju *rkicu...staragarda je napisao/la:koga ba boli k.u.r.a.c za tvojim misljenjemBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak.......gas
kljucna rijec momak, PARAMA...sta mislis koliko ce tih PARA zahvaljujuci kojim smo akb jelBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
Da je Sloboda u PL Mehidic bi igrao sigurno za mladu repku decko je prejak igrac.Ima u ovoj ligi jos igraca koji bi mogli igrat za repku ali problem sto je druga liga,i cudi me da je Tiric dobio poziv.Iz Jedinstva bi mali Nuspahic komotno mogao igrat za U-21,Hamzabegovic bi bio clan A-repke da igra samo u PL,pa cak i vas Hadzic.Mada nije tema,ali kad si vec spomenuo Mehidica da se nadovezemultrasstyle_tz je napisao/la:gledam ovu lijevu stranu u-21 reprezentacije i je.i me ako Mehidic nije bolji od ovih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.