BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Treba neke tablete jake bas jake za zivce da se gleda ovo covjece.
Zaslužio je set Damir! Malo više ovih forhenda a manje nelogičnih DS udaraca i sve bolje izgleda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde Damire 

A sto mrzim ove servis drvosjece
Kakva igra na mrezi, kakva snalazenja, maestro 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajde sad brake, idemooooo
umalo
umalo

opet pokloni mec
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadigrava se s covjekom koji ima gotovo 2 metra ccc nabij je bolan, kakvi lobovi i q
Ovo je vec smijesno
Skrati je nekad damire yebo ga ti
Skrati je nekad damire yebo ga ti

Kako glup kraj gejma jbt, dupla pa onakav pokusaj loba, a cijela suprotna strana otvorena.
Ma to je oruzje sa kojim se sluze .COYS je napisao/la:A sto mrzim ove servis drvosjece
Jbg, prejak Delpo u trećem, brutalno servira, bilo je samo pitanje kako će naš dijamant prosuti servis, dobro se i održao ovako dugo u životu, a onda, naravno, bira opciju koja će svima izvaditi najviše živaca
Šteta, izgubljen meč u TBu prvog seta
Šteta, izgubljen meč u TBu prvog seta
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sam si je kriv za poraz, ali nije ni prvi a ni zadnji put.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Gledam na Amercikom neko kanalu i komentator fino kaze Dzumhur sve radi da izgubi ovaj match .Poklanja protivniku poene I sa nekim udaricam sam sebi zivot zagorcava.Nema se sta dodati I ni oduzeti .
i sad kad je morao igrati DS ne igra ga i FH ide u aut
Koji sretnik u pm.Steta
Bravo Dzumi, i vise nego zadovoljan vidjenim veceras! Trening, trening i uvjeren sam da ce to doci na svoje.
Ovo se moralo dobiti, steta, raduje dobra igra svakako, laku noc
Šteta, ali pokazao je klasu Delpo u trećem, 30 oba, brutalan servis, Damir još bolji retern a on forhendom skida liniju...protiv toga se ne može
Idemo dalje
Idemo dalje
Onaj Rafa ispehirao, yebem ga u usta skrbava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.