Udjem na stranicu, kad se o Lewii spreha samo tako

:) Neka neka fino je to.. Ja sam vec napisao sta mislim za tog igraca, odlican i strasan napadac, nije medju 5, ali medju top ten moze
Realno ni Mandzo nije ni medju top ten pa opet i zabija i bori se, to nema nikakve veze
Radujem se dolasku poljaka, ali ne bi volio da ode nas Mandzareee. No vidjecemo kak ce to sve izgledati nakon te zimske stanke, sigurno cemo biti zadovoljni kad sve to zavrsi i oko Lewata i drugih eventualnih transfera.
A Roke Koke kao zamjena za Shaq attacka je nesto najsmjesnije bar za mene sto sam mogao procitati.
Nit se slazem sa tom odlukom, nit zelim da cujem da se druzi slazu heheh

sala naravno, svak ima pravo na svoje misljenje, pogotovo uprava Bayerna alii itekako zelim da nas Shaq ostane tu gdje jeste, dobija on sansu svoju, plus je veliki talenat, mlad igrac, explozivan, i iskreno imamo Thiaga, Javija i misljenja sam da nam spanaca vise ne treba, sta treba tu sad koloniju uvesti, nesto slicno sto Newcastle ima sa francuzima, nekaa ljudi, imamo mi igraca dobrih, ne treba pretjerivat, nije master liga napucaj para pa dovodi svake godine bruku igraca i obrci..
Imamo najacu ekipu na dunjaluku, dolaskom Lewata to bi samo unapredili sto se tice golova, siguran sam, davali bi mi jos golova duplo, vise sanse davati Greenu i Hobjergu i nista nam zasad ne treba vjerujte