FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 29 dec 2013, 22:48

phily je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne vidim razlog da Shaqiri ide u drugom smjeru, koliko samo mogao vidjeti bar je tako Bild pisao da je odštetna klauzula za Kokea je oko 22 mil.

Istina je da se dosta timova za njega zanima pored Bayerna tu je i Man Utd i Barca.

Ja sam negdje procito da je otkupna 60 mil. € sad koliko je to istina ......
Bild - Bei Atlético hat Koke seinen Vertrag bis 2018 verlängert, soll eine Ausstiegsklausel in Höhe von mehr als 20 Millionen Euro haben.

Druge portale treba uzeti s rezervom jer vole lupati cijene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 dec 2013, 22:50

Bila je informacija neki dan,da je njegov prelazak dogovoren u Man. Utd.
Pitanje je koliko ima istine da je Pep zainteresovan za Koketa, s obzirom kakve sve igrace imamo u rosteru.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 dec 2013, 23:45

Samo što se za Kokea spominje cifra od 60 miliona eura, jer španski list Sport je objavio da mu je ta cifra propisana klauzulom. Samo što se spominjalo da bi navodno se ta cifra smanjila jer bi Bayern dao Atleticu Shaqirija.
Teško je sada reći da li u tome svemu istine. Ali za sada djeluje sve nerealno, jer ne vidim neku potrebu za djelovanjem na transfer tržištu. Ali vidjet ćemo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 dec 2013, 00:35

Udjem na stranicu, kad se o Lewii spreha samo tako :):) Neka neka fino je to.. Ja sam vec napisao sta mislim za tog igraca, odlican i strasan napadac, nije medju 5, ali medju top ten moze :)

Realno ni Mandzo nije ni medju top ten pa opet i zabija i bori se, to nema nikakve veze :)

Radujem se dolasku poljaka, ali ne bi volio da ode nas Mandzareee. No vidjecemo kak ce to sve izgledati nakon te zimske stanke, sigurno cemo biti zadovoljni kad sve to zavrsi i oko Lewata i drugih eventualnih transfera.

A Roke Koke kao zamjena za Shaq attacka je nesto najsmjesnije bar za mene sto sam mogao procitati.

Nit se slazem sa tom odlukom, nit zelim da cujem da se druzi slazu heheh :) sala naravno, svak ima pravo na svoje misljenje, pogotovo uprava Bayerna alii itekako zelim da nas Shaq ostane tu gdje jeste, dobija on sansu svoju, plus je veliki talenat, mlad igrac, explozivan, i iskreno imamo Thiaga, Javija i misljenja sam da nam spanaca vise ne treba, sta treba tu sad koloniju uvesti, nesto slicno sto Newcastle ima sa francuzima, nekaa ljudi, imamo mi igraca dobrih, ne treba pretjerivat, nije master liga napucaj para pa dovodi svake godine bruku igraca i obrci..

Imamo najacu ekipu na dunjaluku, dolaskom Lewata to bi samo unapredili sto se tice golova, siguran sam, davali bi mi jos golova duplo, vise sanse davati Greenu i Hobjergu i nista nam zasad ne treba vjerujte :)
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 dec 2013, 01:55

BavaracZenica je napisao/la:Udjem na stranicu, kad se o Lewii spreha samo tako :):) Neka neka fino je to.. Ja sam vec napisao sta mislim za tog igraca, odlican i strasan napadac, nije medju 5, ali medju top ten moze :)
Pretjera ga ti ali bas :shock: Po tvojo logici Lewa je jedva u 10 najboljih napadaca svijeta,sto je notorna budalastina i glupost.

Danas se max.popljuvalo covjeka,a nije kako treba ni potpisao za Bayern (ako potpise)...

slika

Real ili Bayern pitanje je sad...

Malo smo pozurili sa Lewu proglasimo igracem Bayerna ;)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 dec 2013, 09:56

phily je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne vidim razlog da Shaqiri ide u drugom smjeru, koliko samo mogao vidjeti bar je tako Bild pisao da je odštetna klauzula za Kokea je oko 22 mil.

Istina je da se dosta timova za njega zanima pored Bayerna tu je i Man Utd i Barca.

Ja sam negdje procito da je otkupna 60 mil. € sad koliko je to istina ......
ma kojih 60 :shock:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 dec 2013, 16:01

http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1067" onclick="window.open(this.href);return false; slike sa polufinalne utakmice u Maroku
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 dec 2013, 16:20

wow, kakve slike, prelijepo. Svaka cast navijacima najjaceg kluba planete.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 dec 2013, 21:46

Ovo sam htio sutra postaviti, ali sumnjam da ću stići pa ću uraniti jedan dan od nakane.

NAŠ BAYERN IZRAŽEN BROJČANO I ČINJENIČNO U GODINI DVIJE TISUĆE I TRIN'ESTOJ!

0 - Broj poraza Bayerna u BL u kalendarskoj godini - nikada ranije to nije postignuto!
1 - od moguća 34 kola BL u 2013. godini, mi smo prvi bili 27 kola
3 - Porazi u svim takmičenjima tokom cijele godine - neporaženi u 95 % mečeva.
5 - Broj osvojenih trofeja u 2013: Ligi prvaka, Bundesliga, DFB kup, UEFA Super Cup i FIFA Club World Cup.
10 - Rekordnih, uzastopnih pobjeda Bayern-a u Ligi prvaka - Prethodni rekord od devet uzastopnih pobjeda u Ligi Prvaka je postavila Barcelona 2002/03.
14 - Broj uzastopnih pobjeda Bayerna na početku druge polovine sezone u 2012/13.
16 - Broj utakmica u Bundesligi bez poraza za novog trenera - novi rekord, prethodni je držao Kaiserslauternov trener Karl-Heinz Feldkamp u 1978/79!
17 - Bayern je pobjedio svih 17 domaćih utakmica U BL u kalendarskoj godini - to smo još uradili 1972. i 2005..
18 - broj primljenih golova Bayerna u sezoni 2012/13 Bundeslige - najbolji odbrambeni učinak u historiji BL-a
20 - Broj Riberyevih asistencija u 2013.- Arjen Robben (18), Thomas Müller i Philipp Lahm (17).
26 - broj ukupnih golova Thomasa Müllera u 2013, što ga čini i najboljim strijelcem - Iza njega su Mario Mandžukić (23) i Arjen Robben (22)
28 - u tom smo kolu ovjerili titulu BL-a - nikad ranije
41 - utakmica trenutno bez poraza Bayerna u Bundesligi - novi rekord!
43 - napadačka boda Thomasa Mullera (26 golova, 17 asistencija) - prate ga Arjen Robben (40) i Franck Ribéry (38)
44 - osvojena poena Bayerna od 16 Bundesligaških utakmica u 2013/14 - novi ligaški rekord!
50 - broj pobjeda u kalendarskoj godini
53 - broj uzastopnih ligaških utakmica u kojoj FCB je postigao najmanje jedan gol - oboren vlastiti rekord od 36 utakmica iz maja 1973 do maja 1974 godine.
56 - broj odigranih utakmica FCB u 2013 u ukupno šest natjecanja: Bundeslige, Liga Šampiona, DFB kup, FIFA Club World Cup, UEFA Super Cup i DFL Super kup.
80 - Gol razlika Bayerna na kraju Bundesligaške sezone 2012/13., u plusu naravno - novi ligaški rekord!
93 - Ukupan broj bodova koje je Bayern iz 33 bundesligaške utakmice osvojio u kalendarskoj godini - novi rekord!
159 - Ukupan broj golova koje je postigao FCB u 2013. - u prosjeku 2,8 po utakmici.
207 - broj zemalja u kojima se prenosila utakmica BVB - FCB 23.11.'13 - novi BL rekord
250 - broj akreditiranih novinara na predstavljanju Pep Guardiola kao novog trenera Bayerna 24. juna na Allianz Areni -najveća konferencija za novinare u istoriji kluba.
2.018.500 - Ukupna prisustvo na Allianz Areni za 29 domaćih utakmica (uključujući Audi Cup i Uli Hoeneß Cup) u 2013. - Samo dvije utakmice nisu u potpunosti rasprodane.
Sent from my Philips Smart TV.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 dec 2013, 22:31

ima li (citaj moze li) uspjesnija sezona Bayerna?

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 dec 2013, 11:54

anelbavarac je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Udjem na stranicu, kad se o Lewii spreha samo tako :):) Neka neka fino je to.. Ja sam vec napisao sta mislim za tog igraca, odlican i strasan napadac, nije medju 5, ali medju top ten moze :)
Pretjera ga ti ali bas :shock: Po tvojo logici Lewa je jedva u 10 najboljih napadaca svijeta,sto je notorna budalastina i glupost.

Danas se max.popljuvalo covjeka,a nije kako treba ni potpisao za Bayern (ako potpise)...

slika

Real ili Bayern pitanje je sad...

Malo smo pozurili sa Lewu proglasimo igracem Bayerna ;)
Nisam ja nista pretjerao :) u prvih 5 napadaca nije.. u top 10 jest sigurno.. sta sam tu pretjerao, na kraju krajeva da sam rekao top 50 ako je to moje misljenje, mojne me citirat radi gluposti ;)
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 dec 2013, 12:36

Jupp Heynckes " Bayern moze vladati Europom iducih 10 godina " 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 dec 2013, 13:28

Godina rekorda, godina koja će ostati upisana zlatnim slovima u istoriji Bayerna kao jedna od najuspješnijih.

slika

slika

Da nam i naredna bude uspješna kao i ova dosad.

Doktor je fino posložio rekorde. 8-)

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 dec 2013, 14:15

BavaracZenica je napisao/la:Nisam ja nista pretjerao :) u prvih 5 napadaca nije.. u top 10 jest sigurno.. sta sam tu pretjerao, na kraju krajeva da sam rekao top 50 ako je to moje misljenje, mojne me citirat radi gluposti ;)

Sta si ti policija mozda :lol:
Citiracu koga ja hocu, imam pravo na to dakako 8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 31 dec 2013, 14:43

Prvo svim navijacima i simpatizerma Baye, pa i forumasima ovdje, u 2014 godini zelim prije svega puno zdravlja, srece,i svega lijepog sto se pozeljeti moze.
2013-a je bila dobra godina za Bayern, a nadam se da ce i naredna biti barem priblizno ista.
Ruku na srce, onakav uspjeh je tesko ponoviti, ali moze se.

Zivjeli, lijepo se provedite, pa pisemo opet u 2014-oj.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 dec 2013, 15:41

Svima vama zelim svo dobro ovoga svijeta u 2014 godini, bas kao i nasem Bayi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 31 dec 2013, 17:00

Sretna Nova Godina svima navijačima BAYERN MUNCHEN-a!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 dec 2013, 17:55

Godina emocija, dominacije, godina za pamćenje.
Da nam sljedeća s Božijom pomoći bude još i bolja.

Podrav momci i nemojte pretjerati večeras. Ja odoh, žurim... :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 dec 2013, 18:11

Sretna Nova navijacima najjace institucije u svijetu fudbala :D

Idemo ponoviti sledecu godinu sve ovo sto smo ostvarili u 2013
Thomas Müller - Fußballgott

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 dec 2013, 19:14

e ovako jarani bavarci moji sretna vam nova godina,sve najljepse od srca zelim.svi ste mi toliko prirasli srcu zbilja onako virtualno,sviju vas na neki nacin volim volim zbog Bayerna jer je to nesto cudno cudno u svakom navijacu Bayerna,nekad se uhvatim u tim razmisljanjima da mi je bayern u krVi i da jednostavno previse sviju oko sebe gnjavim i postajem dosadan sa izljevom emocija ka Bayi,jer jednostavno jos od davne 1997 bayo je u svim mojim obavezama u svim mojim pricama,cak i na faxsu sam profesoru pricao na ispitu o tome kako je Bayo ekonomski superioran,postao sam dosadan i familiji jer kad je utakmica Bayerna nema drugih obaveza.Ovaj forum i svi bavarci su mi jednostavno nesto mnogo u zivotu,ovi laf glavni starkelji matori od gere,secera,naravno njegovog velicansta Klareta i ostalih to je vrh i to je ono pravo,nema ovo svako jedan je Bayo.Jos jedno sretna nova godina,sad ispijam sljivu u vase ime zivjeli,palim Luckiy Strike i odoh da ko fol proslavim novu godinu.Da ste mi zivi i zdravi.Mozda sam previse pasivan i neaktivan na ovom forumu,mozda i ne pridonosim razvoju i prici o svakoj temi ali sam vjerni posmatrac sa ponekim postom,volim vas i u zdravlje.SVAKI BAVARAC JE LJUDINA I PO ;)
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.