FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
don_burza je napisao/la:Niste imali sreće. Nece lopta u gol nikako

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne mogu da vjerujem da posle onako dobre polusezone ispadamo u osmini LP, i to od Milana 

Barcelona večeras neprepoznatljiva praktično šansu nisu stvorili u cijeloj utakmici.U revanšu teško mogu do povoljnog rezultata al' sve je moguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
da odgovorim nekom od danas. ne pamtim anonimuse i nije provokacija
losa trava na san siru?
nema tu vise djeteline sa cetri lista
losa trava na san siru?
nema tu vise djeteline sa cetri lista

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
i od barselone je samo ime ostalo
. realno arsenal je sinoć imo više šansi 

Vođa zna.
Tweeds_10 je napisao/la:alexis ima skriveni talenat, nestane cim udje na teren

naprijed rejal
- JohnLennon
- Kontakt:
Ekipa koja ima jedan opasan udarac na okvir gola protivnika ne zasluzuje proci osminu finala.
Midzet standardno, velika utakmica. Choke mode - ON. Nije da nismo navikli. Al' dobro, zabice on pet komada Osasuni
Midzet standardno, velika utakmica. Choke mode - ON. Nije da nismo navikli. Al' dobro, zabice on pet komada Osasuni

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Cautinho
- Kontakt:
Perfektno odigrana utakmica Milana,i takticki i obrambeno.Barca bez neke prilike,samo su kruzili oko gola sa loptom,i nekako su mi se doimali kao da hoce da igraju na remi,a kad se tako igra,obicno se dobro nastrada.Previse je stidljivo to bilo,nitko se nije usudio podvaliti kakvu dobru loptu,ali obrana Milana je pokazala kako se igra obrana,vezni red im je izvrsno odradio posao,ma cijela im je momcad bila na dosad nevidjenom nivou.Sigurno su mislili da ce se Milan sam pobjediti,jer nisam vidio nikakve pretjerane zelje i trke,kao prije.Nisam ocekivao ovakav podbacaj Barce,ali sta je tu je.
Sanse postoje,na Nou Campu moze biti svasta,i nevjerujem da se Milan ovom pobjedom osigurao za četvrtfinale.
Ta dva gola prednosti se lako mogu alunuirati na Nou Campu.
Sanse postoje,na Nou Campu moze biti svasta,i nevjerujem da se Milan ovom pobjedom osigurao za četvrtfinale.
Keep walking.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ili se mogu anuliratiCautinho je napisao/la:Perfektno odigrana utakmica Milana,i takticki i obrambeno.Barca bez neke prilike,samo su kruzili oko gola sa loptom,i nekako su mi se doimali kao da hoce da igraju na remi,a kad se tako igra,obicno se dobro nastrada.Previse je stidljivo to bilo,nitko se nije usudio podvaliti kakvu dobru loptu,ali obrana Milana je pokazala kako se igra obrana,vezni red im je izvrsno odradio posao,ma cijela im je momcad bila na dosad nevidjenom nivou.Sigurno su mislili da ce se Milan sam pobjediti,jer nisam vidio nikakve pretjerane zelje i trke,kao prije.Nisam ocekivao ovakav podbacaj Barce,ali sta je tu je.

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Plaćenici! Nisu **** šansu napravili, nisu guzove pomjerili, samo stoje na jednom i čekaju da gol dođe sam od sebe.
Najlošija Barca u zadnjih (bar) 5 godina.
Nema ništa od ovog, neka oni ganjaju **** petice protiv Getafea i sličnih ekipa, nisu oni za ozbiljnih utakmica.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako lopta promjeni pravac pri dodiru sa rukom zar to nije IGRANJE RUKOM ?
Alex - Out
Pedro - Out
Valdes - Out i eto nama nove titule LP na sezonu ak' ovako bude

Alex - Out
Pedro - Out
Valdes - Out i eto nama nove titule LP na sezonu ak' ovako bude

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- JohnLennon
- Kontakt:
Visoka lave. Toliko je bila visoka da se Messi nije vidiomilanist je napisao/la:losa trava na san siru?

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
romario majstore gdje si expert jedan
Ma ajde sta se nervirate, dace messi opet 90 golova i osvojice zlatnu loptu, jbo trofeje ba, nek messi kupi nagrade 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma dat će mu Platini opet Zlatnu loptu jer je ovaj zabijao Granadi, Sociedadu i sličnim amaterskim ekipama, bacit će drk.icu na njega. Ispada sirotinjaJohnLennon je napisao/la:Ekipa koja ima jedan opasan udarac na okvir gola protivnika ne zasluzuje proci osminu finala.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Inače,ne bih da vam prisjedam na muku,ali i dalje tvrdim da je Pedro jedan prosječan igrač za kojeg m4kaveli tvrdi da je jedan od najboljih ili najbolji desni krilni igrač na svijetu.
Jedino što ima je brzina i završnica.
Jedino što ima je brzina i završnica.
Viđen je u džepu jednog od odbrambenih igrača MilanaJohnLennon je napisao/la:Visoka lave. Toliko je bila visoka da se Messi nije vidiomilanist je napisao/la:losa trava na san siru?

Il club piu titolato al mondo!
Monolog je napisao/la:Sinoćnji Arsenal bi dobio večerašnju Barcelonu.![]()
Loša utakmica, Barcelona bez ijedne prilike što je teško za povjerovati.![]()
Allegri išamarao Villanovu i Rouru, igrači Barcelone spušteni na zemlju, a Milan pokazao kako imena ne igraju i da sve pada u vodu nakon prvog zvižduka.
Barcelona će teško u četvrtfinale, no šanse postoje. Ukoliko padne neki rani pogodak na Kamp Nou, onda nije isključeno ni da torpeduju Milana. No, da bi se to desilo, Milan mora odigrati slabije negoli je to večeras uradila Barcelona.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.