Dobar dobarRosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
JEDINI bh trener koji se nije osramotio u europi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobar dobarRosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
ti si bolestan covjece o cemu pricasZmajjj je napisao/la:Dobar dobarRosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
JEDINI bh trener koji se nije osramotio u europi![]()
![]()
a zašto ste ga vi onda u Zrinskom tukli i zatvarali u svlačionici
zbog koje ono utakmice....neka neka ...samo neka je iz Zvijezde i Gradačca otišo daleko mu kuća vala bila od naših....
Ma pusti ga. Nego Rosas jel vas on vodio kad ste izgubili od Partizana?Rosas7 je napisao/la:ti si bolestan covjece o cemu pricasZmajjj je napisao/la:Dobar dobarRosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
![]()
zbog koje ono utakmice....neka neka ...samo neka je iz Zvijezde i Gradačca otišo daleko mu kuća vala bila od naših....
![]()
![]()
nije,tad je trener bio baka sliskovicSarajlijc@ je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
Ma pusti ga. Nego Rosas jel vas on vodio kad ste izgubili od Partizana?
Sve što valja ćemo vam pokupiti ako nam bude ćeif. I to džabalaba.astra1922 je napisao/la:halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me brigatravnicanin je napisao/la:Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
FCS-FCS je napisao/la:daj ba ne seri klocuMegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!
HzBvB je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=CJ2AYvjp ... r_embedded
prejebeno !
vi ste divovi ,prije sedam dana se obrukaju u Širokom ,igrači nula jović k....a ,dobiju drugu ekipu rudara i već se vide u grupnoj fazi lige prvaka.Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje.
Da priupitaš malo igrače koje je treniroRosas7 je napisao/la:ti si bolestan covjece o cemu pricasZmajjj je napisao/la:Dobar dobarRosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
![]()
![]()
![]()
znam ja igrace te vrlo dobro koje je on trenirao i znam da to nije istina sto ti govoris,iza ovog covjeka stoje uspjesi,i sadasnje igre zvijezde su njegova zasluga,ili mislis da je kuntic u mjesec dana slozio igruZmajjj je napisao/la: Da priupitaš malo igrače koje je treniroili direktora svog šta je bilo
al mislio je i nas na istu priču ufatit
, a mi imamo pravi klub.
Hahaha kad je Kuntić igro ligu prvaka taj tvoj ljubimac je konobar bio po kafićima ako nisi znao i znaš šta je Kunta za njegaRosas7 je napisao/la:znam ja igrace te vrlo dobro koje je on trenirao i znam da to nije istina sto ti govoris,iza ovog covjeka stoje uspjesi,i sadasnje igre zvijezde su njegova zasluga,ili mislis da je kuntic u mjesec dana slozio igruZmajjj je napisao/la: Da priupitaš malo igrače koje je treniroili direktora svog šta je bilo
al mislio je i nas na istu priču ufatit
, a mi imamo pravi klub.
![]()
cao pravi klub,nisam vas prepozno
ajde necu vise smarat temu ljudima
pozz
Druže, probaj ponovo. Niko ti se ne zakači.nidi je napisao/la:vi ste divovi ,prije sedam dana se obrukaju u Širokom ,igrači nula jović k....a ,dobiju drugu ekipu rudara i već se vide u grupnoj fazi lige prvaka.Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje.![]()
![]()
Eto ti se zakačiPitar sa Kariba je napisao/la:Druže, probaj ponovo. Niko ti se ne zakači.nidi je napisao/la:vi ste divovi ,prije sedam dana se obrukaju u Širokom ,igrači nula jović k....a ,dobiju drugu ekipu rudara i već se vide u grupnoj fazi lige prvaka.Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje.![]()
![]()
Ja samo ne znam sto spominjes "jesi li gladan para ili ne", kada si ih ti zaradio na svojim zivcima i svim drugim stvarima koje prate poziciju trenera. Tvoje pare! A zalosno je ovo, da se pojedini klubovi sjete ljudi/legendi kluba kada im najvise treba, pa igraju na kartu "jer covjek voli Sarajevo", a kune se u njihova imena godinama. Nije ovo samo kod vas slucaj, ovo se svugdje u svijetu dogada. Sto je najgore, ovolika leganda kao sto je on, da nije pristao prihvati ovaj dogovor, postao bi najvici neprijatelj kluba, jer se uvijek nadu kvazi navijaci koji bi i njega ornili zbog razno raznih uprava, koje dolaze pa prolaze. Sretno sa tim Husrefe!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], johntravolta123, Lecler, Proximic i 61 gost.