Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BosniaBoston » 05 dec 2023, 02:28

Fini spanske bombone su sa govedjim zelatinom i meni su odlične, uz haribo najbolje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 dec 2023, 08:58

alemsa je napisao/la:
04 dec 2023, 23:45
FoSte95 je napisao/la:
04 dec 2023, 23:14

Nisi ti probao kropirušu sa čvarcima ili pravu svinjsku kremenadlu :mrgreen:
Nisam, ne sumnjam da vi to ne napravite (ko konzumira), specijalitete i to. Ali je medju mesom koje se jede (govedina, jagnjetina, teletina, jaretina itd.) Najgore meso, kvalitetom. To je fakt, zato je i najeftnije
Ja meso inače slabo jedem ali slanini sa kajganom ne mogu da odoliti

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 05 dec 2023, 10:29

numanumaye22 je napisao/la:
05 dec 2023, 01:16
StevieG8 je napisao/la:
05 dec 2023, 00:55
Surreal je napisao/la:
05 dec 2023, 00:42

Yebo ti sebe ako ti je ovo za trollanje, šta se sve toleriše ovim vozačima nevjerovatno.

A slušaj dječurlije, yebem i njima sve neodgojeno.
A zasto je izbacio? Galami kune prijeti nece da izadje i onda joooj ajde bgt
Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
Ma sta ce jadnik, kod nas da je nazvao patrolu policija bi dosla za pola sata ako bi i dosla uopste. Ne treba sad ni njega osudjivat, nazalost iz iskustva znam kako starije osobe znaju biti bezobrazne i nesnosljive. Isto kao malo dijete koje ipak zna da govori i zna da te ujede tacno tamo gdje boli...
Une vie honorable est une vie éternelle

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 dec 2023, 12:31

Yebeno je to za svinjetinu, pogotovo vani. Ja samo citam deklaracije i od cega je sta haha. Sto je najgore ne mozes sve upratiti, neki dan gledao galileo mislim, kupili doner u nekom random doneraju i testirali. Pokazalo da je miks neki i da ima svinjskog mesa, odu tamo covjek turcin, govori ja musliman, ima halal oznaku u radnji haha. Testirali ih jos par i svima zajednicko, da narucuju meso za doner od neke velike firme koja ih laze sve.

Isto tako bombone moras pratiti, ima dosta u zadnje vrijeme pise sa govedjim zelatinon npr. u njemackoj pise samo zelatin i odmah znas da je svinjski, a ako je naglaseno onda nije. Dok u holandiji sam primjetio moraju pisati od kojeg je, al ima dosta sa govedjim. Haribo halal ili vegie i to je to.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 dec 2023, 12:44

Upitno je jel haram to u bombonama ali eto. To više nije meso nego nešto deseto.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 dec 2023, 12:56

Ali osmijeh na kraju, ono kad se sam sebi smijes kolika si budala :lol: :lol:

I sleti budala i pogine, direktor u zatvor....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 dec 2023, 12:58

FoSte95 je napisao/la:
05 dec 2023, 08:58
alemsa je napisao/la:
04 dec 2023, 23:45
FoSte95 je napisao/la:
04 dec 2023, 23:14

Nisi ti probao kropirušu sa čvarcima ili pravu svinjsku kremenadlu :mrgreen:
Nisam, ne sumnjam da vi to ne napravite (ko konzumira), specijalitete i to. Ali je medju mesom koje se jede (govedina, jagnjetina, teletina, jaretina itd.) Najgore meso, kvalitetom. To je fakt, zato je i najeftnije
Ja meso inače slabo jedem ali slanini sa kajganom ne mogu da odoliti
Ima od tuke ;) probaj zdravije je Lol

Ja opet ne racunam da sam jeo ako nije meso, bukvalno se ne mogu sjetit zadnjeg obroka da nije bilo mesa, i to moram ono namjerno cisto zbog organizma, supu ili nesto.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 05 dec 2023, 13:42

Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju. :urnebes: Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 05 dec 2023, 13:55

05 dec 2023, 13:42
Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju. :urnebes: Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.
Pa nije covijek jeo sa namjerom vjerovatno. Ne racuna mu se kao grijeh jer nije znao. Ja sam jeo one gumenjake od rodjakove male sve dok nisam saznao da je krmak haha. Ali upravu si, svi mi to konzumiramo nesvjesno...

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 05 dec 2023, 13:56

Tuc Bacon :kafa:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 05 dec 2023, 13:59

VivaLaStella je napisao/la:
05 dec 2023, 13:56
Ljudi se rodili uz fried eggs 'n bacon. :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 dec 2023, 14:00

05 dec 2023, 13:42
Svjesno ne, gledam ingredients ako ima pork ne uzimam. Hrenovke i ne uzimam u Americkim prodavnicama is tog razloga nego u Halal marketu, ima brat iz Bangledesa drzi, ako mi on proda da ima svinjetine (sanse to ga su u negativu), onda nije do mene

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2023, 14:02

Ovo će biti velika stvar protiv migracije u Ujedinjeno Kraljevstvo ako se usvoji.
With official estimates of net migration reaching record levels of 745,000 in 2022, the Home Secretary has today made a very significant statement to the House of Commons setting out plans to cut family, study and work-related immigration.

Prime Minister Rishi Sunak said recently that levels of immigration are too high and need to come down to sustainable levels.

In today's announcement, the Home Secretary James Cleverly said a new five-point plan will be introduced that will take effect in Spring 2024. Under the new plan:

• The minimum salary for foreign skilled workers will be raised from £26,200 to £38,700 (though the health and care sector will be exempt).

• The minimum income requirement for a spouse or family visa will be raised from £18,600 to £38,700.

• Care workers will not be allowed to bring any dependents to the UK, and care firms will be required to be registered with the Care Quality Commission to sponsor visas.

• The Shortage Occupation List will be reformed and the current 20% going rate salary discount for shortage occupations will be abolished.

• The rules on students bringing family members to the UK will be tightened, plus the Migration Advisory Committee will be commissioned to carry out a full review of the graduate visa route.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 05 dec 2023, 14:05

MortemHz je napisao/la:
05 dec 2023, 14:02
Ovo će biti velika stvar protiv migracije u Ujedinjeno Kraljevstvo ako se usvoji.
With official estimates of net migration reaching record levels of 745,000 in 2022, the Home Secretary has today made a very significant statement to the House of Commons setting out plans to cut family, study and work-related immigration.

Prime Minister Rishi Sunak said recently that levels of immigration are too high and need to come down to sustainable levels.

In today's announcement, the Home Secretary James Cleverly said a new five-point plan will be introduced that will take effect in Spring 2024. Under the new plan:

• The minimum salary for foreign skilled workers will be raised from £26,200 to £38,700 (though the health and care sector will be exempt).

• The minimum income requirement for a spouse or family visa will be raised from £18,600 to £38,700.

• Care workers will not be allowed to bring any dependents to the UK, and care firms will be required to be registered with the Care Quality Commission to sponsor visas.

• The Shortage Occupation List will be reformed and the current 20% going rate salary discount for shortage occupations will be abolished.

• The rules on students bringing family members to the UK will be tightened, plus the Migration Advisory Committee will be commissioned to carry out a full review of the graduate visa route.
Sad kao olaksavaju. Britanci su uvijek mrzili strance, nista novo. A drzava im bukvalno zivi od tog. To se najbolje vidjeli zadnjih godina sa kamiondzijama kad je falio pa bili redovi za gorivo ko u ratu. I u ugostiteljstvu. Bas ce jedan englez drzat tacnu u Londonu od 9 do 5.

Pogledaj samo proceduru koju moras proci za vizu, lakse dobit americku.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 dec 2023, 14:16

VivaLaStella je napisao/la:
05 dec 2023, 13:56
Tuc Bacon pomješaj sa Tuc Cheese perverzija od ukusa

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 05 dec 2023, 14:19

MortemHz je napisao/la:

Nikad to oni nece usvojiti...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2023, 14:25

Ode u prdekanu još jedan član zelene kriminalne hobotnice, ima nade za ovu državu. :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisig
Kontakt:

Post Postao/la Eisig » 05 dec 2023, 14:39

05 dec 2023, 01:16
StevieG8 je napisao/la:
05 dec 2023, 00:55
Surreal je napisao/la:
05 dec 2023, 00:42

Yebo ti sebe ako ti je ovo za trollanje, šta se sve toleriše ovim vozačima nevjerovatno.

A slušaj dječurlije, yebem i njima sve neodgojeno.
A zasto je izbacio? Galami kune prijeti nece da izadje i onda joooj ajde bgt
Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
Bezobrazna baba, trazi belaj pa kuka kad dobije. Neka je izbacio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2023, 14:46

Davidoffgold je napisao/la:
05 dec 2023, 14:19
MortemHz je napisao/la:

Nikad to oni nece usvojiti...
Boga mi najavi ovaj Cleverly da će odmah u proljeću to biti završeno. Sad će i tamo izbori ubrzo pa im treba nešto veliko da dobiju glasače, tako barem ja razmišljam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 dec 2023, 14:59

Virtu4l je napisao/la:
05 dec 2023, 14:25
Ode u prdekanu još jedan član zelene kriminalne hobotnice, ima nade za ovu državu. :ljepota:
O čemu se radi ???
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD i 10 gostiju.