FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mikimaus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mikimaus » 28 apr 2012, 22:44

SAID IGRACINA ;) :D :D :D
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 28 apr 2012, 23:16

Jel odskace dosta od ostali ? :) nisam imao priliku jos da ga gledam :/

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 apr 2012, 00:43

gollum je napisao/la:slika
Na dosadasnjim tekmama je sponzor bio na dresovima svih igraca. Moguce da je neka nova garnitura ili nesto...http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 5e7245487e" onclick="window.open(this.href);return false;

Na ovoj slici se vidi sponzor na Sesarovom i Haskicevom dresu a ovdje ga nema.Vjerovatno je to da imaju vise komada dresova jedne boje...ne znam sta bi drugo moglo biti

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 00:46

Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 29 apr 2012, 01:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati ;)
Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-Suljić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 01:09

Daj boze. Nego kakvo vam je stanje sa ozljedama,kartonima... ? Mozemo li vas dobiti na piroti ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 29 apr 2012, 01:15

Sarajlijc@ je napisao/la:Daj boze. Nego kakvo vam je stanje sa ozljedama,kartonima... ? Mozemo li vas dobiti na piroti ?
vidjeti ćemo nakon utakmice sa Slavijom, poznavajući Jovića i bruku navijača Sarajeva u Travniku možete ali opet, navijate da uzmemo Slaviju sutra i eto vam bodovi, mada ovu Kozaru i Slobodu niko ne spasi, a za Halilovića zapamti, jedino ako ne ode vani

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2012, 02:13

[youtube][/youtube]

Odavno, ja ne pamtim kad su tri ljepša gola postignut na Koševu, pa vala i u PLBiH. Rijetkost je vijdeti 3 slična gola, iz ovih udaljenosti.

Utakmica, pa igrali smo nekih 40 minuta, eto prvo poluvrijeme. Drugo katastrofa. Dal' su se čuvali za OlimiC ili je neki dugi problem. Ne znam. Huseinović iznenađenje, kad skine kile i dovede uđe u takmičarsku formu biće zvjer. Nadam se mu se opet u po frke ne prestane igrati fudbal i da ostane još jednu godinu. Suljić matletirao po običaju bekove i odbrambene igrače protivnika, ali ima potez viška često, i sebičan. Haskić, zabio gol,, definitivno opasnije i brže izgledamo u napadu ali realizacija danas katastrofa. Dva zicera kakva je fulio :shock:. Sesar borben kao uvijek, trči ko drogiran.... Ostali, odbrana nije ni imala nekog posla, no vidi se da je dvojac Torlak-Dilaver mnogo sigurniji. Veli i Tamorivoić, ok, ništa spekakularno ali ok.

Ali igrali smo protiv Rudara, pravi ispit će biti OlmpiC.

Kiks Borca svakako drobrošao :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2012, 02:17

travnicanin je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati ;)
Nadam se da nije mahalska. Njega i jednog od dvojca Lakičević/Bekić (Sloboda) volio vi vidjeti od mlađih premijerligaških igrača u Sarajevu na ljeto. Idealan bi bio i jedan kreativac, polušpica, no vidjećemo, sve je u parama. Klučno je izboriti EVropu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 29 apr 2012, 12:05

VanBasten je napisao/la:
Nadam se da nije mahalska. Njega i jednog od dvojca Lakičević/Bekić (Sloboda) volio vi vidjeti od mlađih premijerligaških igrača u Sarajevu na ljeto. Idealan bi bio i jedan kreativac, polušpica, no vidjećemo, sve je u parama. Klučno je izboriti EVropu.
nije, samo ako ne ode vani, momak je odličan samo mu fali još malo snage za jače lige (zato već nije otišao) a kroz europske utakmice bi mu se i cijena povećala tako da je izgledno da pređe, pored njega možda dovesti još jednog centarfora i malo poredati na ovim zadnjim veznim + spreman Said i biće to dobro

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 12:18

halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me briga
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 29 apr 2012, 12:20

astra1922 je napisao/la:
halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me briga
možeš ti biti sarkastičan koliko hoćeš ali on vama ode a da marku nećete uzeti

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 12:31

travnicanin vidjecemo eto na kraju emir samo moze ici vani a u nasu ligu ne.ustvari moze ali jos jedna godina ugovora vrijedi 200 000 eura

Nova sezona nova nafaka

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 apr 2012, 12:36

Juce je bila lagana pobjeda i momci su savim dobro odigrali nakon 3 gola povukla se rucna i rutinski se zavrsila tekma ,a s porazom borca mislim da evropa i 3 mjesto nije vise u pitanju e sad ta licenca :? i ko sto neko rece vec odavno nisam vidio 3 preplijepa gola ,ipak se ima sta vidjet i na nasim terenima je.bo lige petice :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 12:46

mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
JEDINI bh trener koji se nije osramotio u europi ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 29 apr 2012, 13:06

adnanhz je napisao/la:Juce je bila lagana pobjeda i momci su savim dobro odigrali nakon 3 gola povukla se rucna i rutinski se zavrsila tekma ,a s porazom borca mislim da evropa i 3 mjesto nije vise u pitanju e sad ta licenca :? i ko sto neko rece vec odavno nisam vidio 3 preplijepa gola ,ipak se ima sta vidjet i na nasim terenima je.bo lige petice :D :D
nadam se da hocete ali imate zeznut raspored
Travnik-gostujete
Zrinjski-kući
Olimpik-gosti
Željo-kući
Zvijezda-gosti
Borac-kući
a i slabije igrate protiv jačih ekipa

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 apr 2012, 13:29

astra1922 je napisao/la:travnicanin vidjecemo eto na kraju emir samo moze ici vani a u nasu ligu ne.ustvari moze ali jos jedna godina ugovora vrijedi 200 000 eura
This is Bosnia , kakvi ugovori , sta je to , jel se to jede ? ;)

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 29 apr 2012, 13:37

VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]

Odavno, ja ne pamtim kad su tri ljepša gola postignut na Koševu, pa vala i u PLBiH. Rijetkost je vijdeti 3 slična gola, iz ovih udaljenosti.

Utakmica, pa igrali smo nekih 40 minuta, eto prvo poluvrijeme. Drugo katastrofa. Dal' su se čuvali za OlimiC ili je neki dugi problem. Ne znam. Huseinović iznenađenje, kad skine kile i dovede uđe u takmičarsku formu biće zvjer. Nadam se mu se opet u po frke ne prestane igrati fudbal i da ostane još jednu godinu. Suljić matletirao po običaju bekove i odbrambene igrače protivnika, ali ima potez viška često, i sebičan. Haskić, zabio gol,, definitivno opasnije i brže izgledamo u napadu ali realizacija danas katastrofa. Dva zicera kakva je fulio :shock:. Sesar borben kao uvijek, trči ko drogiran.... Ostali, odbrana nije ni imala nekog posla, no vidi se da je dvojac Torlak-Dilaver mnogo sigurniji. Veli i Tamorivoić, ok, ništa spekakularno ali ok.

Ali igrali smo protiv Rudara, pravi ispit će biti OlmpiC.

Kiks Borca svakako drobrošao :D
hahahah jedino mi imamo golmana koji jednu utakmicu bude najbolji pojedinac u timu a drugu primi 2 komada sa po 30 metara , doduše trebalo je i ove udarce odbraniti.Svaka čast Sarajevu na pobjedi, kakvo je stanje bilo u Prijedoru mislio sam da neće imati igrača za utakmicu.

Vi ste naši šampioni! I naprijed Prijedor le!
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 13:39

HZ_ilidzaa je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:travnicanin vidjecemo eto na kraju emir samo moze ici vani a u nasu ligu ne.ustvari moze ali jos jedna godina ugovora vrijedi 200 000 eura
This is Bosnia , kakvi ugovori , sta je to , jel se to jede ? ;)
ma znam ja da vi neznate sta je to kad vam lopovi vode klub i pustaju igrace za dzabe

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave, NazorUso i 31 gost.