Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na dosadasnjim tekmama je sponzor bio na dresovima svih igraca. Moguce da je neka nova garnitura ili nesto...http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 5e7245487e" onclick="window.open(this.href);return false;gollum je napisao/la:
Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
vidjeti ćemo nakon utakmice sa Slavijom, poznavajući Jovića i bruku navijača Sarajeva u Travniku možete ali opet, navijate da uzmemo Slaviju sutra i eto vam bodovi, mada ovu Kozaru i Slobodu niko ne spasi, a za Halilovića zapamti, jedino ako ne ode vaniSarajlijc@ je napisao/la:Daj boze. Nego kakvo vam je stanje sa ozljedama,kartonima... ? Mozemo li vas dobiti na piroti ?
Nadam se da nije mahalska. Njega i jednog od dvojca Lakičević/Bekić (Sloboda) volio vi vidjeti od mlađih premijerligaških igrača u Sarajevu na ljeto. Idealan bi bio i jedan kreativac, polušpica, no vidjećemo, sve je u parama. Klučno je izboriti EVropu.travnicanin je napisao/la:Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
nije, samo ako ne ode vani, momak je odličan samo mu fali još malo snage za jače lige (zato već nije otišao) a kroz europske utakmice bi mu se i cijena povećala tako da je izgledno da pređe, pored njega možda dovesti još jednog centarfora i malo poredati na ovim zadnjim veznim + spreman Said i biće to dobroVanBasten je napisao/la:Nadam se da nije mahalska. Njega i jednog od dvojca Lakičević/Bekić (Sloboda) volio vi vidjeti od mlađih premijerligaških igrača u Sarajevu na ljeto. Idealan bi bio i jedan kreativac, polušpica, no vidjećemo, sve je u parama. Klučno je izboriti EVropu.travnicanin je napisao/la:Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me brigatravnicanin je napisao/la:Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
možeš ti biti sarkastičan koliko hoćeš ali on vama ode a da marku nećete uzetiastra1922 je napisao/la:halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me brigatravnicanin je napisao/la:Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
nadam se da hocete ali imate zeznut rasporedadnanhz je napisao/la:Juce je bila lagana pobjeda i momci su savim dobro odigrali nakon 3 gola povukla se rucna i rutinski se zavrsila tekma ,a s porazom borca mislim da evropa i 3 mjesto nije vise u pitanju e sad ta licencai ko sto neko rece vec odavno nisam vidio 3 preplijepa gola ,ipak se ima sta vidjet i na nasim terenima je.bo lige petice
![]()
This is Bosnia , kakvi ugovori , sta je to , jel se to jede ?astra1922 je napisao/la:travnicanin vidjecemo eto na kraju emir samo moze ici vani a u nasu ligu ne.ustvari moze ali jos jedna godina ugovora vrijedi 200 000 eura
hahahah jedino mi imamo golmana koji jednu utakmicu bude najbolji pojedinac u timu a drugu primi 2 komada sa po 30 metara , doduše trebalo je i ove udarce odbraniti.Svaka čast Sarajevu na pobjedi, kakvo je stanje bilo u Prijedoru mislio sam da neće imati igrača za utakmicu.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odavno, ja ne pamtim kad su tri ljepša gola postignut na Koševu, pa vala i u PLBiH. Rijetkost je vijdeti 3 slična gola, iz ovih udaljenosti.
Utakmica, pa igrali smo nekih 40 minuta, eto prvo poluvrijeme. Drugo katastrofa. Dal' su se čuvali za OlimiC ili je neki dugi problem. Ne znam. Huseinović iznenađenje, kad skine kile i dovede uđe u takmičarsku formu biće zvjer. Nadam se mu se opet u po frke ne prestane igrati fudbal i da ostane još jednu godinu. Suljić matletirao po običaju bekove i odbrambene igrače protivnika, ali ima potez viška često, i sebičan. Haskić, zabio gol,, definitivno opasnije i brže izgledamo u napadu ali realizacija danas katastrofa. Dva zicera kakva je fulio. Sesar borben kao uvijek, trči ko drogiran.... Ostali, odbrana nije ni imala nekog posla, no vidi se da je dvojac Torlak-Dilaver mnogo sigurniji. Veli i Tamorivoić, ok, ništa spekakularno ali ok.
Ali igrali smo protiv Rudara, pravi ispit će biti OlmpiC.
Kiks Borca svakako drobrošao
ma znam ja da vi neznate sta je to kad vam lopovi vode klub i pustaju igrace za dzabeHZ_ilidzaa je napisao/la:This is Bosnia , kakvi ugovori , sta je to , jel se to jede ?astra1922 je napisao/la:travnicanin vidjecemo eto na kraju emir samo moze ici vani a u nasu ligu ne.ustvari moze ali jos jedna godina ugovora vrijedi 200 000 eura
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave, NazorUso i 31 gost.