napoleon72 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 18:41Kae brat "da smo normalni kao sto nismo" pa nabroja 10 Damjana Krajisnika.![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
napoleon72 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 18:41Kae brat "da smo normalni kao sto nismo" pa nabroja 10 Damjana Krajisnika.![]()
![]()
![]()
Ma ja sam siguran da ih Feđa nema ni u kakvim planovima, ali da presjede na tribinama cijelu sezonu, a da ih pritom masno plačaš, nije baš dobra opcija. Od Ahmetovića najviše očekujem da bude popustljiv i korektan, jer se jedini od škarta finansijski obezbjedio. Ja ne znam kako cu preživjeti, ako ih naredne nedjelje vidim na slikama iz Butmira.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 19:15Ne moraju eto ni biti raskinuti. Samo nek ih nema u rosteru.
Pisao sam više puta, sada su na odmoru a prozivka je 12.06 i u tim danima ćemo dobiti više informacija. Ne vjerujem da će raskinuti ugovor sa svima tako da to odmah prekrižiš. Vjerujem da će Dupovac ostati a ova trojica.. dao bog da odu svi odmah ali ne vjerujem mada opet kontam ne bi koštalo previše da se to odradi.
Jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji uslov, da bi okrenuli novi list i nadali se ljepšoj buducnosti i trofejima je da se očistimo škarta. Ahmetović, Hebibović, Velkoski, Kanuric, Dupovac, Kobiljar i Palić nemaju vise sta traziti u klubu, s tim da je odlazak prve trojice prioritetan. Što onaj Pitar gore napisa, da su ova sedmorica slobodni igraci, veliko je pitanje da li bi ih Igman uzeo kao pojačanja za Premijer ligu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 19:28Ispade da u ovoj pauzi više iščekujemo raskide ugovora nego pojačanja![]()
Probali smo već na zimu i tad je bio preskup.CYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 19:37Evo kad pricamo o tim igracima iz Crne Gore zasto ne probamo dovesti Vladimira Jovovicaigra sve tri pozicije u napadu (AM/LW/RW), ove sezone je za Sutjesku iz Niskica u 23 nastupa dao 4 gola i imao 9 asistencija, reprezentativac(odigrao je 33 utakmice) a u najboljim je godinama 27.
Oremuš, a bgm i ŠećerovićLucas je napisao/la: ↑05 jun 2022, 19:39Jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji uslov, da bi okrenuli novi list i nadali se ljepšoj buducnosti i trofejima je da se očistimo škarta. Ahmetović, Hebibović, Velkoski, Kanuric, Dupovac, Kobiljar i Palić nemaju vise sta traziti u klubu, s tim da je odlazak prve trojice prioritetan. Što onaj Pitar gore napisa, da su ova sedmorica slobodni igraci, veliko je pitanje da li bi ih Igman uzeo kao pojačanja za Premijer ligu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 19:28Ispade da u ovoj pauzi više iščekujemo raskide ugovora nego pojačanja![]()
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, bhfanatic14, napoleon72, perodeformero, Vrhbosnian i 43 gosta.