Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Imaš Mourinha pred nosom al dopustiš konju da te uništava i dalje.
Ovaj United i njegova uprava me podsjeća na one ljude kojima Bog dadne pare ali džaba kad su glupi k'o topovi i ne znaju da žive ...

Ovaj United i njegova uprava me podsjeća na one ljude kojima Bog dadne pare ali džaba kad su glupi k'o topovi i ne znaju da žive ...
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa mi znaci nismo ni u rangu ove lige gdje igra sefild,kako je dosadno nas gledat..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stvarno nemoguc', nevjerovatan potez uprave Uniteda. Posebno sada kada je jasno da Mou nece u Madrid, a izrazio je zelju da vodi neki drugi klub u Premiershipu.AlanSmith14 je napisao/la:Imaš Mourinha pred nosom al dopustiš konju da te uništava i dalje.![]()

Cuj Andera vadi. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E ako je izrazio želju da vodi United, onda je i veća budala nego sam mislioSlevinKelevra je napisao/la: Stvarno nemoguc', nevjerovatan potez uprave Uniteda. Posebno sada kada je jasno da Mou nece u Madrid, a izrazio je zelju da vodi neki drugi klub u Premiershipu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo me podsjeca na onu reklamu za sampon "moja kosa to moze izdrzati".
Valjda oni likovi u upravi istom analogijom nase zivce testiraju
Sent from my iPhone using Tapatalk

- King_James
- Kontakt:
Izlaze Ander i Mata, a Fella ostaje u igri 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Pa naravno, ako ode covjek van, ode nam sva kreativnost...King_James je napisao/la:Izlaze Ander i Mata, a Fella ostaje u igri
- DragonReborn
- Kontakt:
Da napravimo Fergija od blata i da stoji pored aut-linije, bolje bi vodio nego ovaj gusan.
Ja ne znam šta mu Felaini glumi ceo meč. Još izvede Ereru i Matu.
Ja ne znam šta mu Felaini glumi ceo meč. Još izvede Ereru i Matu.

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
69 min shot on target 0:1
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta fali Unitedu? Imate sredstva i vec dobru podlogu da uz dobrog trenera napravite ekipu za sami evropski vrh. Pare tu, Mou slobodan... lakse od 2+2.rio_Ferdy88 je napisao/la:E ako je izrazio želju da vodi United, onda je i veća budala nego sam mislioSlevinKelevra je napisao/la: Stvarno nemoguc', nevjerovatan potez uprave Uniteda. Posebno sada kada je jasno da Mou nece u Madrid, a izrazio je zelju da vodi neki drugi klub u Premiershipu.
Mozda namjerno hoce da ispadnemo iz FA kupa zbog zgusnutog rasporeda ipak igramo ligu evrope..
Sada da se ne salimo, ali imam fakat jedno ozbiljno pitanje, a to je zasto nasi igraci bjeze od driblinga, kontakta, duela 1-1? Pobogu vise i kruzenje i sva sranja, niko ili nije u stanju ili ne zeli da napravi potez koji pravi igraca viska. Je li im to ovaj nesretnik zabranio ili sta. Pa ovi nesretni nizeligasi izgledaju logicnije postavljeni i pokretniji od nas
Ne mozes driblati kada nemas situaciju za takvo nesto. Inace takve akcije su vecinom rizik, ali se radi pri visokom tempu, 1 vs 1 ili kod zavrsnice.al... je napisao/la:Sada da se ne salimo, ali imam fakat jedno ozbiljno pitanje, a to je zasto nasi igraci bjeze od driblinga, kontakta, duela 1-1? Pobogu vise i kruzenje i sva sranja, niko ili nije u stanju ili ne zeli da napravi potez koji pravi igraca viska. Je li im to ovaj nesretnik zabranio ili sta. Pa ovi nesretni nizeligasi izgledaju logicnije postavljeni i pokretniji od nas
U ovoj situaciji protivnik je odlicno postavljen, obicno Martiala duplaju jer im krila i nemaju dr zadatke u ovom mecu, a jos veci problem sto sve pokusavamo upravo po strani.
A kretnje bez lopte nula bodova.
Ima ona narodna da ipak moras riskirati radi profita, pa fuckin' Shefield izgleda zanimljivije na terenu od nas. Uzgred, ako vec dupliraju Martiala, neko mora biti slobodan majku mu. Nema utrcavanja, nema nicega. EDIT: evo i Bastijan se sjeba, bas finoAsteriks je napisao/la:Ne mozes driblati kada nemas situaciju za takvo nesto. Inace takve akcije su vecinom rizik, ali se radi pri visokom tempu, 1 vs 1 ili kod zavrsnice.al... je napisao/la:Sada da se ne salimo, ali imam fakat jedno ozbiljno pitanje, a to je zasto nasi igraci bjeze od driblinga, kontakta, duela 1-1? Pobogu vise i kruzenje i sva sranja, niko ili nije u stanju ili ne zeli da napravi potez koji pravi igraca viska. Je li im to ovaj nesretnik zabranio ili sta. Pa ovi nesretni nizeligasi izgledaju logicnije postavljeni i pokretniji od nas
U ovoj situaciji protivnik je odlicno postavljen, obicno Martiala duplaju jer im krila i nemaju dr zadatke u ovom mecu, a jos veci problem sto sve pokusavamo upravo po strani.
Moras ici na rizik, ali treba se stvoriti podloga za tu situaciju. Jedan Messi bi tesko pronasao rjesenje da primi loptu okruzen odbranom.
Problem i je sto nema niko slobodan jer svi cekaju kakvo proigravanje da bi onda lagano gradili napad/trazili zavrsnicu.
Novi level blamaze.
Problem i je sto nema niko slobodan jer svi cekaju kakvo proigravanje da bi onda lagano gradili napad/trazili zavrsnicu.
Novi level blamaze.
- King_James
- Kontakt:
Svaki Unitedov protivnik Izgleda dobro postavljen jer nema nikakve kombinatorike... Svi stoje na svojim pozicijama, nema protrcavanja nego lopta samo kruzi dok se na nadje prostor za centarsut... Igra bez ikakve vizije i filozofije koja se vrlo lako braniAsteriks je napisao/la:Ne mozes driblati kada nemas situaciju za takvo nesto. Inace takve akcije su vecinom rizik, ali se radi pri visokom tempu, 1 vs 1 ili kod zavrsnice.al... je napisao/la:Sada da se ne salimo, ali imam fakat jedno ozbiljno pitanje, a to je zasto nasi igraci bjeze od driblinga, kontakta, duela 1-1? Pobogu vise i kruzenje i sva sranja, niko ili nije u stanju ili ne zeli da napravi potez koji pravi igraca viska. Je li im to ovaj nesretnik zabranio ili sta. Pa ovi nesretni nizeligasi izgledaju logicnije postavljeni i pokretniji od nas
A kretnje bez lopte nula bodova.

U nas vise nije problem igraca i prodornosti nego ciste postavke igre jer nije moguce da ne valjaju ni Di Maria ni Depay i obojca kod nas djeluju ko kakvi amateri i sve to zbog Van Gaala!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Slazem se, ako sam ne odstupi nakon OVOGA, onda je stvarno smece bez ikakvog osjecaja stida. Idemo u 90-i minut, ne znam da li smo protiv n-ligasa registrovali ijeden sut u okvir gola.Asteriks je napisao/la:
Novi level blamaze.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Jarane @al nijedanal... je napisao/la:Slazem se, ako sam ne odstupi nakon OVOGA, onda je stvarno smece bez ikakvog osjecaja stida. Idemo u 90-i minut, ne znam da li smo protiv n-ligasa registrovali ijeden sut u okvir gola.Asteriks je napisao/la:
Novi level blamaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.