Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
evo bio ja danas u adidasu u becu i dzaba sam iso.ima plavi dres al je bez broja napred i pozadi a i nema imena pozadi.samo grb i adidas naprjed.znaci bezveze.kaze cojk sto radi da je to tako kod njih i da nema nijedan dres.samo majica.sorc i nemaju.85 eurica.**** meni se to nije davalo i neznam dal cu i uzimati.nosicu izgleda legeu i ove godine
-
- Kontakt:
Evo raja, dres je kupljen u Becu, jos samo da mi objasnite kako mogu uploadovati slike, i odma vam postavljam sve detalje!
Pozdrav!
Edit: Dres je do jaja, toliko od mene! Kvalitet je vrhunski, LEGEA (koliko god mi draga bila iz sentimentalnih razloga) ne moze prismrditi. Hvala Bogu pa smo ugrabili Adidas!
Pozdrav!
Edit: Dres je do jaja, toliko od mene! Kvalitet je vrhunski, LEGEA (koliko god mi draga bila iz sentimentalnih razloga) ne moze prismrditi. Hvala Bogu pa smo ugrabili Adidas!
Zadnja izmjena: JerryLouis, dana/u 20 maj 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
1. Upload sliku na ovu stranicu http://www.zaslike.com/JerryLouis je napisao/la:Evo raja, dres je kupljen u Becu, jos samo da mi objasnite kako mogu uploadovati slike, i odma vam postavljam sve detalje!
Pozdrav!
2. Kopiras ovaj drugi link (DIREKTAN LINK)

3. Postavis link, sa bb-codovima - Primjer
Mozes uploadati slike na npr imageshack.us i das nam link. Slikaj detalje, logo i fazone.JerryLouis je napisao/la:Evo raja, dres je kupljen u Becu, jos samo da mi objasnite kako mogu uploadovati slike, i odma vam postavljam sve detalje!
Pozdrav!

Koju velicinu si kupio, koliko si visok tezak, da se mozemo orjentisati prilikom kupovine online.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Drug visok sam oko 174 cm, a kilaza mi je negdje oko 80 kg .. malo imam viska kg, ali mi M odgovara.Chuckie je napisao/la:Mozes uploadati slike na npr imageshack.us i das nam link. Slikaj detalje, logo i fazone.JerryLouis je napisao/la:Evo raja, dres je kupljen u Becu, jos samo da mi objasnite kako mogu uploadovati slike, i odma vam postavljam sve detalje!
Pozdrav!
Koju velicinu si kupio, koliko si visok tezak, da se mozemo orjentisati prilikom kupovine online.
Nije se zalijepio za mene, a niti visi. Nadam se da sam ti pomogao sa ovim.

Bravo na slikama, odlicno izgleda. Reci mi kako ti se cini ovaj naljepljeni logo, jel to kvalitetno?
-
- Kontakt:
Jeste prijatelju,bas sam pitao lika u radnji. Kaze da je ga skoro nemoguce skinuti/odguliti, jedino ako bas nekom silom gulis ostrim predmetima. Reko mi je da je ovaj transfer radjen najsavremenijom tehnologijom za taj "heat-transfer-press" i da drzi beskrajno.Chuckie je napisao/la:Bravo na slikama, odlicno izgleda. Reci mi kako ti se cini ovaj naljepljeni logo, jel to kvalitetno?

- franklampard8
- Kontakt:
OdlicnoJerryLouis je napisao/la:Jeste prijatelju,bas sam pitao lika u radnji. Kaze da je ga skoro nemoguce skinuti/odguliti, jedino ako bas nekom silom gulis ostrim predmetima. Reko mi je da je ovaj transfer radjen najsavremenijom tehnologijom za taj "heat-transfer-press" i da drzi beskrajno.Chuckie je napisao/la:Bravo na slikama, odlicno izgleda. Reci mi kako ti se cini ovaj naljepljeni logo, jel to kvalitetno?

1946
Znači dres je šminka samo takva 
Poslije tolikih godina nosanja j*benih kesa, konačno smo dobili kvalitet

Poslije tolikih godina nosanja j*benih kesa, konačno smo dobili kvalitet

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
Raja, imam jedno pitanje za vas, mozda ne pase bas na ovu temu ali vidim da je ovdje "najprometnije".
Dolazim u nedjelju 15.06.2014 u jutarnjim satima u SA, pa me zanima hoce li gledanje utakmice protiv Argentine biti stvarno ispred BBI-a i hoce li biti kakve organizacije povodom nasih utakmica? Neda mi se u Becu gledati, pa cu maksuz dole da dodjem na ovu utakmicu. Pa eto u slucaju da bude Fan-Zone, bujrum na koje hladno pice.
Dolazim u nedjelju 15.06.2014 u jutarnjim satima u SA, pa me zanima hoce li gledanje utakmice protiv Argentine biti stvarno ispred BBI-a i hoce li biti kakve organizacije povodom nasih utakmica? Neda mi se u Becu gledati, pa cu maksuz dole da dodjem na ovu utakmicu. Pa eto u slucaju da bude Fan-Zone, bujrum na koje hladno pice.

Bice fan zona u parku kod ekonomskog fakulteta, ali ce sigurno biti organizovano nesto i ispred bbi, na skenderiji i sl. jer ce interes za gledanje tih tekmi biti ogroman 

FORZA MARŠAL !!!
mnogo bolja lokacija za organizaciju masovnog gledanja tekme je ispred sarajevo city centra...vec zamisljam kako reflektori i laseri šaraju nebomm sa unisovih nebodera, parlamenta, al shidija a dole mravinjak
Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Mislim da na netu jos nisu postavili nas dres, barem sam ja jucer pregledao sve moguce stranice.soccerfan je napisao/la:Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.![]()
![]()
U mene ce aBd 68 VEDATOR na dres.

Ja cekam kad bude na MOJDRES odmah kupujem i to Bešića il Spahić u dilemi sam, al dok izadje odličiću sesoccerfan je napisao/la:Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.![]()
![]()

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
I ja sam juce i worldsoccershop i jos hejbet stranica ukljucujuci oficijalnu adidasovu pregledao-nista. Valja cekati da ga puste u prodaju. Pih.JerryLouis je napisao/la:Mislim da na netu jos nisu postavili nas dres, barem sam ja jucer pregledao sve moguce stranice.soccerfan je napisao/la:Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.![]()
![]()
U mene ce aBd 68 VEDATOR na dres.

- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje ces jarane zadovoljiti ukuse modnih guru-a ss.ba?soccerfan je napisao/la:Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.![]()
![]()

BasGoalgetter je napisao/la:Gdje ces jarane zadovoljiti ukuse modnih guru-a ss.ba?soccerfan je napisao/la:Gdje su sad oni sto su govorili da dresovi davlu ne valjaju? A mi normalni vam lijepo govorili da sacekate i vidite kad puste dersove u prodaju kakvi ce biti. BTW, zna li neko moze li se na netu negdje naruciti? U Americi zivim pa ako ko zna, bilo bi odlicno. Jedva cekam da obucem dres a na ledima da pise Kolasinac.![]()
![]()
Nemoguce.

Dres reprezentacije BiH
Izvinjavam se ako je bilo, je li 85 eura kosta? Ako moze @jerry louis da potvrdi.
P.S. Steta sto nije uspio slikati bijeli. Naginjem vise na bijeli, ali dok uzivo ne vidim...
P.S. Steta sto nije uspio slikati bijeli. Naginjem vise na bijeli, ali dok uzivo ne vidim...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT